Jag kan allt

Alla inlägg den 5 februari 2013

Av Isabella - 5 februari 2013 08:58

God mrogn på er   

Helgen var SUPER DUPER trevlig. Middag på Viking och sedan drog vi vidare på puben. Vi fick oxå lära oss av Maria F hur man beställer en Virre i baren på teckenspråk.

Så tänk er nu att man ska reta någon att den mäniskan är fegis. Då brukar man ju kackla lite som en höna och flaxa lite med armen som man vikt ihop i armhålan.

Så går det allså till att beställa en virre på teckenspråk. MEN ta bort kacklandet och gör det bara med en arm, annars får ni en dubbel virre och det blir dyrt   

Iställe för att ta den där sissta drinken var jag och Maria F duktiga och tog vatten den sissta timmen. Men snälla vänner som man har så vart man tydligen bjuden på en shot iallfall. Men kvällen var super trevligt och många skratt vart det.

Söndag blev en vacker dag. Jag och Rebbe var ute och gick en promiss och fotade lite. Sedan vart det soppa till middag och sedan drog jag och jobbade.

Men efter bara en timme på jobbet började jag må skit dåligt. Kändes som jag skulle spy typ hela tiden. Jag höll ut till sissta timmen , men var tvungen att åka hem då.

Så jag var hemma igår oxå och jag har inte behövt spy , men ont i magen och illamånde har varit min verklighet.    

Idag känns det mycke bättre och jag ska ta och fixa lite pappers jobb som jag har RENT SKITIT i . Papperna är ganska viktiga och Micke har typ pika sönder mig om hur slarvig jag är........  

Så igår kväll satte jag mig ner med en pärm,papper, hålslagare och miniräknaren....och efter ca 3 timmars soterande,räknande och kollande så vart jag klar !!!!   

Och detta innebär nu att jag har några baknärenden idag som jag MÅSTE göra bort. OCh efter jag gjort detta blir det bara lungt till nästa år OM JAG INTE SLARVAR och sätter in papperna varje månad.  (yyee right?!)

Attjag är förvaltar till min bror är ju egentligen ett under.... för jag HATAR verkligen papper!!

Att redovisa ekonomi som jag själv har typ noll koll på hatar jag.....

Sedan hann ju Micke "rubb it in" att snart kommer våra deklarationer och att jag måste ta reda på hur många dagar jag jobbade förr ÅRET!!! ???

Jaaaa jag vet att man kan ju skriva upp det i en lite kalender varje dag man jobbade men....allvarligt!!   

Jag gör kanske det i tre dagar och sedan glömmer jag det......!

Micke är typ sur på mig jämt när vi ska göra deklarationen för att jag inte skrivit upp och jag slier mitt hår och måste ringa runt och kolla saker.

Kanske jag bara försöker annteckan nu mera så slipper jag skämas och så kanske Micke blir imponerad av mig nästa gång.....hhihihiih

Nä nu ska slarv maja här fika frukost och göra sig klar och fara på stan för att fixa sakerna.

Hej hej .......

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards