Jag kan allt

Direktlänk till inlägg 3 november 2015

Då och nu . . . . =)

Av Isabella - 3 november 2015 13:52

Hej hej läsare och bloggen.

Har senaste dagarna varit hemma med en lite rygg problem. Men har idag tagit hand om detta och det känns lite bättre. Detta har gett mig tid att krypa upp i soffan med datorn i famnen och börj kolla igenom foton.

Jag har idag lyckats få ner alla mina foton från telefonen på datorn och herregud vad otroligt fula kort man tar ibland.

Men jag inser oxå att gud vad mycket skaer man gör och vad jag har haft turen att få resa runt lite. Man hittar bilder man glömt bort helt.

Så jag tänkte dela med mig av lite bilder

 

En varm sommar dag med god middag och trevligt sällskap här i Skellefteå. I Love uteserveringar

 

Detta var nog förra året när vi på jobbet slog våra kloka huvuden ihop och käkade på Allstar. . . . .mat mat mat undra om man gör något annat än äter ??

 

En ego bild från min första tågresa ever..... lite trött men rätt glad !

 

Detta är i år när jag och Johanna var till Chile. Jag håller i min storebrors barnbarn Alexander.

 

På väg till Midnatts travet med kompisar. Självklart var det nödvändigt med ett vätske stopp, och Whan tog tillfället och däcka Micke.

 

Möhippa han jag oxå med i sommar och det var trevligt.

 

Släkt träff i Kusmark och äta i det görna gräset   

 

Och givetvis blev det ett bröllop efter möhippa. En vacker och stämningsfull tillställning.

 

En Stockholm tripp han vi oxå i sommar. Men SJÄLVKLART god mat och en massa skoj.

 

Sen sommaren vart vi uppbjudna till Djupfors till Steffe och Lollo och låss med myggen. Sedan är detta inte en vanlig syn att Micke sover med en hund.

 

Sommaren har inte varit den bästa men när man ser bilderna så har den egentligen inte varthelt kass. Jag han även bada tre gånger och lapa sol.

 

Självklart måste min lilla prinsessa vara med bland korten oxå. Hennes bästa position, liggande och stirrande.


Så när man börjar blädra så upptäcker man vad man gör saker. Detta ska jag försöka kommaihåh när man gnäller att man ALDRIG gör något.....för böveln vad vi gör saker.


NU min vänner ska jag berätta något för er som förmodligen kommer att förvånna en del. Det är nämligen så att vi kommer att få tillökning i familjen IDAG !!!!   

Vi har nämligen köpt oss en fransk bulldog. Detta har vi funderat på länge och tanken var egentligen till sommaren. Vi har kollar runt och pratat med olika som har just denna ras. Dom är inte billig att köpa in men om man tar en sådan hund vill man veta att dom är friska och från en bra stamtavla. Jag hade räknat med att kanske måste hämta en i södra Sverige. Men igår snubblade vi på en anonns att det finns en uppfödahär i Skellefteå somm hade valpar. Eller en valp kvar. En lite svart/vit flicka.

Hon var kvar endast för att ägaren var inte säker på om dom skulle släppa henne. Igår ringde dom och vi fick komma och träffa henne och mamman och självklart upp stod kärlek.

Det fanns vissa krav på henne. Ägaren vil ha henne på HALV foder. Det betyder att hunden är våran, men vi betalar bara halva priset, ägaren vill ha 1 kull valpar på henne när hon blir stor och då står dom för allt och sköter allt. Dom kommer allså att ta henne när dom ska para henne, sedan lämna tillbaka henne tills hon ska föda. Då hämtar dom henne och har henne ca 10 veckor tills valparna är sålda. Uppfödaren står för alla omkostnader ang henne och valparna. Sedan efter det så är hon våran guld klimp helt   

Så under natten har dom funderat om vi skulle passa och vi har funderat om detta skulle vara rätt för oss.

Så i morse bestämde det att jo detta är helt perfekt för oss. Vi får en hund med stamtavla och som är regad till ett bra pris och som vi vet är frisk och det stora plusset är att uppfödaren bor här i Skellefteå och när det blir dax för valpning kan vi hälsa på henne hur mycket vi vill.

Så kära folk våran ny meddlem kommer till oss ikväll och hon heter .......


DORIS

   

Så idag har jag barn/hundsäkrat hela lägenheten. Jag och Rebbe har gjort upp regler runt henne och vi har inhandlat saker till henne.

Vi har pysslat ihop våra scheman och när vi ska vara hemma och inte för att hon inte ska behöva vara själv längre än en timme. Allt kommer givet vis bli lite krångligare nu när jag jobbar men problem är till för att lösas och om man vill lösa dom gör man det.

Så just nun sitter jag med små kärleksfjärillar i magen ocb bara väntar tills kl 16 då vi ska få hämta Doris.

Nu börjar ett nytt kapitel i mitt liv och gud vad det känns spännande. . . . .

Välkommen hem Doris till oss.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Isabella - Lördag 11 maj 16:05


....... Isabella och jag är alkoholist. För 6 månader sedan vaknade jag upp en lördags morgon, bakis och med totalt minnes förlust sedan kl 23 kvällen före. Ångesten var enorm och kroppen skrek. Jag har lyckats igen bli as packad. Stort jävla gratti...

Av Isabella - Söndag 28 april 13:07


God dag min läsare  I dag är det söndag och helgen drar  mot sitt slut. Vi har haft en bra helg. I fredags så blev det inte alls så mycket efter jobbet. Vi tvättade och åt en hemma gjord hamburge tallrik. Kan ha varit den godate tallrik jag gjort h...

Av Isabella - Måndag 22 april 21:01


God morgonIgår var det varit dagen D. Igår var det dagen jag har fått börja jobba lite. Jag har fått andra arbetsuppgifter som jag klarar av att göra utan att andvända min arm. Jag ska lära mig samordnar jobbet. Som samordnare samordnar man dagen för...

Av Isabella - Onsdag 17 april 09:33


God morgon     Onsdag har börjat och jag har idag sparkat mig själv i röven och klev upp vid 7 och ställde mig på löpbandet för att göra bort mina 3,5km. Jävligt mottvilligt kan jag lover er det var, men jag gjorde det.  Jag har nu väntat i ca 4,...

Av Isabella - Tisdag 16 april 19:18


Allså man blir ju fundersam och irriterad, när man hör hur människor gnäller och ser problem i saker som inte är problem. Nu går Kommunal ut i strejk! Dom gör det för att vi alla som jobbar inom vården (med äldre) och dom som jobbar med barn ska få v...

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards