Jag kan allt

Alla inlägg den 19 februari 2020

Av Isabella - 19 februari 2020 07:48

God morgon på er läsare 


Idag är det inte vilken dag som helst, utan min älskade dotters fördelsedag. Så hela 22 år har gått sedan du kom till världen. Längesedan kan man tycka , men samtidigt kännde det som förra året jag fick barn .....eller inte ......  

Idag ska jag jobba som vanligt först och sedan ska  träffas Micke och Rebecca på stan och vi ska ut och äta middag. 

Roligt att få rår om henne själv en kväll. Fast jag har verkligen världens snällaste och trevligaste svärson, men han jobbar i kväll så vi får umgås helt på egenhand med våran dotter. 

Idag har jag gått runt och varit små förbannad på olika bagateller. Typ när jag tog på mig sockarna. 9 av 10 gånger jag tar    på mig sockarna nu förtiden så har jag ALLTID ett hål på ena socken. ALLLSÅ jag HATAR att stortån kommer ut.

 


Strumporna jag köpe nu sist har verkligen visat sig från sin sämre sida. DOM ÄR HELT JÄVLA KASSA!! jag har inte haft dom många månader. Det verka vara en riktigt dålig kvalla. Så nu har jag börjat kasta sockarna eftersom och idag upptäcker jag när jag skulle byta strumpor, att jag har typ bara anckel strumpor kvar   Det går ju inte ha på vintern. Måste ut och shoppa stål strumpor. Sedan har jag förstårr efter 4 års tid, att ha en svart garderob, när man har en vit hund är otroligt opraktiskt. Hundhåret syns JÄTTE bra på mina kläder, och jag gillar det inte. Det ser ofrächt ut och det är supersvårt att få bort allt. Jag måste börja byta ut svart mot ljusa kläder. 

Sedan irriterar jag mig mer och mer på detta hår. Hartar att ha strån som irriterar mig i ansiktet. Hatar att måsta platta och föna håret varje dag. 

Behöver verkligen ta mig en funderare på vad jag ska göra med detta hår. . . . . . . . 

 

Igår provade jag och Micke på lite fiskmat. Vi hade handlat någon typ av panerade fiskbitar. Vi kokade potatis och hade remoladsås   

Nä det var inte gott. Vi har nu under många år försökt och provat olika fiskrätter. Gratänger, fiskpinnar, fiskbitar, lax i olika former och lite där till. Allt för att fisk är nyttig för kroppen, MEN jag gillar inte fisk....

Så nu tog jag beslutet att nu slutar jag prova. Jag gillar inte fisk och kommer troligen aldrig att göra det och det är okej. 

MEN jag gillar fortfarade surströming övernaturligt mycket och kommer att få i mig fisk lite grann. 

Mina problem är så futtiga och obetydliga, men dom är som en röd rodnad ibland. 

Doris har börjat må lite tjuvens igen, så idag vilar vi från promenerandet. Nu förtiden får hon ju motion i överflöd. Först går jag med henne innan jobbet ca 50 min, sedan motionerar hennes dagmatte henne och sedan går jag och Micke en promenad på kvällen oxå. 

Så idag tar vi en liten mys morgon och låter lill magen vila. 

 

Ha nu en trevlig dag på er, för det ska jag ha nu när jag får hela sockar. 


Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
<<< Februari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards