Jag kan allt

Alla inlägg den 17 september 2019

Av Isabella - 17 september 2019 08:01

Hej hej

Tisdag idag och jag har en fullt planerad dag som vanligt när man är ledig.

Idag ska jag hinna promernarea min hund, hämta en släp och hämta ett nytt bord i Ursviken, äta lite lunch, fara och jobba 2,5 timmar extra, hem och laga middag och sedan fara till svärfar på kalas.

Så vila idag kan jag bara glömma.

Tröttheten i min kropp och och hjärna är på röd skala nu omm man har någon typ av skala   Jag är inne i ett förbaskat värkskov och har varit det i flera veckor nu. Jag har ont i varenda förbannade led och jag blir SÅÅÅÅÅÅ förbaskat trött av det. Jag fattar inte själv hur man kan bli så här trött. Jag somnar ofta nu sittande i soffan, allså när jag sitter upp.

Nätterna är sisådär just nu. Vaknar av värken och vrider och vänder mig.

 

Men mitt i allt detta bajs, så går det ett ganka stort lycko rus genom min kropp. För att troligen kommer min lillebror Sergio och han tjej till mig i feb-mar 2020     Så roligt det kommer att bli om det blir så. Tankarna bara snurrar på vad vi ska hitta på när dom kommer. Att dom ska få uppleva mitt land och se en riktigt vinter ska bli så roligt. Skoteråkning, grillning och en jätte fest med mina vänner.

Nu hoppas jag dom kommer att tacka ja till detta och jag får boka biljetter så fort som möjligt.

Det finns många roliga saker som händer fram över.

Vi kommer att fara på teater "mammas nya kille" har en föreställning här i skellefteå, sedan blir det en hotell natt i lycksele med mat och underhållning, nästa år blir det en stockholms resa med svägerskan, förhoppningsvis kommer Sergio till mig och i våren åker vi till Grekland med Rebbe och Oliver. En massa roliga saker jag har att vänta mig.

Allt detta gör att man trummar på och tar sig genom alla dessa dagar som inte är så jätte roligta.

Nu mina vänner så har jag skjutit av startskottet för byte av kök.

I helgen åker jag och Micke till Umeå. Jag har bokat tid hos ikeas kökavdelning, för att få hjälp med att rita upp och få allt rätt. Sedan kommer jag att beställa köket och planera för att riva vårat gammla. Tapeterna finns redan och väntar bara på att bli uppsatta.

Idag har ska jag ju hämta en begagnad mat grupp i vitt. Nu villa jag ut med allt brunt och trä färgar. Nu vill jag bara ha ljust ,ljust och ljust.

Allt detta kommer att bli as fint och är super duper tacksam att man har en vän som redan har erbjudit sig att hjälpa till om i behöver hjälp.

Nu ska jag gnugga igång lederna och ta mig ut på en promenad. För jag är fullt övertygad om att, hade jag inte haft doris och hade varit vungen att motionera hade mina leder varit ännu sämre. För jag känner att motionen gör mig gott och värken lättar lite efter en promenad en stund.

Tack Doris gumman, du gör så mycket för min hälsa och min själ.

 


Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards