Jag kan allt

Alla inlägg den 16 juni 2022

Av Isabella - 16 juni 2022 10:40

God morgon folket.
Idag är det torsdag och jag har 1 hel dag ledigt från jobbet, för att sedan jobba fredag, lördag och söndag och sedan kl 16.15 smäller det på söndag. Då jäklar stämplar jag ut för min SEMESTER.

Just nu känns det som att min semester kommer bli lite kyligt. Värmen har inte kommit riktigt och om jag får gnälla, så är jag jäkligt sur över det. Vem vill ha en hurrvig semester?
Helt ärligt? Inte då jag. Men det blir ju vad det blir.
På Doris fronten går det trögt tror jag. I måndags så öppnade vi upp ögat och efter det har hon ju måste ta droppar, pencelin, smärtstillande och kortison.
KNACK KNACK TA I TRÄ , än så håller magen detta, och jag tror , men bara tror jag ser en minimal förbättring i ögat. Men vi ska dit idag igen och kolla så det går åt rätt håll.
Bara jag skriver detta stiger min puls och ångesten kickar in.

Men jag kan inte rå för detta. Jag får på riktigt panik, när man ska våldshålla henne, hon skriker och kränger. Sist var det bara ogjort att jag skulle svimma, och jag skämtar inte nu. Jag fick be någon annan hålla henne och gå ut och ta luft.
Så idag hoppas jag på att dom bara behöver lysa i ögat och att dom ser att det börja läka som det ska. Inga sprutor, saxar eller andra saker.
Och att jag står på benen .
Självklar fattar jag oxå att Doris känner av min ångest och orolighet, men hur jag än försöker vara lung och sansad så kryper ångesten sig på.
Men jag ska dit kl 14.20 och vara stark (försöka ialkafall) och hoppas på att detta går åt rätt håll.
Igår shoppade jag lite. Jag har ju en förkärlek för att ha klänning på sommaren. Igår tänkte jag att jag skulle vilja hitta en lite färgglad klänning, i nte bara svart.
Men det gick så där!
Om man vill ha en lite sexigare klänning, så blir det typ svart eller vit man måste välja.
Så detta var vad jag hittade, men blev jätte nöjd. Och att storleken S passade perfekt, blev ju som en belöning bonus på det jobb man gör.

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards