Jag kan allt

Alla inlägg den 3 februari 2016

Av Isabella - 3 februari 2016 19:44

Oj oj oj ...... min vän Stina frågade mig här om dagen om jag börja få resfeber ? Tänkte själv ...nääää när är det vi ska fara?

Just nu snurrar Rebbes 18 års dag i mitt huvud. Man fyller bara myndig en gång per liv och jag vill att gumman ska få en trevlig dag plus kväll.

Även om det rör bara dom närmaste och vi inte ska ha ett dunder kalas vill jag att det lilla som ska göras bli bra och att det är något hon ska minnas när hon blir gammal    Helt galet att hon snart är myndig. Som alla säger ,så känns det ju som det var nyss jag fick henne.

Har ikväll kolla igenom lite album när hon var pytt lite och tänkt tillbaka...... lilla lilla gumman vad du har blivit stor. Jag helt enkelt vuxen är du nu och jag njuter av varje sekund. Att vi kan ha denna relation vi har (trorts att vi inte alltid tycker lika och bråkar ibland), men du är min bästa vän och mitt bästa barn Rebecca. Jaaa jag vet Rebbe jag har ju bara ett    Men om jag hade haft fler så hade du varit mitt bästa barn ....hhihihihih

 

Iallfall så är planerna i rullning och jag kommer inte skriva ut vad som kommer att hända när risken är att Rebbe läser detta är ganska stor.

Men mina tankar är inte riktade mot resa som infaller om ENDAST 19 dagar   

Men bara för att mina tankar inte är riktade ditåt innebär det inte att jag inte längtar. Men efter Rebbes kalasande så hipps vipps så måste jag packa och sedan åka. Jag kommer inte hinna tänka utan bar fara. Passar mig perfekt !

Idag har jag inte gjort något. Jag ahr krypit upp i soffan med täcket och pappersrullen och sett film och snytit mig.

Världens roligaste film var det oxå. Ni vet den där svenska med han som gör MATCHO Sallad.....hahahah

Skrattar gör en lite friskare kan jag lova.

Nu mina vänner ska jag klappa på min håriga vän och vänta på att Micke ska komma och hälsa på mig.

Sov så gott alla och ha en bra kväll   


Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards