Jag kan allt

Alla inlägg den 29 augusti 2018

Av Isabella - 29 augusti 2018 08:45

God morogn på er min pajsare.

Herre gud vilken dag det var igår.

Kl 9 klippte jag mig och rakade runt på sidorna och baktill. Vart riktigt nöjd och fick bort en massa sönder blekt och skadat hår. Sedan pratade jag med min fd kollega Semhar och hon fixade en som flätade hår. Så kl 13 åkte jag hem till henne och hon flätade mitt. Så kl 18 vart jag klar och fick åka hem   

 


 Och detta resulterade i att jag kunde inte ta hem mamma som jag hade tänkt och jag hann inte gratta lilla Dooris ordentligt. Hon fick givetvis sina pressenter och många pussar. Men en mumsbit födelse tårta vart det inte. Så idag mina vänner blir det något gott till Doris och lite mer pussar.

 

Ja Ida E jag vet att kuksugar munnen råkade komma fram där. Men orkade inte ta om bilden så jag väljer att kalla den godis ätar munnen. Vi kan väl döpa om den?

Nu mina vänner har vi val i år. Vet ni alla vad ni ska rösta på? Jag är som alltid splitrad och vet aldrig vad jag ska rösta på. Som alla tidigare år så byter jag nästan varje gång parti. Jag är inte en lojal röstare som återgå och röstar på samma parti. Säkert för att jag egentligen tycker dessa ständigt ljuger och pratar en massa strunt.

Så igår och idag har jag goolat runt lite och läst lite och jag tror jag har bestämt vart min röst ska läggas. Men om jag fick välja så skulle jag ta lite från olika partier och skapa ett eget parti. Alla pariter har frågor som jag inte tycker är bra och alla har frågor jag tycker är bra. Så att man kan vara helt nöjd med ett parit på alla punkter finner jag otroligt svårt.

Men nu har jag valt och jag kommer att gå och rösta troligen i veckan för att få ha gjort bort det.  Och nä det är ingen ide att fråga vad jag röstat på för det säger jag inte.

Nu läsare ska jag vila till mig lite, sedan ta Doris och gå en promenad och kanske ta lite fördelse bilder på henne i efterskott.

Måste ju gottgöra mitt lilla hjärta 

  

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards