Jag kan allt

Direktlänk till inlägg 5 augusti 2020

Väntar ......

Av Isabella - 5 augusti 2020 08:20

Jag hoppas dessa dagar ska gå undan. Gud vad jag väntar på att alla semestrarna ska ta slut och vi ska återgå till allt det vardagliga. Visst är det roligt med semester, men inte när alla andra har det och man själv ska jobba. Denna vecka har varit lite små jävligt för oss på jobbet. Vi har haft sjuka kollegor och inte lyckat få ut några vikarier. Så vi har stressat. Gjort en del misstag och ordnat upp andra saker i samma stund. 

Och dessa dagar LÄNGTAR jag tills semestrarna är slut. 

Vädret har vänt lite nu. Efter att vi har haft typ regn, mer eller mindre i tre vecckor så har solen börjat titta fram lite. Inte mycket ,MEN lite....   och det känns LITE som att det är iallafall halv sommar. Fast jag har jobbat i snart tre veckor så har jag intalat mig själv dom dagar jag har varit ledig att jag har semester. 

Det känns ju lite lyxigare att ha SEMESTER, än att bara ha en ledig dag mitt i veckan för att man ska jobba helg. Så jag har övat in i mitt huvud , att jag har semester. 

Förra veckan på onsdag så impuls köpte jag ett puzzel på nätet kl 7.00 på morgonen. Redan dagen efter hade jag ett pussel att hämta ut ??    Hur snabbt gick inte det ??? Så nu i helgen har jag riggat upp min pussel matta och på börjat mitt pussel knarkande. 

 

Jag satt igår och byggde. Allså jag blir som besatt. Jag vill som bara leta fler och fler bitar, röra om i den stora lådan och hitta just den rätta biten. Doris tycker jag är väldigt tråkig OCH Micke oxå. Men jag tycker det är väldigt rogivande och spännande. 

Efter tre veckors regn så bestämde jag mig för att gå och köpa stövlar. Det värsta jag vet är att vara blöt om fötterna. Förra året köpte jag ett par skor med gortex, men konstig nog blir jag blöt i dom om jag går länge i gräset. Känns jävligt konstig   Iallfall så tänkte jag åka och köpa ORDENTLIGA  stövlar, för att tidigare år har jag köpt billig skit och det lönar sig inte, om man har ändvänt dom 20 gånger  så blir det hål i sömmarna och vattnet läcker in.  Men då helt plötsligt började solen titta fram så, köpet försköts TYVÄRR ! 

Så här ser det ut på morgonen 

 

Gissa om jag blir blöt ? Gräset är dropp blött varje morgon ca 6.00 och det blir även mina sockar.  

Nu i dag är det ca 3 dagar kvar tills jag ska på bröllop. Utan kläder att bära! Jag ska dessutom fota lite åt brudparet så, jag kan inte ha några klackar och grejor, så jag inte snubblar någonstans med kamerna. Nu brukar ju klackar inte heller vara något jag ägnar mig åt. Jag har förskt igenom åren och har konstaterat att jag är en plattfot. Men jag kan inte låta bli att tycka att det är snyggt med klack och framförallt så är det ju enda chansen jag får blir lite längre. Men ska förska lura ut min dotter idag och kanske få lite råd. Men det känns som jenas och en snygg blus och kavaj blir bra. Men jag får kolla över mina trasor och sedan se vad jag hittar. 

På Doris frontern går det sakta fram. Hon äter ju nu pencelin och har snart ätit halva kuren, och jag ser just så pass att det kanske har blivit lite mindre. Så jag hoppas nu att det ska ske ett mirakel och att den här infektionen försvinner. 

 


Nu ska jg ta och vika ihop tvätten jag kastat på golvet, typiskt mig att vända ut kläderna i sängen och tänka att detta gör jag om en stund, och så kommer jag dit på kvällen och ska lägga mig och möts av en stor klä hög, som skrattar mig i ansiktet. Då löser jag det med att lägga högen försiktigt på golvet. Sedan brukar jag kliva över högen någon dag. 

Så typiskt jag..... 

Vika tvätt och väcka upp Rebbe och se om vi ska gå en promenad med hundarna. 

Ha en bra dag på er alla. 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Isabella - Söndag 28 april 13:07


God dag min läsare  I dag är det söndag och helgen drar  mot sitt slut. Vi har haft en bra helg. I fredags så blev det inte alls så mycket efter jobbet. Vi tvättade och åt en hemma gjord hamburge tallrik. Kan ha varit den godate tallrik jag gjort h...

Av Isabella - Måndag 22 april 21:01


God morgonIgår var det varit dagen D. Igår var det dagen jag har fått börja jobba lite. Jag har fått andra arbetsuppgifter som jag klarar av att göra utan att andvända min arm. Jag ska lära mig samordnar jobbet. Som samordnare samordnar man dagen för...

Av Isabella - Onsdag 17 april 09:33


God morgon     Onsdag har börjat och jag har idag sparkat mig själv i röven och klev upp vid 7 och ställde mig på löpbandet för att göra bort mina 3,5km. Jävligt mottvilligt kan jag lover er det var, men jag gjorde det.  Jag har nu väntat i ca 4,...

Av Isabella - Tisdag 16 april 19:18


Allså man blir ju fundersam och irriterad, när man hör hur människor gnäller och ser problem i saker som inte är problem. Nu går Kommunal ut i strejk! Dom gör det för att vi alla som jobbar inom vården (med äldre) och dom som jobbar med barn ska få v...

Av Isabella - Måndag 8 april 10:10

Förra veckan vaknade jag och kände jag var irriterad över vissa saker som inte har fallti på plats för mig. Lite saker som inte har återkopplat till mig, lite saker som man kan känna sig besviken på. Så jag tänkte att jag skulle göra ett "gnäll inläg...

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards