Jag kan allt

Direktlänk till inlägg 13 november 2015

Jag vill inte höra mer . . . .

Av Isabella - 13 november 2015 08:57

Allså har nu under den senaste månaden blivit SÅÅÅ jäkla less nyheterna, inlägg på facebook, ja all typ av nyheter och media.

Allt detta satans snack om rasismen,hatbrott, flyktingstömen,gräns stäningar och politiker.

Alla dessa människor som ska ha åsikter och tycka och tänka hela tiden.

Kan man inte bara enas om att ALLA typer av brott är fruktansvärda. Vare sig det är en mörk eller en ljus männsika som begår dom.

Folk verkar ha för lite att göra nu förtiden. Ja menar, kolla nu när Niklas Strömstet gjorde om en låt i "Så mycket bättre".

Det vart en jätte fin och bra låt. Men då finns det allå männsikor som TYCKER att han har ett politiskt inslag i den och vill stämma eller anmäla tv4 för att han har gjort den och tycker den inte passar i programet ??   Alla dessa männsikor som har tagit sig tid till detta och göra dessa anmälan tycker jag verkligen ska skaffa sig ett liv och sluta bry sig om vad andra gör. Ni har alldeles för lite att göra och ni verkar inte veta vad som är viktigt här i livet.

Samma sak kan jag tycke om dessa människor som bara tjatar  runt om att vi måste ta in alla flyktingar. Och ni nästan ogillar personer som har andra åsikter och ser saker på andra sätt. Då blir folk kallade rasister och okunniga. Ni verkar inte heller förstå vad sverige står för. Ett land där man har rätten att få säga sin åsikt utan att bli dömd eller torterad fysikst elle psykiskt. Det är det Sverige våra gammal har byggt upp och det land vi var stolta för en gång i tiden.

Istället för att bråka lägga dumma kommentarer på alla slags sociala medier så gär något bra av tiden.

Man behöver inte allt säga vad man tycker. Man kan tycka mycket och vad man vill, men man behöver inte alltid bry sig i allt och spy ut negativ propaganda.

Killen som gick in på en skola i Trollhättan och högg ner personen var en sjuk kille. Han utförde ett fruktans värt brott.

Men Istället så har det diskuterat VILKEN typ av brott det är ?? Spelar det någon roll??

Samma sak med kniv attacken i sommras på Ikea.

Det var oxå en männsika som var sjuk, som utförde att likvärdigt dåd. Det är ingen skilland. Det är vi männsikor som ska diskutera och argumentera som gör detta till två olika fall. Rasist dåd eller hatbrott..... det är VI som sätter dom i olika fack.

Alla brott är brott, och det har ingen betydelse vem som utfördom. Alla brottslingar ska in i samma fack.

Själv har jag slutat se nyheterna nästan för jag ogillar verkligen alla som måste lägga sig i, läser aldrig artiklar på facebook ang tiggare som gör si eller så..... vem bryr sig om en tiggare har en bmw ? det är väl roligt för han eller hon......

Vi  i Sverige har valt in en riksta och varför inte låta dom styra upp detta? Dom sitter med pengarna och dom bestämmer. Dom kanske inte allt gör som vi vill och fördela det inte alltid  rätt, men VI har valt in som och låt dom sköta detta jobba då. Och ogillar vi sättet, se till att vi väljer ett annat parti nästa gång då?Det är demokrati och det Sverige är kännt för. Inte bråka och sprida hat och förtryck.







 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Isabella - Söndag 28 april 13:07


God dag min läsare  I dag är det söndag och helgen drar  mot sitt slut. Vi har haft en bra helg. I fredags så blev det inte alls så mycket efter jobbet. Vi tvättade och åt en hemma gjord hamburge tallrik. Kan ha varit den godate tallrik jag gjort h...

Av Isabella - Måndag 22 april 21:01


God morgonIgår var det varit dagen D. Igår var det dagen jag har fått börja jobba lite. Jag har fått andra arbetsuppgifter som jag klarar av att göra utan att andvända min arm. Jag ska lära mig samordnar jobbet. Som samordnare samordnar man dagen för...

Av Isabella - Onsdag 17 april 09:33


God morgon     Onsdag har börjat och jag har idag sparkat mig själv i röven och klev upp vid 7 och ställde mig på löpbandet för att göra bort mina 3,5km. Jävligt mottvilligt kan jag lover er det var, men jag gjorde det.  Jag har nu väntat i ca 4,...

Av Isabella - Tisdag 16 april 19:18


Allså man blir ju fundersam och irriterad, när man hör hur människor gnäller och ser problem i saker som inte är problem. Nu går Kommunal ut i strejk! Dom gör det för att vi alla som jobbar inom vården (med äldre) och dom som jobbar med barn ska få v...

Av Isabella - Måndag 8 april 10:10

Förra veckan vaknade jag och kände jag var irriterad över vissa saker som inte har fallti på plats för mig. Lite saker som inte har återkopplat till mig, lite saker som man kan känna sig besviken på. Så jag tänkte att jag skulle göra ett "gnäll inläg...

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards