Jag kan allt

Direktlänk till inlägg 21 april 2020

Slentrian i alla former

Av Isabella - 21 april 2020 07:51

Låg igår och funderade bara så här lite lätt på livet. Inget llvarligt alls utan bara reflekterade om hur jag själv lever mitt liv. 

Ibland slår det mig när det ringer någon och frågar vad som har hänt senaste dagarna/ helgen, och jag kommer på att det har ju inte hänt NÅGONTING   

Då brukar följd frågan komma, vad har ni gjort då? ..........?? Nää vi har inte gjort något. 

Likssom VARDAGEN/SLENTIAN slog mig just i ansiktet. Är mitt liv tråkigt, ointressant och för förusägbart? 

Ja troligen finns det folk som tycker det. Även jag stund vis kan tänka, att böveln vad jag har tråkigt. Ni förstår ju själva att om livet består av att jobba, promenera hunden, och se tv, så har man inte så jätte mycket serier att se. 

Vi liksom greppar efter varje serie som kommer och jag kan lova att vi har sett en massa sit serier    Men just denna vardag som jag lever i är endå rätt okej, när jag tänker efter. 

Jag gillar mitt lugna liv och jag älskar att jag inte har något drama runt mig. Jag har lixom inga behov av att umgås med folk på veckorna. 

Sedan finns väl kanske inte tiden till det när man jobbar heltid. Jag vet inte om jag är super duper bekväm av mig , men jag fattar verkligen inte hur folk som har typ 2-3 barn, som jobbar heltid och som får ihop det att dom ska ha aktiviteter oxå ?? Allså hur orkar man och hur får dom ihop allt? 

I mina ögon gör dom det AS bra. 

Jag kommer ihåg när Rebbe spelade fotboll. Det var ju något hela tiden. Viseligen roligt IBLAND, men jävligt stressigt. 

Jag har alltid varit av den åsikten att barnen ska ABSOLUT få ha ett intresse för något, men behöver man att ens barn ska vara med på alla saker? Ibland hör man föräldrar klaga på att det är både fotboll, hockey, takkwondoo eller något annat. Det kan vara att en unge har tre olika sporter dom ska vara med i . ÄR det rimligt ?? Att både dom och vi som föräldrar ska jaga livet ur oss alla för att det ska då inte nekas till någon aktivitet, för att alla andra gör ju det. 

Sedan hör man föräldrar klaga på att dom ska skjudsa, sälja saker, stressa med maten. Helt enkelt offra sin egen fritid för att hets skjudsa barn hit och dit. 

Jag är ganska övertygade över att om inte vi föräldrar har ett behov att alltid ge dom vad dom vill, och kanske säga att du får hålla på med en sport, så skulle nog alla må lite bättre i detta stressiga samhälle. Barnen skulle troligen ha det lite lugnare och vi föäldrar kanske hinna att tänka på oss själva 30 min iallfall    Men alla gör som dom vill och jag ska inte säga att något är fel. 

Men iallfall så mitt liv är otroligt händelse löst och lugnt och jag gillar det. Folk får absolut tycka jag är en tråkig jäkel, men jag njuter av det. 

 

Detta är v'l det roligaste jag har för mig    Hhahah att leka med "snap chat" är ju livet. Älskar oxå när det har kommit ett filter som man kan göra på sina djur oxå. 

Doris har fått ont i en tass. Det är det sjukt vassa gruset som finns ute nu. Så igår upptäckte jag att hon är alldeles röd mellan två tår. Så det blev tassbehandling och sedan lindade jag om den, så hon inte skulle slicka upp alla salva. 

Hon får alltid försig att hon inte kan gå på sin tass när dn är lindad. Så hon hoppade runt här igår med benet spretande utåt och tyckte jätte synd om sig själv. 

 

Nu i morse la jag på ny salva och har idag oxå lindat tassen. Snart ska vi ut på promenad så jag hoppas det börjar kännsa bättre för henne i tassen. 

Nu ska jag återgår toll mitt stilla liv och så, hörs vi när jag har något att säga er. 




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Isabella - Söndag 28 april 13:07


God dag min läsare  I dag är det söndag och helgen drar  mot sitt slut. Vi har haft en bra helg. I fredags så blev det inte alls så mycket efter jobbet. Vi tvättade och åt en hemma gjord hamburge tallrik. Kan ha varit den godate tallrik jag gjort h...

Av Isabella - Måndag 22 april 21:01


God morgonIgår var det varit dagen D. Igår var det dagen jag har fått börja jobba lite. Jag har fått andra arbetsuppgifter som jag klarar av att göra utan att andvända min arm. Jag ska lära mig samordnar jobbet. Som samordnare samordnar man dagen för...

Av Isabella - Onsdag 17 april 09:33


God morgon     Onsdag har börjat och jag har idag sparkat mig själv i röven och klev upp vid 7 och ställde mig på löpbandet för att göra bort mina 3,5km. Jävligt mottvilligt kan jag lover er det var, men jag gjorde det.  Jag har nu väntat i ca 4,...

Av Isabella - Tisdag 16 april 19:18


Allså man blir ju fundersam och irriterad, när man hör hur människor gnäller och ser problem i saker som inte är problem. Nu går Kommunal ut i strejk! Dom gör det för att vi alla som jobbar inom vården (med äldre) och dom som jobbar med barn ska få v...

Av Isabella - Måndag 8 april 10:10

Förra veckan vaknade jag och kände jag var irriterad över vissa saker som inte har fallti på plats för mig. Lite saker som inte har återkopplat till mig, lite saker som man kan känna sig besviken på. Så jag tänkte att jag skulle göra ett "gnäll inläg...

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards