Jag kan allt

Alla inlägg den 3 september 2019

Av Isabella - 3 september 2019 07:38

God morgon på er    

Just nu har jag värk som bara den. Det illar och värker i näst intill all mina leder MEN jag sover fortfarande som en kung på nätterna, och det är jag SÅÅÅÅ tacksam för. Inatt har jag sovit JÄTTE bra och när klockan ringde för Micke idag så kände jag mig pigg.

Slog på tven för att se nyheterna och möts av att idag startar rättegågnen mot poliserna som sköt den 20årig killen med downs syndrom Erik.

Det var hans mamma dom hade interjuvats. Dom ord hon sa var SÅ stort av henne.

-Jag förstår att dom sköt och jag förstår att dom var rädda, men vi måste börja träna mer på vardagliga brott och inte bara på terrordåd. Dagen poliser tränans och agerar utifrån att det kan vara terrordåd och vi behöver oxå träna dom i vardagliga brott och denna kritik är inte riktade till poliserna utan till hela polisväsenet på hörgre nivå.

Såå sant allt hon sa och så stort sagt av henne.

Men jag förstår att idag har poliserna så mycket grovt våld nära inpå sig så hur ska dom veta. Skulle man våga som polis att chansa några sekunders hundradelar ,om en hen riktar en pistol mot mig att jag ska kunna prata mig ur hotet?

Människor nu förtiden verkar ju ha tappat allt med vett. Det skjuts vilt och att döda kvinnor som håller i barn i famnen är inget konstigt nu heller. Våldet trappar bara upp och vi går mot våran egen förintelse.

Forstätter vi i denna takt med att vänja oss vid detta våld ,som om 60 år till kommer vi själva att få fly vårat eget land.

Vi måste börja rensa upp och vi måste ha hårdare lagar.

Den fina bilden på Sverige med röda hus med en flagstång och gröna vidder är ett minne blott. Det Sverige finns inte längre.

När vi kan inse och sluta försköna dagens läga, så kan vi börja göra något åt det.

Och jag tror dom flesta vet vad som behövs göra.

 

Idag är det Tisdag och jag jobbar kväll. Lite synd är det för ikväll börjar domumentären om "kapten klänning"

En dum jävla karl som under många år våldtagit, utnyttjat och utfört sadistiska handlingar på kvinnor och underåriga tjejor. Själv på dagarna jobbade han högt uppsatt hos polisen och utbildade poliser och lärde ut om kvinnovåld och kvinnohandel. För att sen på lediga tiden åka runt och knulla skiten ur kvinnor.

Ett STOR JÄVLA SVIN i mina ögon.

Tyvärr så fick han ett pytte litet straff 4år för allt han vart dömd för OCH till råga på allt så skötte han sig ju så bra och fick komma ut efter 2 år  

 


Tro fan det att han skötte sig bra. Det fanns troligen inga tjejor han kunde våldta eller tvinga till andra saker.

En sådan männsika som han, med dom där grova våldsfantasierna blir inte fri från sitt begär bara så där.

Jag är fullt allvarlig när jag säger att OM du som männsika TVINGAR dig på en annan männsika och våldtar hen SÅ SKA man bli kastrerad PUNKT!
Så är lite sur över at tjag missar detta ikväll. MEN vi har ju så lyxigt nuförtiden att jag kan ju se den sen på play.

Jag har blivit sushi frällst. Åt ju i helgen med Micke och igår tog jag ut mamma på lunch och väljer då Wok and roll för att jag vet att dom har sushi på buffen   

Jag har till och med börja gilla avocado som jag hört ska vara så bra.

 

Nu ska jag gossa igång Doris för att sedan ta mig en långpromis med Stina och vovarna   

 

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards