Jag kan allt

Alla inlägg under december 2015

Av Isabella - 1 december 2015 07:46

Herre gud det slog mig igår kväll att jag har inte plockat fram några julgrejer   Tänkte i helgen att jag skulle göra det i går när jag var ledig, men det blev lixsom inte. Och nu känner jag att jag ligger lite efter. Man har ju detta fantastiska facebook och där blir man ju verkligen påminnd om att folk bakar,pyntar och har jule mys.

Så nu sitter jag och funderar när och vilken dag jag ska ta mig i kragen och gå ut i förrådet.

Idag har vi ju första december och man börjar känna att man BÖR börja göra en plan för att inhandla julklappar. Tanken är att på lördag vi ska ta oss till stan och handla.

Så jag måste i veckan knåpa ihop en lista på vad jag ska handla och vart.

Att strö gå runt i stan och inte veta vad man ska köpa är inget för mig. Jag gillar att man vet vad man ska ha, och man går direkt och köper och sedan går man hem.   

Men ska försöka få färdigt allt med julklappar i helgen så man slipper ha det hängande över sig.

Idag har jag en tid på röntgen kl 9.30 för att unersöka gallan/levern tror jag. Förstår inte riktigt varför jag ska vara fastande på 100%? Det står på kallelsen att bukröntgen?

Ja iallafall så har jag nite druktigt och inte tagit en matbit och jag håller på att svälata ihjäl. Jag är en frukost männsika till 2000% och blir faktiskt lit grinig om jag inte får äta.

Men man måste ju göra som doktorn säger och jag har ju väntat länge på denna tid. För er som inte kanske har läste tidigare eller för er som glömmt , så har jag ju haft lite ont i höger sida under revbenen nertill. Har ju direkt trott att det måste vara cancer och gått med en mindre ångest över detta.

Bara ordet CANCER är ju så jävla skrämmande. Nu har jag ingen riktigt nära som har dött i det, men man känner ju till olika människor som har drabbats och inte gått att rädda. Och det känns som denna sjukdom kryper närmare och närmare än med ålder. Och för mig som är rökare så är ju oddsen typ 100% i mitt huvud. Det är inte frågan OM utan när!

Detta med sluta röka är något jag verkligen vill kunna göra. Jag vill inte ta död på mig själv och jag vill leva och se min dotter gifta sig, få barn(om hon vill ha barn), bli gammal med Micke.....ja ni vet det vanliga livet.

Men det är svårt.

Dom gångerna jag har slutat så har jag bara slutat. Har aldrig haft något nikotin meddel. Ofta har det gått bra tt bara sluta, men det är det där att börja om......

Fundera om jagska prova köpa nikotin hjälpmeddel denna gång.

Micke somm var så duktigt och hade slutat snusa flera år och har nu för ett år sedan börjat om. Och även han har tänkt slut till nyår. Känns ganska skönt att vi har separata boenden när vi troligen ska hålla på att vara på dåigt humör och griniga på allt.

Nä nu har jag suttit här och pladrat om det gammla vanlig så nu ska jag väcka Dottan och tvinga ut henne på en prommis igen innan jg måste åka till röntgen.

På med kläderna och ut i snön, det är jätte skönt.




Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< December 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards