Jag kan allt

Direktlänk till inlägg 6 december 2019

Bara glada miner

Av Isabella - 6 december 2019 07:26

Tjo ho på er.

Vi har hunnit fram till fredag. Jag jobbar helg i helgen och det känns helt okej för mig. Veckan har varit en super duper vecka för mig. Jobbet har flyttit  på och måndags kväll gick jag på julklappsfest med jobbet. Vi vart jätte många , ca 15 st och alla hade köpt 2 klappar var. Så skulle vi då spela om dessa klappar    Ni kan ju själva tänka er hur många klappar det var. Tanken slog mig ju att man kan ju inte bli utan. Men jodå det kunde man. Jag vart utan.....hahahahahah. Men någon  tyckte väldigt synd om mig och gav mig en skål med godis.

Mycket rolig kväll med kollegor, och Moa hade fixa så mysigt till oss. Jag tror det är ganska viktigt att man träffas ibland utanför jobbets väggar med privata kläder oxå. För hur det än är så är man lite annorlunda privat.

Tisdag så var jag ledig och strukturerade upp min klädkammare här hemma och jag flyttade min garderob och rensade. 3 proppfulla sopsäckar med kläder och annat åkte ut i soporna. Så nu kan man gå in i kammaren utan att svära över alla saker.

Onsdagen vart det jobb och APT. Trevligt och kvällen blev det bara att lägga upp fötterna och se tv.

Igår bar det av till Umeå. Jag hade lovat följa en anhörg på en undersökning. Allt gick väldigt bra och resutlatet var vi glada över. Vi firade detta på bästa tjej sätt.

Vi shoppade loss    Jag STOR shoppade visst. Jag bara blundade och drog kortet. Vi käkade lunch på Avion och träffade Mickes farbrors fru Maggan. Så hon slog sig ner med oss och vi hade en jätte trevlig lunch med skvaller.

Sedan tog vi oss ann Ikea.

Jag ska inte ha så mycket var min mantra. Gick väl så där lagomt bra   

1 tavel list

1 vardagsrums bord

1 julklapp till Micke

1 packe lister till en låda

Utöver Ikea så blev det....

1 laddnnigs kabel

1 klapp tll julklapps spelet

1 dricka

1 påse godis

1 sodastream crystel

1 extra glasflaska


-pengar rullar ut som dom ska , det går bra nu .....  

   

Är ändå nöja och varför ska man ångra sig och ha dåligt samvete över att man är lite slösaktig? Nä inte då jag. Igår kväll så satte jag mig ner med min julklapp som jag fått av mamma. Jag hade beställt en hälso/aktvitets klocka från nätet för 250 kr. Att installera den och få gång alla funktioner tog sin tid. Men till slut och jag är sjukt nöjd över den och framförallt är den snygg.

Så nu när vi går in i det nya året ska jag tänka lite mer på min kropp och själ och ta hand om mig lite bättre.

 

Sedan har vi nu kommit fram till fredag. Och jag ska  ÄNTLIGEN få känna på att utbilda lite personal. Detta jag börjat med och vi utbildare har blivit förberedda på nu under detta år. Idag ska jag få vara med på en utbildning för att se och lära mig och vecka 2 kommer vi att dra igång på riktgt och då ska man kunna utbilda själv. Känns otroligt roligt och spännande att få ha vart med på detta tåg.

Dottan söker nu med lampa och ljus efter en hundrastare eller hundvakt dom veckor jag ska utbilda. Jag har lagt ut en annons på en grupp här  Skellefteå, men jag blir så fundersam ibland. Jag har skrivit i annonsen mellan vilka veckor det gäller och att hon behöver antingen en rejäll promenad under dagen, eller om hon får vara hos någon under dagen. Jag lovar ersättning.

Det hör alltid av sig många och vill sköta henne. Men när man börjar prata med dom så verkar det alltid som dom inte har tid ?

Varför skriver man då att man kan och vill? Så än sålänge står vi på noll och jag vill att det ska vara stabilt runt Doris och den som ska rasta henne eller där hon ska vara vill jag ska kunna under hela perioden. Inte säga efter någon vecka att dom inte har tid.

 

Så jag hoppas på att någon vill promenera med henne eller ha henne på dagarna. Vet ni som läser detta någen eller kan ni tänka er själva att ha henne så hör gärna av er.

Nu ska jag sätta mig ner med Doris och vila till oss innan promenaden för dagen. Sedan ska jag sminka till "gammel ansiktet" och bege mig till Bureå för att få luncha med snyggaste kille jag vet. Jag ska till och med få ha motorvärmare ....vaaa hör ni vilken gentle man jag har .....hahahahahah motorvärmare.... smaka på den.

Ha nu en super bra helg på er alla så hörs vi säkert fram över.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Isabella - Söndag 28 april 13:07


God dag min läsare  I dag är det söndag och helgen drar  mot sitt slut. Vi har haft en bra helg. I fredags så blev det inte alls så mycket efter jobbet. Vi tvättade och åt en hemma gjord hamburge tallrik. Kan ha varit den godate tallrik jag gjort h...

Av Isabella - Måndag 22 april 21:01


God morgonIgår var det varit dagen D. Igår var det dagen jag har fått börja jobba lite. Jag har fått andra arbetsuppgifter som jag klarar av att göra utan att andvända min arm. Jag ska lära mig samordnar jobbet. Som samordnare samordnar man dagen för...

Av Isabella - Onsdag 17 april 09:33


God morgon     Onsdag har börjat och jag har idag sparkat mig själv i röven och klev upp vid 7 och ställde mig på löpbandet för att göra bort mina 3,5km. Jävligt mottvilligt kan jag lover er det var, men jag gjorde det.  Jag har nu väntat i ca 4,...

Av Isabella - Tisdag 16 april 19:18


Allså man blir ju fundersam och irriterad, när man hör hur människor gnäller och ser problem i saker som inte är problem. Nu går Kommunal ut i strejk! Dom gör det för att vi alla som jobbar inom vården (med äldre) och dom som jobbar med barn ska få v...

Av Isabella - Måndag 8 april 10:10

Förra veckan vaknade jag och kände jag var irriterad över vissa saker som inte har fallti på plats för mig. Lite saker som inte har återkopplat till mig, lite saker som man kan känna sig besviken på. Så jag tänkte att jag skulle göra ett "gnäll inläg...

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards