Jag kan allt

Alla inlägg den 16 januari 2013

Av Isabella - 16 januari 2013 08:55

God morgon på er alla vänner!

Idag är det onsdag och jag har sovit som en kratta i två dygn. Egentligen är jag skit trött men vet inte riktigt varförjag vaknar 200 gånger på en natt och vrider och vänder på mig?   

Helgen har vairit en super helg med bara trevligheter. Fredagen blev en bak och fotbolls dag. Lördagen var jag och Rebbe  till stan och kollade inte rean. kvällen spenderade jag hos Linda. En riktigt trevlig tjej fest som hon ordnat. Med spel,mat,snacks och många skratt.

Vi avslutade kvällen med en förhoppning på att vi skulle ha efterfest hos en kille bara några hus från mig..... men vet inte om det gick så där himmla bra?   

Nicke,Stina,David och jag tog en bil till lägenheten. Ingen hemma??? Vi ringde och tydligen var killen och tog en annan i rumpan?? Stina var tvungen springa ga hem med Nicke i hasorna och jag och David såg ut som två fåntrattar! Tur i oturen att det inte vart någon för man är ju för gammal för detta med efter fest. Dägen efter spenderade jag i soffan med täcke och kudde och Svenska hjärtan på tv ! Lovely   

I måndags jobbade jag otroligt många timmar och i går vart det en lång dag oxå. Det är ju super att man får jobba ,men hur f-n hinner man med hemmet??? Kylskåpet gapar tomt, tvättkorgen är över över full, det skulle ha skurats här hemma!! Allså hur gör man för att hinna allt?? Det finns ju hur många heltids arbetande föräldrar som helst men mycke mer barn än vad jag har....hur gör dom???

Känns som att alltid då man har en ledig dag, DÅ MÅSTE man städa och tvätta ....det vill jag inte utan jag vill vara lyxig , gå på stan,köpa saker, chilla i soffan, skriva till er, fota och bar aha det njutbart.....men näää det går ju inte!

Hur gör man??? några tips mottages gärna ska ni veta.

Näää nu ska jag göra mig klar gör att ta moppen in till stan för att uträtta några bankärenden för att Rolf ska laga bilen efter en viltolycka. Sedan drar jag mot världens roligaste jobb. Idag blir det att följa någon på stan och bara ha det mysigt. TREVLIGT OCH NJUTBART!

HOJ på er alla skitar!  

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards