Jag kan allt

Alla inlägg den 1 januari 2013

Av Isabella - 1 januari 2013 18:47

Hallå alla läsare !

OCH gott nytt år på er alla!!   

Har funderat hela veckan på vad mitt år som har gått, har bestått av. Så nu ikväll satte jag mig och kollade igenom alla kort som jag har tagit i år, och visst har jag haft ett ganska bra år när jag blir påmind. Så jag tänkte dela med mig lite av det till er.

     

Jag började året med att fara med min mamma till Chile för att träffa min biologiska mamma. En resa som har väl kanske varit en dröm och nu blev det av. Nu känns det som cirkeln är sluten när dom två har träffats.

 

Bakning har jag oxå ängnat mitt år åt. Jag har bakat, lagat en del mat och fixat.

 

Min älskade man Micke fyllde 40 och ett stort kalas blev det. Och oj vad trevligt vi hade och vilka minnen man har som man kan leva på   

 

En del fest har det blivit med goda vänner.

 

Sommaren, hösten har präglats av mycke fotboll. Det är ett rent nöje att fara och kolla in dotter och henns lag. Dom har verkligen detta år utvecklats och kämpat hårt för att komma framåt.

 

Det som är mindre bra är väl kanske att jag fortfarande röker!!

 

Midsommmar firade vi i lantlig miljö i Innansjön med svärmor och Sören. En helt underbar dag med kusinerna och Mickes syster. Och alla mat Sören fixat...!!! Allt var perfekt!

 

En hel del grillning vart det oxå. För vad vore sommaren om man inte grillar???

 

Även Tussan har haft en bra år. Inga sjukdomar, inga grässtrå i näsan!

     

Sen sommaren bar det av mot himmelen. En efter längtad luftballong färd blev av och vad fantastiskt det var. Och Micke var hel nöjd med sin 40 års pressent.

 

Och sist men inte inst var vi döpta i Champange och fick två nya namn.

Greven af Tuvan och Grevinan af Tuvan! Sweet tycker jag !! Funderar på att lägga till dom på riktigt?

   

Sedan bar det av till Uppsala för mig och Rebecca. Vi stannade en natt med min faster/ gudmor och hennes familj. På kvällen fick vi en rundvandring i Uppsala och det var super roligt.

   

Sissta dagen i Uppsala gick vi på Viking museum och det var JÄTTE intressant. Rebecca var jätte nöjd och jag tror hon hade verkligen roligt med mamma !

         

Sedan komme det möta jag väntat på så länge. Jag fick ÄNTLIGEN träffa min HEL bror Abrhamn och hans fru Soraya. En resa som var planerad sedan länge och tillslut kom dom. En fantastiskt möte och jag älskr han och hans familj. Vi fick två fina veckor med varanndra.

       

Efter sommaren var vi behövande av en mini semester hela familjen Lindgren. Vi bokade en resa till Turkiet och drog. Vi hade väl kanske inte det varmast vädret men varför klaga. Vi hade trevlig och vi fick vara med varandra.

 

Jag avslutar detta år med en bild på gumman och kissen.

2012 har varit ett mycket bra år när jag tänker efter, men visst har det oxå varit bland dom tuffare åren för mig, med mamma,Rolf , jobb och det vanliga livet. Många stunder har jag funderat på att lägga mig ner och död, men så här i efterhand så är man glad att man har fortsatt att kämpa vidare.

Nu går jag in i 2013 med nya ögon och har inte lovat några löften. Men jag kommer detta år att tänka mer på mig själv och försöka göra det JAG vill lite mer.

Jag önskar alla ett bra nytt år och jag hoppas ni hänger med mig även detta år!



Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards