Jag kan allt

Alla inlägg den 8 januari 2020

Av Isabella - 8 januari 2020 07:22

God morgon folket. 

Allså vilken natt jag har haft.   Jag har ju en sådan här aktivitets klocka och kan se hur min sömn har sett ut under natten. I det stora hela har jag faktiskt en väldigt god sömn just nu och i natt var det en stor återträff av gammla kollegor och vänner som funnit i mitt liv. Människor som var ganska betyndande för mig, eller som har gjort avtryck i mitt liv. 

Folk jag tänker på ibland och funderar på varför det egentligen inte gick hålla kontakten fast man går åt olika håll? 

Iallfall så vaknade jag med en brilljanta iden att försöka få kontakt med några vänner och höra om dom skulle vara sugna på att återförenas för en kväll? 

 

Men känner lite tvivel. Tänk om dom inte alls skulle tycka det var roligt? Men vad gör det  då? Man kan ju ialfalla fråga och se hur det blir. Men skulle vara sjukt roligt att träffas igen efter ca 15 år   

Har ni tänkt på ibland hur månaga människor som har kommit och gått i era liv? Folk som man har haft förtronde för och människor som man trodde att vi kommer ALLTID att ha kontakt. Men att det inte blivit så efter någon har tagit en annan väg. Jag har några vänner/bekanta som jag brukar tänka på ibland. Människor jag tycker om och som var rätt lik mig själv. 

Folk man hade roligt med. Så Sara du vet vem du är. Jag tänker på dig OFTA och allt roligt vi haft. Åsa, Johan och Jocke vilken busig tonårstid vi hade. Er skulle jag verkligen vilja tillbringa en kväll med igen. 

Det finns någon fler som jag saknar och skulle vilja träffa för en kväll och prata minnen med , men ibland bör man låta bli om man inte vet hur det skulle tas imot. 

Iallfall så har min natt varit en natt av männikor som har haft en inverkan på mitt liv jag har fått en ide att göra ett försök till en återförening. 

Så nu ska jag sätta mig ner och göra en grupp försöka letareda på några och skriva. 

Kommer sedan invänta svar med späning   HELA dagen. 

Ha en bra dag på er alla 

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards