Jag kan allt

Direktlänk till inlägg 18 februari 2020

Jag prov mig fram

Av Isabella - 18 februari 2020 07:41

God morgon 

Allså en längre tid har jag sovit som en skrämd skata. Det magiska nummret har varit 3.00-5.15   Jag har allså varit vaken mellan denna tid och just sommnat kl 5.15 när klockanringer just efter halv sex. 

Jag hatar verkligen när jag sover dåligt. Jag blir som en sombi. Trött, mår illa och orkar verkligen inte med någon typ av aktivering runt mig. 

Natten mellan söndag och måndag var en sådan natt. Så när jag vaknade var jag som en JÄTTE sombi i hjärnan och tänkte att jag kliver fan inte upp idag. 

Men den tanken har man ju någon gågng då och då och vi kliver ju upp endå. Jag klev upp allt kändes as jobbigt och varje steg var benen som bly. Åkte till jobbet och inser när jag kliver in att tre av mina äldre kollegor var där   

ALLSÅ när hände detta sist??? Fan vad najs och så vart min dag gjord. Bara att få sittta ner och prata med dessa pinglor i 15 min innan vi går ut och jobbar är så roligt att jag glömmde bort hur jävla trött jag var. 

Detta levde jag på hela dagen och hoppas verkligen att det kommer hända igen. Helgen somm var var ju bra. Men i lördags och fredags så mådde jag illa, hade som ingen matlust egntligen. Igår hade jag ont i ryggen och mitt sötsug var på topp oh skrek att jag skulle mata i mig allt socker jag hittde. 

Idag förstår jag varför. Den kvinnliga veckan var det tydligen. Jag har regelbunden mens, men min skit mens flyttar sig oftas 2 till 4 dagar tidigare, så jag vet inte riktigt på dagen när det ska komma. Men när jag tänker efter så harjag ju alla symptomer på att det är på G. Mensen kom ju givet vis perfekt, när vi till helgen ska åka mot Stockholm    Igår exploderade finneriret oxå, som alltid när jag har denna vecka. Hoppas allt har hunnit lägga sig till helgen. 

Förra veckan provade jag på att använd dag/natt krämer. Har ju sett att åldern börja krypa fram och tänkte att det är dags att kanske smörja lite i ansiktet. Känndes skönt och jag tror huden mår bra av det, men nu vet jag ju inte om detta finnandet beror lite på krämerna, eller om det bara beror på mensen. Men ska göra ett upphåll med krämerna nu oh återuppta det efter denna veckan. 


Jag äär ASSSSS less mitt hår. Klippt mig ju och tänkte spara ut det jag rakade förr , alls få en lite mer vanlig frilla.

Nuuu är jag skit less och irriterad på mitt hår. Jag vill verkligen kunna sätta upp mitt hår. Som det ser ut nu går inte det och jag MÅSTE föna/platta det typ jämt. Så nu är jag sugen på att fläta mitt hår igen. Då kan man bara snöra ihop det till en toffs och gå ut, man behöver inte ha hår liggande och irritera i anskiktet. 

Får se hur det blir ....måste först leta någon som flätar hår. 

I morgon fyller min älskade dotter år    22 år och så stolt jag är över henne. Så i morgon ska jag och Micke fira henne själva, då hennes kille jobbar eftermiddag och troligen firar henne före han åker på jobbet. 

Micke och jag ska bjuda henne på Pincos. 

Jag var in och kolla i deras mat app. Nu var det satans längesedan jag var där, men oj vad många nya saker det fanns. Så det ska verkligen bli roligt att prova lite nya saker i morgon. 

Nu ska jag styra upp en motions runda med Doris och sedan bege mig mot jobbet. 

Låt denna dag börja och hoppas den bjuder på något spännande, lärorikt och roligt. 


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Isabella - Söndag 28 april 13:07


God dag min läsare  I dag är det söndag och helgen drar  mot sitt slut. Vi har haft en bra helg. I fredags så blev det inte alls så mycket efter jobbet. Vi tvättade och åt en hemma gjord hamburge tallrik. Kan ha varit den godate tallrik jag gjort h...

Av Isabella - Måndag 22 april 21:01


God morgonIgår var det varit dagen D. Igår var det dagen jag har fått börja jobba lite. Jag har fått andra arbetsuppgifter som jag klarar av att göra utan att andvända min arm. Jag ska lära mig samordnar jobbet. Som samordnare samordnar man dagen för...

Av Isabella - Onsdag 17 april 09:33


God morgon     Onsdag har börjat och jag har idag sparkat mig själv i röven och klev upp vid 7 och ställde mig på löpbandet för att göra bort mina 3,5km. Jävligt mottvilligt kan jag lover er det var, men jag gjorde det.  Jag har nu väntat i ca 4,...

Av Isabella - Tisdag 16 april 19:18


Allså man blir ju fundersam och irriterad, när man hör hur människor gnäller och ser problem i saker som inte är problem. Nu går Kommunal ut i strejk! Dom gör det för att vi alla som jobbar inom vården (med äldre) och dom som jobbar med barn ska få v...

Av Isabella - Måndag 8 april 10:10

Förra veckan vaknade jag och kände jag var irriterad över vissa saker som inte har fallti på plats för mig. Lite saker som inte har återkopplat till mig, lite saker som man kan känna sig besviken på. Så jag tänkte att jag skulle göra ett "gnäll inläg...

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
<<< Februari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards