Jag kan allt

Alla inlägg den 23 september 2019

Av Isabella - 23 september 2019 06:55

God morgon på er alla


Vilken helg jag har haft    Jag har fått bestämma ALLT i helgen. Vi har nämligen varit i Umeå lördag till söndag, för att boka ett nytt kök.

Japp nu blir det ÄNTLIGEN av och jag har skjutit startskottet    Troligen mycket omedveten om hur mycket jobb vi har framför oss nu.

I min hjärna så känns det inte alls så jobbigt. Typ bara ta ner det gammla, slita tapeter och spackla, skruva ihop det nya och hjälpa Micke att hålla lite när han sätterr upp det nya     Troligen har jag helt fel fel fel ..... Det är alltid mer jobb och mer utgifter än vad man tror.

MEN jag kommer att vara SÅÅÅÅÅÅ nöjd över allt vi bestämde på Ikea och det kommer att bli som ett nytt rum/kök när allt är klart.

Så här ser köket ut idag


 

Blodrött med en hemsk blommig svart/vit tapet som jag typ hatar nu. Så här kommer köket att se ut när det nya är på plats


 

Micron kommer att sättas in i skåpen upptill, tapeterna kommer att bli vit och grå randiga. Knopparna på köket kommer att vara i kristall. Och jag kommer ÄNTLIGEN att få upp våran kristallkrona över vårat matbord. Jag inhandla nytt köksbord förra veckan oxå. Självklart vitt och fräscht. Stolarna är vita med ljusgråa sittsar som matchar soffan och tapeterna som kommer att komma.

Allt ska som matcha ihop och jag är hel jävla nöjd   Över skåpen kommer att gå ända upp till taket. För att slippa all fett som alltid blir där uppe.  Istället för kakel kommer vi ha en skiva som likanar marmor så det blir enhetligt med bänkskivorna.

Köket kommer att komma den 23 okt å vi har nu 4 veckor på oss att packa saker, ta ner köket, dra tapeter och förberdeda för att sätta upp det nya. Så jag ska sätta mig ner och räkna ut hur mycket tid vi behöver jobba för att vara klar med allt tills den 23 okt. Så när det kommer så är det bara att börja skruva upp det , och sedan att bara börja tapetsera där efter. Jag tänker ju mer planerat allt är ju mindre kaos blir det här hemma. Efter som vi inte har så stort så är det bra att ha någon typ av ordning och en plan att följa.

Iallfall så har jag hela helgen fått bestämma allt. Micke har varitså snäll och bara följt med på ALLT jag sagt. Vi har gått på loppis, vi har ätit susihi, vi har hadlat köket, ätit på Mc donald och sedan  bara legat på hotellt. Från kl 18 lördagkväll till söndag kl 11.30 låg vi på hotellrumet och bara vilade. Jag sov av och till hela kvällen, sov hela natten och små vilade/sov hela söndag morgon. ÅÅÅHHH så himmla skönt det var. Älska min hund, men det är JÄTTE skönt ibland att INTE måsta ut och promenera och bara bry sig om sig själv.  Jag har varit så trött av min värk senaste veckorna och jag behövde verkligen detta sovande.

Nu är det en ny vecka och jobbet drar igång igen och jag ska försöka få ihop veckan med jobba och hunden. Efter som Rebbe jobbar mer nu och har sitt så försöker jag sköta detta med Doris själv. Hon blir ganska mycket själv stundvis. Men hon klarar det(tror jag mår sämre än hon) och jag får lova att vänja mig vid att inte sitta på jobbet på lunchen och slöa    Jag har ju valt att ha hund och det innebär att man väljer bort sig själv lite. Och det gör jag så gärna egentligen. 

Doris present på hennes 4 årsdag kom nu förra veckan. En ny fin rödsele från Björkis.

Visst vart hon så gulli ?

 

Hahahaha ingen annan än jag och Rebbe ser hur jävla gullig hon är ...hahahah

Jag fattar varför ........

Nu ska jag ta på mig ordentligt med kläder och invänta mitt morgon toa besök, slöa lite fram till 9 och sedan ska jag ut på promenad med Stina och Doris kompisar Rex och Kayla.

Ha nu en bra dag så hörs vi en anna dag och en annan stund.



Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards