Jag kan allt

Alla inlägg under december 2014

Av Isabella - 5 december 2014 15:28

Huvudet värker och tåraran är nog slut nu.

Idag begravdes Ove min "plast pappa"! En människa som funnis i mitt liv i hela min uppväxt och nästa i hela mitt vuxna liv oxå.

En människa som blev min extra pappa när min egen inte fanns hos mig.

Så idag har jag fått känna på den sorg det kan bli när man begraver en förälder. Biologis nej men jag som adopterad vet att bara för att man biologisk förälder så innebär det inte att man är förälder. För att vara förälder måste man vara med och forma sina barn. Den människor man växer upp med formar en till vad man blir och ofta vad man tyckerom olika saker.

Men nu är det gjort och det känndes skönt att få ta ett riktigt adjö   

Nu har jag avslutat ett kapitel i min livs historia och ett avslut är början på något annat.

Efter begravningenfor jag och Rebbbe hem och ringde "GO " Stina. Vi bestämde en lunch dejt på CK .

Så jag och Rebbe kilade in och träffade dom där. Sedan upptäcker vi till våran förvåning att en ny affär har öppnat i stan   


MEDIA MARKET !!!!


Ja tydligen, granne med Bisto. Efter att ha varit rätt glad över att det ÄNTLIGEN har kommit en konkurerande affär med Elgiganten så dödar Emelie (min svägerska som jobar på Bistro) med att hon TROR att det är en "popup" affär, som kommer att bara finnas här över jul och nyår ? Jag hoppas hon tror fel så den fortsätter.

Bra med lite konkurrans så priserna kan pressas.

Nu sitter vi här hemma och inväntar att FÅ laga mat ..... nääää inte riktigt, skulle inte önska mig något mer än att maten lagade sig själv och bordet dukade av sig själv och att jag fick bär hjälp till bordet. . . . .

Tror att efter denna vecka med mycket på jobbet, en begravning i sikte och annat som tynger än så har allt släpp nu och jag andas ut nu, och då kommer tröttheten och huvudvärken som ett brev på posten. Ikväll blir det att vila äta ostkrkar och ladda inför imorgon.

För i morgon bär det av mot Stina och Nicke för glögg fest (fast det är ingen som vill dricka glögg?) och lite julklapps spel. Kommer att bli SPÄNNADE ! Förra året vart jag utan julklapp och sur   så i går går jag in för fullt och det kommer att bli hårt att ta klappar från mig !

Bring in on KÄRRINAG !!!   

Natti natti på er och är nu riktigt snälla för tomten ser er !


Av Isabella - 3 december 2014 08:57

God morgon på er läsare. Nu har jag stökat runt och inte bloggat på ett tag. Men nu kommer ett inlägga med saning i   

För er som ibland jobbar helg, vet ju hur världe fulla alla lediga helger är. Hur man ska hinna saker, hur man ska fixa och umgås och ja ni vet, man har alltid något man ska klämma in.

så var det även för mig helgen som var. Min lediga helg    Micke skulle vara borta hela dagen på lördag och fiska. så JAG skulle storstäda så hemmet skulle skina och jag skulle plocka fram jul sakerna och fixa en fin middag och handla !

Ni vet så där som i film när dagen skrider farm och allt är bara perfekt   

MEN det händer inte ! Hela den vackra synen av en perfekt lördag med en duktig fru fallerar !

Jag kliver upp kl 6 för att tvätta. massar mig ut med en JÄTTE tvätt korg, håret upp snurrat i en knut och inget är perfekt på mig. Sätter igång tvätten, tar täcket till soffan och sätter igång Son of Anarchy säsong 7    

Och där mina vänner dog den perfekta bilden av den fru som pysslar om sitt hus och står med middagen klar i ett förkläde och pussar mannen välkommen hem !

För där låg jag till kl 14.00, då jag tvingade mig till affären för att kunna fixa en enkel middag och godis till kvällen.

O duschad och inte ett dugg bryd om vilka kläder jag hade på mig.

Så när han komme hem fixade vi en enkel middag och slog oss ÅTER ner i soffan för att fortsätta kvällen fram för tven. Vill påpeka att min röv var rätt platt efter den dagen.

Men jag behövde en dag där jag får vara en slappis och bara klo på tv. Och herre gud vilken bra serie jag såg.   

Söndagen tog vi lite sovmorgon och sedan blev det Piteå som stod på listan. Dollar Store var vårat huvud mål och vi inhandlade lite julklappar och behövliga saker till hemmet.

En lite pizza hann vi oxå med innan vi for hem, mot ett ostädat hem. Men jag fick in lådorna med julsaker så nu är sakerna på plats och jag ska försöka ta mig i kragen och damsuga idag.......... kanske..........!!!!

Veckan har varit besvärlig på det sättet att jag har haft på mig spets trosor.

ALllså vad är det med dom här jävla trosorna?? Dom är osköna, kliar och egentligen inte alls bra för murrvan. Varför har jag dom då ?? Ja troligen för att man har lärt sig att karlar gillar det ?? Men det ska ni veta att igår kastade jag bort dom när jag plågat mig två dagar med dom. . . . .huvva vad skönt   

kommer att rensning av  tros och bh låda och kasta allt som är oskönt. Tänker aldrig mer ha på mig saker som inte känns bekväma PUNKT !

Sedan fick jag höra att det gjort någon konstig studie att våldtäcks män visst finner svarta stringtrorser helt omoståndliga ? Och att dom typ är tvungen att våldta när dom finner att offten har det?? Så jag ska göra dom en tjänst att kasta mina, så nu kan jag kanske känna mig lite mer som inte ett offer.

Igår vart det ett akut larm på vårat kylskåp.  Det ekade tomt sådet gjorde nästan onti i öronen av ljudet när man öppnade det. Så vi var TVUGNA att fara och stor handla mat. Och jag hittade som här . . . . .

 

Allså Jule knäcke är fan det godaste som finns    Nu mera finns dom bara till juletider och jag ska benne mig manstra dom detta år.

Sedan handla vi oxå karedemuma skorpor.

 

så idag har jag fikat ett lyx fika med en julknäcke och en skorpa. Mummsss fillibabba   

Nu har jag sållat bort en massa tid och bör börja göra mig klar till jobb kl 12 .

Undra vad jobbet har att bjuda på idag? Kan vara vad som helst och gud vad spännade det ska bli !

Hoj



Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards