Jag kan allt

Alla inlägg den 3 februari 2009

Av Isabella - 3 februari 2009 20:57

Nu ska ni som vill få ett skit bra recept på en fiskgratäng.Ni ska veta att jag INTE tycker om fisk, men den här 'r faktiskt skit god.


1 paket fisk (som ni tycker om)

1-2 paket Kelda citronsås (lovley lemon)

Mos efter hur många personer ni är.


Gör så här:

Sätt ugnen på 200 grader.

Koka fisken i vatten och salt ca 5 min. Gör sedan moset och peppra det lite med citronpeppar och salt.Ta fram en ungsäker form och lägg fisken på botten av den,salta och peppra efter smak på fisken.Ta moset och lägg det över men lämmna ett hål i mitten så man kan se fisken lite gran. I hålet häller du ner citronsåsen.Sätt in fisken i ugnen.Den är klar när moset är lite gyllenbrunt och man ser att såsen puttrar lite.

Smaklig måltid......

Av Isabella - 3 februari 2009 11:42

Helgen.....

Ja så då har det varit helg. Det har varit en jätte bra helg . I fredags så jobbade jag till kl 21.00 och när man komme hem så var man rätt mör. Låg och gockade lite på tv och sedan var det bara att gå och lägga sig. Sommnade som en sten och sov gott till på morgonen. Tänkte att den här morgonen ska jag sova ut riktigt länge, men om det är ålder eller vad det är, men jag kunde inte sova mer än till 9.00 och sedan vart det fullt på drag hemma. Kl 13.00 skulle vi vara på min arbets kompis bröllop. Så det skulle ju duchas och kammas och göra oss fina för. Vi fick hämtning vi halv ett och sedan bar det i väg till kyrkan. Brudparet var JÄTTE fina. Sentimental som man är så var jag ju tvungen att flänna en liten skvätt. Efter vigseln så vart vi bjudna på fika i stora lass och vart väl kvar där till ca halv tre tiden. Sedan var det bara att skynda sig hem och byta kläder igen. Nu var det dags för ett 1års kalas. Det var min gud son Emil som har nu blivit ett år. Grattis lilla gubben. Så jag och Rebecca ilade i väg mot Innervik på kalas direkt och där var det tårta igen och kakor. Stannde där till ca 17.00 då vi skyndade oss hem, för då hemma hade jag bjudit svärfar och Molly på mat. När vi komme hem så var dom redan hos oss och såg hockey. Jag började med maten direk. Plankstek var det jag bjud på. Vart jätte gott och alla vart mätta. Efter maten var det dags att se finalen av Körslaget. Mycket trevligt kväll hade vi. Svärfaroch Molly for hem efter kl 22.00 och då var jag helt slut.  PPUU vad hektisk dag, men rolig. Efter en stund gick jag och la mig för på söndag började jag kl 7.00 igen och jobbade till kl.21.00 .  Det var min helg. Det kommer lite bilder senare . Nu börjar jag om att jobba så vi får höra sen.

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards