Jag kan allt

Direktlänk till inlägg 7 september 2023

Nu skrammlade det till i byxan

Av Isabella - 7 september 2023 20:03

Men satan i gatan vilken överrasknings dag detta har varit. 

For på jobbat med pirr i magen. Inte för att jag skulle jobba, men för att jag skulle till tandläkaren. I helgen fick jag tvärrt ont i en tand. Inte jätte ont, men så där att det illade till när jag drack kalla drycker och en lätt molande värk. Så jag bokade en tid och skulle å komma idag. Jag är inte rädd för tandläkaren, men jag tycker inte det är jätte skönt att vara där. Sedan en gång för många år sedan så var jag tvungen rotfylla en tand och det mina damer och herrar gjorde JÄVLIGT ont. Så rädslan sitter i lite. Men jag kommer in och där står en älder karl med vänliga ögon. ALLSÅ den bästa tandläkaren jag träffat. Jag sa inte att jag var lite orolig, men undra om jag  utstrålade det. För han var så proffsig, han förklarade exat vad han skulle göra, han fråga hela tiden under besöket om det gick bra. Helt enkelt rätt man på rätt plats kan jag säga. JAg var sjukt glad att få betal 1400kr för besöket och förskte att jag skulle få han nästa gång jag skulle komma igen. Tyvärr så går han i pension i början av nästa år, så troligen kommer jag inte få träffa denna braiga tanläkare igen. Men summan av detta att jag var rent gld när jag gick där ifrån.   

Sedan tillbaka till jobbet med en halv ansikts förlamning. Allså jag var bedövad ända upp till örat. Sludrade lite, men tur mina brukar inte märkte något. Vart sedan in kallad till chefen. Jag har nämligen sökt en tjänst på något som heter Resurs teamet och jag har fått det. Så min chef ville meddela att jag kan få gå om redan 2 veckor. Så efter jag kommer hem från Grekland, så börjar jag på mitt nya jobb. 

  

Allså kunde det bli bättre? Nä jag tror inte det. Så nu tackar jag för mig på Nordanå hemtjänst och provar mina vingar på flygande fot. 

Resurs teamet innebär att jag fortfarande jobbar inom vården, men jag åker runt på olika hemtjänster där det fattas folk. Så jag kommer inte ha någon fast arbets plats utan jag far runt och driver. 

Det känns en då sorligt att lämna endel av mina super fina kollego som jag lämnar efter mig och endel av mina helt underbara vårdtagare som jag ABSOLUT kommer att sakna. 

Men jag måste tänka på mig själv och ur jag vill ha det. Så så blir det nu. 

 

Idag har jag jobbat hemma halva dagen och håller på att granska genomförande planer åt Skellefteå kommun. Det bästa med detta är att jag få vara hemma med Doris, det sämsta med detta är att hon försöker hela tiden lägga sig på min dator. liksom tala om för mig att det är inte roligt när jag håller på med datorn. 

Och jag som vanligt föröker prata vett med henne. Som Micke brukar säga

- Tror du hon förstod det där nu ????   

 

I helgen ska vi försöka göra klar det sista inför resan. Ficka lite pengar. Hjälpa min bror att sätta in lite pengar, hämta in min resväska, hälsa på min mamma oh jag ska även fara och träna Doris med mina hund vänner. Vi har börjat göra det ca 1 timme varje helg. Det är jätte nyttigt för mig och Doris att börja ha ett samspel igen och träna något och hon blir helt slut efter vi varit ute bara en timme. Sedan ser jag jätte stor skillnad på henne. Hon är mer uppmräksam på mig och finner mig lite roligare nu när vi är på promenader. 

Så dessa tränings dagar hoppas jag vi fortsätter med. Nu mina läsare så ska jag utfodra Doris en sista gång för idag och gå ut en sväng, sedan ska jag krypa ner i sängen. Allså var det inte för at tjag har hund och jobb skulle jag fan ALDRIG kliva upp från sängen. JAG ÄLSKAR min säng   DEt finns inget som är bättre än bara ligga där, mysa, se tv och frika frukost i den. 

Det ska jag försöka hinna med i helgen ...... 


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Isabella - Söndag 28 april 13:07


God dag min läsare  I dag är det söndag och helgen drar  mot sitt slut. Vi har haft en bra helg. I fredags så blev det inte alls så mycket efter jobbet. Vi tvättade och åt en hemma gjord hamburge tallrik. Kan ha varit den godate tallrik jag gjort h...

Av Isabella - Måndag 22 april 21:01


God morgonIgår var det varit dagen D. Igår var det dagen jag har fått börja jobba lite. Jag har fått andra arbetsuppgifter som jag klarar av att göra utan att andvända min arm. Jag ska lära mig samordnar jobbet. Som samordnare samordnar man dagen för...

Av Isabella - Onsdag 17 april 09:33


God morgon     Onsdag har börjat och jag har idag sparkat mig själv i röven och klev upp vid 7 och ställde mig på löpbandet för att göra bort mina 3,5km. Jävligt mottvilligt kan jag lover er det var, men jag gjorde det.  Jag har nu väntat i ca 4,...

Av Isabella - Tisdag 16 april 19:18


Allså man blir ju fundersam och irriterad, när man hör hur människor gnäller och ser problem i saker som inte är problem. Nu går Kommunal ut i strejk! Dom gör det för att vi alla som jobbar inom vården (med äldre) och dom som jobbar med barn ska få v...

Av Isabella - Måndag 8 april 10:10

Förra veckan vaknade jag och kände jag var irriterad över vissa saker som inte har fallti på plats för mig. Lite saker som inte har återkopplat till mig, lite saker som man kan känna sig besviken på. Så jag tänkte att jag skulle göra ett "gnäll inläg...

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards