Jag kan allt

Direktlänk till inlägg 7 oktober 2019

Ett halleluja moment

Av Isabella - 7 oktober 2019 08:09

God morgon vänner


ÄNTLIGEN har jag vaknat upp i morse utan problem av min gammel stjärt. Redan för två veckor sedan så hade jag känningar av mina urinvägar. Istället för att åka till vc så kollade jag upp mitt medicin skåp och hittade en helt pencelinkur som jag fått i januari av en doktor. Tanken var att jag skulle få med mig den till utlandet då, för att jag hade haft upprepade infektioner och jag var så rädd att det skulle komma tillkaka på semestern. Så han skrev ut en kur jag skulle ta OM jag skulle få ont igen. Så den bara låg där nu i mitt skåp och jag börjde äta den direkt. Allt lugnade sig, men bara nu i torsdag kännde jag att det var tillbaka.

Bestämde mig då för att göra ett försöka att dricka bort bakterierna. Så från tors-sön så har jag druckit en jävla massa vätska i alla former. Tränbärs, vatten, cola och i lördags så var vi bortbjudana på middag till Stina och Nicke så då intog jag många öl.

Men vaknade igen på söndagmorgon med smärtor och bestämde mig att fara på akuten. Hoppade upp på min cykel och trampade mot hjälpen.

Och visst var det uvi. Så nu äter jag en ny kur av pencelin och idag vaknade jag upp utan att ha ont som fan ....... SÅÅÅ SKÖNT !

 

dokton som hjälpte mig att få lite medicin   

Lördagkväll var en fantastisk kväll. Vi var bjudna till Sina och Nicke.Vi vart bjudna på pizza och fördelsedagstårta med oss på. En super duper god tårta var det och snygg.

 

Efter mat och tårta vart det spel för hela slanten. Älskar att spela spel med dessa männsikor och främst med min svägerska. Hon är så jäkla rolig och har en vinnar instinkt på max    men inte så hon blir arg och otrevligt, utan på ett roligt och skojigt sätt. Hon lärde oss en ny ramsa som man ska  säga när man ska räkna upp solsystemet. Tyvärr fasnade den inte i hitt huvud , men jag ska fråga upp om den vid ett annat tillfälle.

 

Kvällen var helt perrfekt och jag har nog inte skrattat så mycket på väldigt länge. Jörgen och Emelie hade med sig Tindra och hon var så snäll och framförallt söt. Hon sommande lugnt i en av hundsängarna så där vid sju tiden.

 

Tack alla inblande människor . Ni är alla underbara och vi har så roligt när vi träffas    

Söndag blev inte så många knop. Akuten i 3  timmar, en mindre promenad med Doris och sedan blev de tv för hela slanten.

Nu börjar vi en ny veckan och jag siktar in mig på att ta det lugnt och försöka vila mig iform och få se om jag jobbar till helgen. Behöver bara att få börja sova ordentligt så man orkar. Nu när jag fått medicin för det en , så kanske jag kan hoppas att det andra ger mid sig oxå.

Idag ska jag fara med Doris till Arken och se om jag hittar någon typ av tröja nu när det börjar vara kyligt ut, men endå för varmt för att ändvända vinter täcket.

Ha nu alla en jätte bra dag för det ska jag ha.


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Isabella - Söndag 28 april 13:07


God dag min läsare  I dag är det söndag och helgen drar  mot sitt slut. Vi har haft en bra helg. I fredags så blev det inte alls så mycket efter jobbet. Vi tvättade och åt en hemma gjord hamburge tallrik. Kan ha varit den godate tallrik jag gjort h...

Av Isabella - Måndag 22 april 21:01


God morgonIgår var det varit dagen D. Igår var det dagen jag har fått börja jobba lite. Jag har fått andra arbetsuppgifter som jag klarar av att göra utan att andvända min arm. Jag ska lära mig samordnar jobbet. Som samordnare samordnar man dagen för...

Av Isabella - Onsdag 17 april 09:33


God morgon     Onsdag har börjat och jag har idag sparkat mig själv i röven och klev upp vid 7 och ställde mig på löpbandet för att göra bort mina 3,5km. Jävligt mottvilligt kan jag lover er det var, men jag gjorde det.  Jag har nu väntat i ca 4,...

Av Isabella - Tisdag 16 april 19:18


Allså man blir ju fundersam och irriterad, när man hör hur människor gnäller och ser problem i saker som inte är problem. Nu går Kommunal ut i strejk! Dom gör det för att vi alla som jobbar inom vården (med äldre) och dom som jobbar med barn ska få v...

Av Isabella - Måndag 8 april 10:10

Förra veckan vaknade jag och kände jag var irriterad över vissa saker som inte har fallti på plats för mig. Lite saker som inte har återkopplat till mig, lite saker som man kan känna sig besviken på. Så jag tänkte att jag skulle göra ett "gnäll inläg...

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards