Jag kan allt

Direktlänk till inlägg 4 juli 2016

Det blev som det blev med det blev bra <3

Av Isabella - 4 juli 2016 20:52

Hej hopp på er alla läsare.

Semester flyter på och jag har redan av verkat två veckor. Nu går jag  in på trejde veckan men jag är rätt nöjd med det. Vädret har varit med mig och jag har fått göra presic dsom jag har velat HELA semestern.

Bara vilat och promenerat med Dottan.

I helgen begav vi oss mot Storforsen för en ultimat par helg med förväntnignar och uppmålade bilder på en perfekt kärleks helg   

Jag hade bokat en stug i mitt namn och jag hade målat upp bilden av att vi skulle ströva typ halva dagen i Storforsen med många fika pauser och Doris skulle bada och njuta och ligga brevid oss och vi skulle njuta alla tre till fullo. Sedan skulle vi tända grillen i solskenet och vi skulle duka upp en grill buffeav dess like. Vi skulle bara njuta och dricka riktigt kall cola. Efter maten skulle vi promenera runt på campingen och hälsa glatt på grannar och Doris skulle vara så där trött och gå så där fint i kopplet och bara var söt. Sedan efter promenaden skulle vi gå till en av grillplatserna och göra upp eld och grilla marshmallows med kex och choklad.

Sedan efter det skulle vi gå in i stugan och krypa ner i sängen ny duschade och älska eller kanske rent knulla ordentligt utan att känna att man måste vara tyst och försiktigta så inte någon tonåring hör.

Ja en helt enkelt super bra helg.....  

Så här blev det PÅ RIKTIGT !

Vi komme oss inte iväg förrän kl 10 och jag sprang rutn som vanligt och eltade och sökte cigg.

Gentlemanen Micke tog på sig att köra för värken i händerna har tyvärr kommit tillbaka.

Iallfall så började vi med att fara förbi VÄRLDENS bästa affär.

REKLAM ! Dollarstore..... efter som Dottan var med så irrade vi runt och letade skugga. Till slut efter många backningar och rund körningar så parkerade vi på en förbjuden plats med en skylt där det stod'

"parkering förbjuden"

Men nöden har ingen lag och viktigas är att Dottan har skugga.

In och handla med eld i baken.

Sedan bestämde vi oss för att käka lunch i Piteå. Förslaget var en pizzeria som heter "TRE KRONOR".

Vi har nämligen ätit där två gånger tidigare och tänkte att ,det var säkert gott här.

Vi beställde mat och satte oss ute så vi kunde ta ut Doris ur bilen så hon fick vara med.

Redan efter första tuggan komme vi ihåg att vi hade sagt att här ska vi aldrig mer äta.

 

Maten är smaklös och det rinner som bara om pizzorna. Sedan begav vi oss mot Storforsen. På vägen dit komme vi på att vi inte tagit med oss några handukar. Så vi bestämde att vi skulle åka in i Älvbyn och handla det. Vi hittade åt Ica och sprang in. Stressade som vi var så sprang vi igen affären och kom på där inne att vi var ju tvunga att köpa frukost oxå. Så vi slängde ihop lite frukost, hittade till chips hyllan och betalde och drog. Tillbaka i bilen säger Micke

-Men vad fan........vi gick in för att handla handukar och komme ut med chips och mat....?

Vi körde vidare och hittade Coop. Jag sprang in och hittade handukar. Tog dom billigaste som kostade 60kr styck och sprang ut så jävla nöjd.

NU var det bra att fortsätta.

Kl typ 14 var vi framme. Stugan var inte klar så vi var tvungna att strosa runt lite. Så vi tog ut Dottan ur bilen och vandrade runt på campingen ca 40 min. Sedadn var stugan klar och vi kunde göra oss hemma stadda.

Efter bäddning och upp packninga av mat så var det dags att bege sig upp i forsen. Just när vi kliver ut från stugan började det droppa regn    Men inget att göra, vi bestämde oss för att gå endå för Doris skull och för att vi tänte att det kanske inte blir så mycket regn.

Men så fel vi hade. Det började blås mer och mer och det började falla större och större droppar. Så våran promenad somm skulle vara i tre fyra timmar blev på ca 1 timme. Doris slet och drog i kopplet hela tiden och det var skit halt på hällarn. Men vi fick lite motion alla och Dottan fick bada i alla hål och mini vattenfall hon såg.

       

Blöta men relativ glad tillbaka i stugan la vi oss en stund och vilade och hörde hur regnet öste ner.

Så grillningen var i fara. Vi hade med oss två engångs grillar och bestämde oss för att gå till en grillstuga och tända dom för att ha någon form av chans att dom skulle tändas.

 

Mat vart det och visst det vart gott. Men någon kvälls grillning blev det inte för det bara ökade regnet.

Så kvällen bestod av yatzy spel och chips ätning, i mellan åt med mini promenader med Doris.

Så var vi frame vid vuxen lekarna.

Vi skulle duscha med varandra och det blev ju av. Efter duschen greppar vi handukarna och börja torka oss.....och vad ser jag på Micke....?

Han blir ALLDELES svart !!!   handukarna var svarta. Dom luddade av sig något så jävulsk!

Både jag och han var svarta ludd tussar. Så det var inget att göra förutom att duscha IGEN och torka oss på ett litet linne jag hade haft på mig.

Sedan rullade vi runt nakna som två valrossar i sängen och ett ligg ägde rum. Kanske inte lika som jag föreställ mig men inte alls dumt endå.

Doris surade och gick runt och funderade varför hon inte fick sova med oss i sängen. somade gjorde vi alla till slut och när jag vakande så ser jag hur Dottan har slitit sin säng til våran dörr som var öppen.

Mini semester kanske inte blev presic som jag tänkt mig men det blev bra och det var super skönt att komma från stan en helg.

Idag har jag varit på släkt lunch med mamma och hennes syskon (alla utom en). DEt var super trevligt och i fick god mat. Sedan avslutade vi hos min morbror Runo och hans fru Elly, i deras kollonilott i Dalkarlsliden. Allså vilket lite mysigt ställe. Små gulliga hus och en massa blommor. Skulle lätt kunna köpa en lite lott där och bara mysa rut och odla mina ena grönaker.

         

Eftermiddagen har jag spenderat med promand, matlagning, hundbus, puss stund och nu sitter jag och Doris här i soffan rätt nöjda med dagen.

I morgon är det en ny dag och vi får se vad den bjuder på.


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Isabella - Söndag 28 april 13:07


God dag min läsare  I dag är det söndag och helgen drar  mot sitt slut. Vi har haft en bra helg. I fredags så blev det inte alls så mycket efter jobbet. Vi tvättade och åt en hemma gjord hamburge tallrik. Kan ha varit den godate tallrik jag gjort h...

Av Isabella - Måndag 22 april 21:01


God morgonIgår var det varit dagen D. Igår var det dagen jag har fått börja jobba lite. Jag har fått andra arbetsuppgifter som jag klarar av att göra utan att andvända min arm. Jag ska lära mig samordnar jobbet. Som samordnare samordnar man dagen för...

Av Isabella - Onsdag 17 april 09:33


God morgon     Onsdag har börjat och jag har idag sparkat mig själv i röven och klev upp vid 7 och ställde mig på löpbandet för att göra bort mina 3,5km. Jävligt mottvilligt kan jag lover er det var, men jag gjorde det.  Jag har nu väntat i ca 4,...

Av Isabella - Tisdag 16 april 19:18


Allså man blir ju fundersam och irriterad, när man hör hur människor gnäller och ser problem i saker som inte är problem. Nu går Kommunal ut i strejk! Dom gör det för att vi alla som jobbar inom vården (med äldre) och dom som jobbar med barn ska få v...

Av Isabella - Måndag 8 april 10:10

Förra veckan vaknade jag och kände jag var irriterad över vissa saker som inte har fallti på plats för mig. Lite saker som inte har återkopplat till mig, lite saker som man kan känna sig besviken på. Så jag tänkte att jag skulle göra ett "gnäll inläg...

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards