Jag kan allt

Alla inlägg den 31 januari 2013

Av Isabella - 31 januari 2013 15:12

Ho hoho på er alla   

Belsubub olyckan är tillbaka ! Det var ett tag sedan jag skrev till er , men ni vet när man börja vara upp i åldern och har hem,jobb och man så händer inte inte så hemskt mycke intressant i livet.

Nu är det så här, att jag tänkte berätta vad som hände idag.

Vaknade rätt pigg och glad och for på jobbet nu i morse. På jobbet började.....liksom allt gick inte riktigt min väg. Jag körde fel typ 200 gånger, glömde saker, firrvirade mig runt i lokalen och var som i det stora hela ganska flummig   

När jag skulle sluta så komme jag om min kollega överens om att vi skulle käka lunch ihop och så vi tog vara pytte små jackor och traskade iväg.

Vi har vårat kontor i källaren på Hjöden. När vi skulle gå upp för trappen så händer det en konstig grej......

Längst upp i trappan är det en STOP stolpe. Den sitter där för att gammlen inte ska rulla eller rammla NER för trappan och den är fast gjuten i golvet. Den sitter liksom mitt i gången när trappan börjar. Vi var då på väg UPP för trappan och jag snubblar som till och faller med bröstkorgen in i denna stolpe !! Och till råga på allt så gör jag ett kostigt stön för det är som att luften går ur mig....  

Jag hade en jävla tur att jag inte ramlade in med käften i stolpen för då hade jag ju banne mig slagit ut tänderna.

Sara min kollega fattade ingenting av vad som hände och inte jag heller....men vad är odssen att falla in i stolpen som är till för att man inte ska ramla ner för trappan så rammlar man in i den när man är på väg UPP????

Vi skrattade så vi höll på att dööö! Hela vägen till pizzan skrattade vi...... men men men lite ont fick jag i bröst korgen och jag känner att det hände något i ryggen oxå.... troligen inget allvarligt men lite öm är jag.

Funderar skarpt på att skriva en skade anmälan eller en fallrapport !

Helgen kommer att bli super. Jag ska ut och käka med Maria och Maria och sedan kanske det blir några drinkar på någon pup. I morgon ska jag träffa mys Linda för en lunch och kvällen spenderar jag nog i soffan med dom fantastiska OST HJÄRTARNA!

Tack på förhand mina vänner !


Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards