Jag kan allt

Alla inlägg under januari 2013

Av Isabella - 4 januari 2013 06:48

Tjena  läsare.

Klockan är inte sju än och jag har redan varit vaken sedn halv sex   

Tänkte jag skulle bjuda lite på en kanske konstig och funny bild på mig själv denna morogn. Jag har ju berättat förr att idag ska jag till doktor pgr av att jag har haft ont i magen ett tag. Och tydligen har dom hittat lite blod i min avföring. Inte för att jag är så himmla ororlig över detta för mina blodvärden är då bra. Men då är det så att man ALLTID tydligen börjar med en "röv kollning"    Alls dom ska gå in där nere och kolla så jag inte har några sprickor i ändtarmen. Och det kan jag säga redan nu att det kommer dom inte att hitta heller. Men tydligen så måste man börja så. Så att nu på morgonen har jag varit fastande sedan i natt kl 00.00 och nu på morogen skulle jag ta ett sådant där " KLYX"   Klyx är ett typ av lamemang. Det är ca 1 dl vätska man ska in med i röven.

Allså hjälp vad det gjorde ont!! Och inte för att tala om hur besverligt det var att ta det på sig själv!

La mig naken på golvet i sidoläge och gjorde som beskrivningen sa....men inte fick jag då in hela en dl.... efter halva slutade jag. Sedan ska man vänta HELST i 5 min så det får verka.....tick tack tick tack...men ni...5 min är JÄVLIGT länge... hade förberett mig med min mobilen i ena handen för att ha något att tänka på.  3 min på sin hjöjd lyckades jag hålla igen sedan var jag tvungen kasta mig på toa. Jag gjorde detta nu två gånger. Så nu hoppas jag att jag är ren och fin där ner/inne så dom inte träffar på någon brungubbe.

Så nu sitter jag här tömd och himmelens hungrig. Och äta får jag inte göra före min koll,Jag fryser och huttrar och fundera på om jag ska lägga omkull mig och sova en 40 min innan jag ska börja fara....

Tror det blir så så vi får höras sedan någon dag.

Chao mi amigos!

Av Isabella - 3 januari 2013 05:50

God morgon vänner !

Sitter just nu på mitt gammla jobb och har avklarat en natt. Japp ni hörde rätt....jag har gå ut extra och hjälp mitt gammla jobb för det behövdes. Hade faktiskt glömt bort hur jobbigt det var att hålla ögonlocken på övre halvan av ögat! Men med lite cigg och en trevlig arbetskamrat ordnar allt sig till det bästa.

Förra veckan fick jag ett samtal av chefen. Spännande ......   Jag fick erbjudande om att förlänga min rad och få lite mera tid. Själklart tackade man JA till detta. Så nu har jag mitt på det torra 1½ månad till   

I flera dagar har det varit jätte varmt ut och nu plötsligt vart det minus 12 igen..? Just idag när Micke är TVUNGEN att ta "Moppis" på jobbet.

Undra hur det går för dom?? Igår körde jag han till jobbet och det gick ju rätt bra.

Han kanske inte var så himmla nöjd över att det var så moddigt på vissa ställen, men det gick,

Idag blir det att sova och sedan sitga upp och fara på jobbet igen. Jag jobbar kväll i kväll och det känns väl helt ok.

I morgon har jag lite saker som ska fixas så i morogn blir det en tidig morogn.

Jag ska först till doktorn SJÄLV och kolla upp en konstig smärta jag har på sidan av revbenen, sedan ska jag följa Rebbe till frissan och sedan hem äta och vila innan jobbet kallar på kvällen.

Tur att kvällarna går bra , men jag kommer att längt hem till gubben och gumman.

I helgen hoppas jag på lung och ror och bara mys i soffan.

Jag undrar lite på detta med det nya året??

Löften som man ibland smäller till och lovar.....har ni avgett några?

Jag kan tänka mig att i dagarna säljs det en MASSA gymkort, pulvermat, nikotin medel...ja ni vet själva.

Själv har jag satt ett rätt rimligt mål på mig själv, 5 kg på ett år  

Känns som jag borde klara av...eller.............? Rökningen ?? Ja visst behöver man sluta men jag ska göra det när jag vill....

Jag har oxå försökt lova mig själv att tänka mer på min kropp. Är jag trött och less kanske jag kan säga det istället för att göra det i "tjurn" och vara sur och tycka synd om mig själv.

Nu kommer vi att jobba båda två och förmodligen kommer vi vara lika trötta, så vi får väl helt enkelt hjälpas åt och varför inte intrudusera dottern lite mer i hushålls arbetet?? Hon fyller ju faktiskt 15 om en månad.

Nä nu vaknar min gammla/unga vårdtagar så nu vill jag mysa med han. Så ni får ha det till nästa gång.

Chao amigos !!   

Av Isabella - 1 januari 2013 18:47

Hallå alla läsare !

OCH gott nytt år på er alla!!   

Har funderat hela veckan på vad mitt år som har gått, har bestått av. Så nu ikväll satte jag mig och kollade igenom alla kort som jag har tagit i år, och visst har jag haft ett ganska bra år när jag blir påmind. Så jag tänkte dela med mig lite av det till er.

     

Jag började året med att fara med min mamma till Chile för att träffa min biologiska mamma. En resa som har väl kanske varit en dröm och nu blev det av. Nu känns det som cirkeln är sluten när dom två har träffats.

 

Bakning har jag oxå ängnat mitt år åt. Jag har bakat, lagat en del mat och fixat.

 

Min älskade man Micke fyllde 40 och ett stort kalas blev det. Och oj vad trevligt vi hade och vilka minnen man har som man kan leva på   

 

En del fest har det blivit med goda vänner.

 

Sommaren, hösten har präglats av mycke fotboll. Det är ett rent nöje att fara och kolla in dotter och henns lag. Dom har verkligen detta år utvecklats och kämpat hårt för att komma framåt.

 

Det som är mindre bra är väl kanske att jag fortfarande röker!!

 

Midsommmar firade vi i lantlig miljö i Innansjön med svärmor och Sören. En helt underbar dag med kusinerna och Mickes syster. Och alla mat Sören fixat...!!! Allt var perfekt!

 

En hel del grillning vart det oxå. För vad vore sommaren om man inte grillar???

 

Även Tussan har haft en bra år. Inga sjukdomar, inga grässtrå i näsan!

     

Sen sommaren bar det av mot himmelen. En efter längtad luftballong färd blev av och vad fantastiskt det var. Och Micke var hel nöjd med sin 40 års pressent.

 

Och sist men inte inst var vi döpta i Champange och fick två nya namn.

Greven af Tuvan och Grevinan af Tuvan! Sweet tycker jag !! Funderar på att lägga till dom på riktigt?

   

Sedan bar det av till Uppsala för mig och Rebecca. Vi stannade en natt med min faster/ gudmor och hennes familj. På kvällen fick vi en rundvandring i Uppsala och det var super roligt.

   

Sissta dagen i Uppsala gick vi på Viking museum och det var JÄTTE intressant. Rebecca var jätte nöjd och jag tror hon hade verkligen roligt med mamma !

         

Sedan komme det möta jag väntat på så länge. Jag fick ÄNTLIGEN träffa min HEL bror Abrhamn och hans fru Soraya. En resa som var planerad sedan länge och tillslut kom dom. En fantastiskt möte och jag älskr han och hans familj. Vi fick två fina veckor med varanndra.

       

Efter sommaren var vi behövande av en mini semester hela familjen Lindgren. Vi bokade en resa till Turkiet och drog. Vi hade väl kanske inte det varmast vädret men varför klaga. Vi hade trevlig och vi fick vara med varandra.

 

Jag avslutar detta år med en bild på gumman och kissen.

2012 har varit ett mycket bra år när jag tänker efter, men visst har det oxå varit bland dom tuffare åren för mig, med mamma,Rolf , jobb och det vanliga livet. Många stunder har jag funderat på att lägga mig ner och död, men så här i efterhand så är man glad att man har fortsatt att kämpa vidare.

Nu går jag in i 2013 med nya ögon och har inte lovat några löften. Men jag kommer detta år att tänka mer på mig själv och försöka göra det JAG vill lite mer.

Jag önskar alla ett bra nytt år och jag hoppas ni hänger med mig även detta år!



Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards