Jag kan allt

Direktlänk till inlägg 28 januari 2022

Det går inte som jag vill riktigt

Av Isabella - 28 januari 2022 08:26

God morgon på er. 

Denna bild beskriver mig bäst just nu. 

 

Trassligt, lite svårt att komma till skott och lite oroligt runt mig. Alla saker jag vill genomföra blir som stånde på en "väntplats" . 

Jag vill saker men har inte haft drivet och orken på rätt ställe. Jag försöker ta mig i kragen och tänka att nu måste jag börja styra mot mina mål och jobba för dom. 

Men sedan efter jul har jag hafte en jävulsk värk i mina leder och bara gått runt och varit trött, trött och trött. Dum som jag är, så börjar jag med lite medicin mot detta men slarvar och glömmer OFTA  och helt enkelt skiter i det.

Men nu denna veckan bestämde jag mig att jag MÅSTE nu göra en ORDENTLiG behandling och ta mina medciner varje dag om jag ska bli bättre och få ett slut på denna trötthet och mina ömma leder. OCH ja det har blivit lite bättre. Så jag måste fortsätta en vecka till och hoppas att engerigen kommer tillbaka sakta. Sedan finns det andra saker runt mig so givetvis påverkar mitt månde oxå som stress, prestationer och krav på saker jag måste ta tagi. 

Allt detta rört till det för mig och jag blir som stånde och väntar på rätt ögonblick. Men rätt ögonblick kommer ju inte om jag inte själv ser till att komma dit. Mitt liv är inte speciellt kompliserat utan som alla andras liv, ibland går det lätt och ibland går det lite trögare. 

Idag är det fredag och jag har turen att få en tre dagars helg. I helgen finns detinga speciella planer. Kanske jag har turen och får buda min vän Marie och Göran på lite middag i morgon. 

I helgen måste jag nog oxå försöka börja på mitt projekt att tapetsera och måla om Rebeccas rum. För att Doris börja bli otålig vart hennes rum och säng är nu och jag vill bli av med sakerna jag ställt av i mitt sov rum. Så jag ska idag försöka hitta tapeter och färg och börja slipa och feja där inne. 

 

Jag har oxå nu hunnit byta ut mina blommor till plastblommor och jag älskar det    Tittar ibland på dom och tänker när ska jag vattna dom nu då??? - Näää jag behöver ju inte det längre, dom kommer ju att vara fina jämt. 

Igår kväll fick jag några gammla bilder skickade till mig som är tagna ca 2011, då jag var ner till Chile för andra gången. 

Jag hade turen att ha min vän Glenn(som nu bor här i Skellefteå med en vän till mig) med en dag som översättare. 

Jag skrattade gott när jag såg bilderna Moa skickade till mig. En jävla ful frilla hade jag fixa iaffall. Men jag kan bjuda på det. Endå roligt att se bilderna på mig och mamma som idag finns i himmelen. 

Jag hoppas verkligen att man snart kan resa dit och besöka hennes grav och göra ett avslut för min del. 

   

Nu ska jag göra mig klar och ta ut in hund på en prommis, sedan far och kolla in tapeter, handla mat, tvätta och hjälpa min vän Anna-karin med att färga håret idag. Så jag har lite saker att pyssla med idag. 

Ha en bra helg på er alla   



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Isabella - Söndag 28 april 13:07


God dag min läsare  I dag är det söndag och helgen drar  mot sitt slut. Vi har haft en bra helg. I fredags så blev det inte alls så mycket efter jobbet. Vi tvättade och åt en hemma gjord hamburge tallrik. Kan ha varit den godate tallrik jag gjort h...

Av Isabella - Måndag 22 april 21:01


God morgonIgår var det varit dagen D. Igår var det dagen jag har fått börja jobba lite. Jag har fått andra arbetsuppgifter som jag klarar av att göra utan att andvända min arm. Jag ska lära mig samordnar jobbet. Som samordnare samordnar man dagen för...

Av Isabella - Onsdag 17 april 09:33


God morgon     Onsdag har börjat och jag har idag sparkat mig själv i röven och klev upp vid 7 och ställde mig på löpbandet för att göra bort mina 3,5km. Jävligt mottvilligt kan jag lover er det var, men jag gjorde det.  Jag har nu väntat i ca 4,...

Av Isabella - Tisdag 16 april 19:18


Allså man blir ju fundersam och irriterad, när man hör hur människor gnäller och ser problem i saker som inte är problem. Nu går Kommunal ut i strejk! Dom gör det för att vi alla som jobbar inom vården (med äldre) och dom som jobbar med barn ska få v...

Av Isabella - Måndag 8 april 10:10

Förra veckan vaknade jag och kände jag var irriterad över vissa saker som inte har fallti på plats för mig. Lite saker som inte har återkopplat till mig, lite saker som man kan känna sig besviken på. Så jag tänkte att jag skulle göra ett "gnäll inläg...

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards