Jag kan allt

Alla inlägg den 19 augusti 2020

Av Isabella - 19 augusti 2020 07:52

God morgon folket     

Vilken omvänd morgon det var idag. Igår vaknade jag knapp, jag var AS JÄVLA trött, hade sovit super dåligt och var stel som en pinne i kroppen. Idag vaknade jag av mig själv kl 6.00, kände att jag var rätt pigg, har sovit super bra i natt. 

Så olika det kan vara. 

Idag jobbar jag kväll och börjar kl 12. Så jag har tänkt hinna med blogga, damsuga, promenera hunden, äta lunch. 

När jag tittade ut så såg det verkligen dassigt ut och kallt. Nu på morgonen så brukar det vara ganska kallt. Det känns att vi går mot hösten. I måndags så tänkte jag till och med ta fram en tjockare jacka. 

Men när jag väl kom ut så var det ganska varmt och tydligen ska det ju bli jäkla varmt idag ?   Känns lustigt.

Idag väntar jag oxå mitt "knivbrev" så jag får prova mina ny/gammla knivar. För er som inte vet vad det är, så har jag skickat in 3 st knivar för slipning. Och om man tittar på deras hemsida så har dom fått JÄVULST bra resentioner.

Så jag väntar nu med späning på att dom ska dampa ner i mina brevlåda. 

På Doris fronten går det halv bra eller halv dåligt. Ena tassen har blivit bra, men den andra är inte bra. Så nu måste jag skriva till veterinären om detta och se hur vi ska gå vidare. 

Ser liksom pengarna flyga iväg.    Men jag visste detta när jag köpte lilla gumman, och självklart lägger jag dom där bara hon får mår bra. 


 

Nu ska jag bara vila till mig lite, sedan gå en prommis med Stina och Rex. 

Hoppas ni alla njuter av den värmen vi har nu och krämar ur sommaren/hösten alla godbitar. 


 

Sedan vill jag bkjuda på något otroligt fult.....hahahahha. Ni vet detta med filter på mobilen. Typ alla andvänder det. Oftas för att man ska bli lite snyggare. Jag är lite tvärrt om ....jag gör mig lite fulare. Iallfall så känndes detta filter lite konstigt. 


Bilden till vänster är filterfri och den till höger är filter.....hahahahha men skrämande vad lika dom är. Man ser ingen skillnad. 

 

Borde jag börja tänka på något ........typ tiss operation, vikt, eller borde jag bara vara nöja att jag behöver inga filter    

Jag gillar inte att fara fram med osaning om hur jag ser ut. Det mest skrattretade jag vet är folk som har ett instakonto som är preppat med bilder dom dom själva i olika vinklar med maxade filter och när man VET att saningen inte ens är i närheten. 

Men alla gör ju som man vill och idag bjuder jag på denna fruktansvärt fula bild på mig    


Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards