Jag kan allt

Alla inlägg den 14 augusti 2020

Av Isabella - 14 augusti 2020 13:59

Allså jag höll på smälla av igår, när jag satt och läste Norran. 

Jag läste en arteikel om en våldtäkt. Det var en ung man som först har tagit nervärderande på en tjej på flera ställen på hennes kropp, vid senare tillfällen har det förekommet ett sexuellt umgängde och det har inte varit frivilligt från flickan. Hon har inte varit med på detta. 

Tingsrätten bedömer att han har gjort sig skylldig till en OAKTSAM våldtäkt    Öhhh vart hittar man på alla kryphål? 

Antingen är man våldtagen eller så inte. För den våldtagan så finns det väl inte olika nivåer på detta övergrepp. Hur i helvetet kan en tingsrätt bara hittapå det? eller är det lagen som har hittat på detta? 

 Så här står det i artikeln


-Brottet oaktsam våldtäkt handlar om att den som utfört sexbrottet inte har varit tillräckligt NOGGRAN med att försäkra sig om att den andra personen deltagit frivilligti på en sexuell handling.


Men hur jävla dumt är detta inte? Våldtäkt är våldtäkt pungt. Denna peron/personer som hittat på denna rubrucering vill jag ha en bild och adress till. Vill lätt besöka han /hon och ha mig en prat stund. 

IDIOT rakt igenom. Sedan att någon åklagare andvänder sig av denna ursäkt är ju fan skrämmande. 

OCh givetvis så nekar pojken till allt.....

Varför inte lära denna pojken en hård läxa direkt med ett oedentligt straff, och sedan ha sexsuell undervisning med han på kvällarna i ett års tid, så han vet hur fan man bete rsig mot kvinnor/ tjejor. 

SJUKT !! 


En till sak som retar mig så jag kokar är oxå. 

Länstyrelsen har besökt en kvinna med en jävla massa hundar i början av maj. Hon har flera vuxna hundar och valpar. En hund har en stor böld under magen. Många av valparna verkar ha inflamationer i ögonen. Länstyrelsen ålägger kvinnan att besöka veterinär med hundarna. 

I mitten av maj återkopplar länstyrelsen och kvinnar säger då att hon har ringt till veterinären, men inte fått något svar. 

Inget mer görs, förutom att länstyrelsen säger att kvinnan ska kontakta dom igen.

Vid trejde kontrollen i slutet av JUNI så har kvinnan FORTFARANDE inte varit till veterinären med hundarna.

Inget gör av länstyrelsen.

I mitten av JULI så meddelar kvinnan själv att hunden med bölden under magen ska avlivas. Hon har fortfarde inte varit iväg med valparna till veterinären säger hon själv, hon skyller då på att dom har semester. 

Vid det tillfället säger länstyrelsen att hon måste in med valparna och att alla journal kopior ska skickas till dom och att hon är tvingad att följa veterinärens råd som hon får. 

Nu är vi i mitten av aug och länstyrelsen väntr på att kvinnan ska skicka journal kopiorna. Och kommer dom inte om en vecka så får vi åka dit igen och trycka på henne.......


Men för fan hur tapiga är länsstyrelsen? Valparna har allså haft problem med ögonen sedan MINST i maj och denna kvinna verkar inte ha för avsikt att göra något åt det. Troligen bryr hon sig inte, efter som hon inte går till veterinären. Typisk en som bara vill ha pengar för valparna. Hon ser inte att dom är individer utan hon ser små penga lappar som springer runt. 

Länstyrelsen ni är ett skämt i detta fall. Ta hundvalparna från henne. Sätt ett djurförbud. Eller prova själva att gå runt med ögon problem i ca 3 månader.  Om vi har en myndighet som ska kunna träda in och skydda våra djur som inte kan prata för sig själva, varför gör vi inte det då. Visst ska alla få en chans, men hallå där länstyrelsen.....3 månader ...... med jävligt dålig ursäkter!

Vad är eran ursäkt? 


Vi skryter om att vi har så bra regler i sverige, men ibland bör vi kanske  uppdatera regelboken. och bli lite mer håra och sluta dalta.


Helgen knackar på dörren och den är typ uppbokad. Ikväll ska jag gå ut och äta middag med mina skolkompisar. Super roligt att man fortfarande träffas ibland. Sedan blir det hem och kasta upp mina fötter på Micke och njuta. 

I morgon blir det att bjuda ut mina dotter och Oliver på middag. Vi ska fira att hon har fått fast jobb. 

Söndag ska pappa och Kerstin kanske komma. Så jag ska försöka hitta på något smaskigt att bjuda på. Jag kanske rent ut av slår till och bakar något till efterätt ......   

Ha nu en trevlig helg på er alla så sysns vi kanske till veckan. 


Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards