Jag kan allt

Alla inlägg den 25 januari 2018

Av Isabella - 25 januari 2018 07:28

God morgon vänner och läsare.

Nu har jag landat i min vardag och i mitt hemland. Som dom flesta vet så har jag varit och besökt Chile och min biologiska släkt nu i Januari.

Resan började den 4 jan och vi kom hem den 19 Januari. Så drylr dagar var jag borta. Många har frågat mig om resan var bra och jag vet inte vad jag ska svara på det.

Jo ja det mesta har varit bra, men det inträffade någo väldigt tåkigt  sista delen av min resa och det vart något typ av bråk i min familj.

Efter som jag inte är  100% bra på språket har jag bara uppfattat en del ,så jag vet inte riktigt hela helheten än. Men det resulterade i att dom sista två nätterna så tog jag in på hotell själv.

Min vän Jessica som var ner första gången tror jag har haft en jätte bra resa och hennes familj var super gulliga. Hon har mestadels varit med dom och jag har varit med mina.  Alla mådde bra och var friska. Varmt som tusan hade vi och jag njöt av värmen till fullo, ca 35 grader i skuggan varje dag. Jag var och hälsade på min moster och hennes familj, så jag träffade några kusiner och tremeningar till Rebecca. Fick se ett kort på min mormor, fara ut till havet, besöka ett vattenfall och jag blonderade slingor i mitt hår   

För att göra en lång historia kort så började vi med med h¨r kl 16 och jag vart klar 00.00 typ    Hon var tvungen blondera mitt hår 6 gånger innan det tog ordentligt. En jäkla tur att jag fick röka undertiden i salongen     lite bilder har jag tagit och tänkte visa.

                         


Det här var Jessicas härliga familj. Dom här korten togs på flygplatsen innan vi klev på planet mot Sverige.

   

Nu har jag hunnit landat i mitt vanliga liv och jag är som vanligt OTROLIGT tacksam och glad för att jag har vuxit upp här i Sverige.

När jag skulle åka så frågade mamma och syskon NÄR kommer du tillbaka......... jag vet inte .......just nu känns det som Chile får vänta några år och jag hoppas denna konflikt lägger sig som finns inom min familj.

VÄLKOMMEN VARDAGEN men allt vad den innehåller allt för tråkiga och roliga grejor.




Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards