Jag kan allt

Direktlänk till inlägg 15 oktober 2019

Lust och olust

Av Isabella - 15 oktober 2019 13:11

Idag är det dagen då saker händer.

Jag är nämligen inne på dag 3 i mitt sluta röka försök. Japp ni hörde rätt. Nu är jag här igen och gör ett försök. Skillnanden från andra gånger så tar jag hjälp av snus. Jag har alltid sagt att NEJ, slutar jag röka ska jag inte ta in något annat skit. Men jag ger mig och tar hjälp av snus denna gång.

Idag har det varit en dag då jag har haft några attacker och viljat ta mig en cigge. Men då har jag stoppat in en prilla och begäret har lagt sig rätt bra. Så jag kämpar vidare och hoppas att detta är gången jag lyckas sluta röka. Bara för att jag nu skrivit detta så innebär det inte att jag VET om jag klarar det, men jag hoppas jag klarar det. Så ni som gillar att ifråga sätta om jag inte slutar röka, om ni ser mig röka, så ser ni ju att jag inte klarat det. Jag fortsätter försöka och det tycker jag är nog bra.


Doris min älskade lilla vän är fortfarade inte bra. Kontakate veterinären i morse och har fått komma idag under förmiddagen. Väldigt bra mottagande och snäll personal. Dom har röngtat magen och lungorn på henne. Dom har gett henne kontrastvätska för att se om det är så att hon har inflamerad magesäck, och för att se så att det kan passsera genom kroppen utan att det finns något stopp. Lungbilden var tur dom tog, för tyvärr såg lugngorna inte bra ut. VARFÖR det vet vi inte än, men hon kommer att få äta pencelin och jag kommer att be till gud att hon blir bättre av det.

Efter vi sprutade in vätskan så har vi nu varit tillbaka för nya bilder där dom vill se att vätskan passerar genom systemet och just nu är vi hemma igen för andra gången, och väntar på att åka tillbaka igen vid 15.45 för dom sista bilderna.

Det är så synd om henne, för hon får inte äta något. Så just nu går hon bara runt och funderar på varför jag är så himmla snål.

VARFÖR FÅR JAG INGEN MAT ????

 

Jag hoppas vi hittar en andledningen till varför hon kräks och mår dåligt och att det är något vi kan medicinera. Hon är en lite tuff tjej den här damen. Hon gillar alla och tycker inte det är jobbigt att vara där, men hon gillar inte att bli tvingad till att ligga stilla eller äta äckliga saker. Men det som är bra är att hon blir inte rädd för personerna. Direkt ingreppet är över viftar hon på lill stumpen och är helnöjd över att få komm ner på golvet.

 

Jag hoppas nu att detta med lugorna är något tillfälligt och inte permanent och att jag kommer att få tillbaka min gammla Doris. som gillar att äta och är pigg och glad.

Tills vidare ska jag låte henne bestämma hur mycket hon orkar och inte tvinga henne på allt förlånga promenader.

Nu mina läsare ska jag städa upp efter mig här hemma och göra klart allt för ikväll, för gubben har tänkt ta med mig på bio.

Ha en underbar dag på er   

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Isabella - Söndag 28 april 13:07


God dag min läsare  I dag är det söndag och helgen drar  mot sitt slut. Vi har haft en bra helg. I fredags så blev det inte alls så mycket efter jobbet. Vi tvättade och åt en hemma gjord hamburge tallrik. Kan ha varit den godate tallrik jag gjort h...

Av Isabella - Måndag 22 april 21:01


God morgonIgår var det varit dagen D. Igår var det dagen jag har fått börja jobba lite. Jag har fått andra arbetsuppgifter som jag klarar av att göra utan att andvända min arm. Jag ska lära mig samordnar jobbet. Som samordnare samordnar man dagen för...

Av Isabella - Onsdag 17 april 09:33


God morgon     Onsdag har börjat och jag har idag sparkat mig själv i röven och klev upp vid 7 och ställde mig på löpbandet för att göra bort mina 3,5km. Jävligt mottvilligt kan jag lover er det var, men jag gjorde det.  Jag har nu väntat i ca 4,...

Av Isabella - Tisdag 16 april 19:18


Allså man blir ju fundersam och irriterad, när man hör hur människor gnäller och ser problem i saker som inte är problem. Nu går Kommunal ut i strejk! Dom gör det för att vi alla som jobbar inom vården (med äldre) och dom som jobbar med barn ska få v...

Av Isabella - Måndag 8 april 10:10

Förra veckan vaknade jag och kände jag var irriterad över vissa saker som inte har fallti på plats för mig. Lite saker som inte har återkopplat till mig, lite saker som man kan känna sig besviken på. Så jag tänkte att jag skulle göra ett "gnäll inläg...

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards