Jag kan allt

Alla inlägg den 15 februari 2016

Av Isabella - 15 februari 2016 21:32

God kväll läsare.

Idag vaknade jag med ny energi och kännde att idag är dagen jag måste passa på att börja planera för resan jag har framför mig på måndag.

Det fanns vissa saker som skulle inhadlas. Så jag vaknade med en enorm kick av enegrig och man blir ju super glad när man såg att solen lyste ute oxå. Började morgonen med att fika,rasta hund, städa och diska. Sedadn vart det den promis mid Doris för att vi skulle ju som sagt ut på en handlings tripp, så jag ville att hon skulle vara lite trött när vi åkte så hon skulle sova. Allt gick så himmla bra och ingeting kunnde ju gå fel.......   

Jag styrde upp Rebbe så hon vakande och och gjorde sig klar och så var vi på gång mot Solbacken för att handla. Redan när jag körde ut från garaget så kände jag att bilen drog konstigt över jävligt åt höger, men tänkte att ....

-Men är det för mycket is eller snö i hjulhuset eller nåt. Tycket oxå att däcken lät lite konstigt när jag körde genom stan. När vi var just vid OK på solbacken vid röd ljusen började jag känna att det lukade bränt gummu och började förstå att något tokigt var det.

Stannar direkt efter ljusen på bussplatsen och går ut. kollar ett däck,två däck, tre däck och fyra däck och inser att JOOOOO jag har punka !!!!!!  

MEN HELVETES JÄVLA SKIT !!!!

Den första tanken var, vem ska jag ringa och få hjälp av??? Seddan slog det mig att pappa hade ringt typ 30 min sedan och sa att han var i stan. Jag kastade mig på telefonen och ringde han. Tyvärr hade han hunnit hem till Ske-hamn, men han sa att snällt att han kommer.

Sedan när jag lagt på luren tänkte jag.....

-Men jag måste ju prova iallfall att börja byta däck. Jag visste att vi hade ett reservdäck i bagaget. Öppnade luckan och inser att HERRE JÄVLAR vad grejor vi har där bak. Börjar plocka ut saker för att få fram däcket. Sedan ska jag ta fram den lilla domkraften som jag visste satt snyggt insatt i ett lynnfack. Öppande facket  skulle ta den, menden satt fast som satans berget. DIREKT rann tålmodet över och svordomaran haglade. Efter typ 10 min så hade jag lirkat loss domkraften.

Sedadn var det dags för att få den att fungera och veta vart man skulle sätta spaken man skruvar på..... nu låter allt väldigt kompliserat, men gör man detta inte så ofta så blir det lätt så. Summan av kardemummna är iallafall att jag och Rebbe han byta däcket INNAN pappa han komma och jag är stolt över mig själv att jag gjorde det. Jag slet som en tjur med bulltarn. Men skam den som ger sig.

Så nu känner jag att jag kanske ska skola om till däck bytar   

Nu är jag 700kr fattigare för jag var tvungen att köpa ett nytt däck, men otroligt glad att jag fixade allt själv utan det manliga könet inblandat.

Vill passa på att göra STOR reklam för DÄCK TEAMET i skellefteå. En himmla trevlig däckfirma men trevlig och hjälpsam personal.

Tack DÄCKT TEAMET för hjälpen med däcket.

Allt detta med däckbyte och att sätta på ett nytt däck tog oss ca 40 min. Så sedadn fortsatte vi våran inhandligs dag.

Rebbe fixade bikini överdel,sol glajjor och jag inhadlade hundgodis, tog ut 100 euoro och köpe diskborstar.

Nu är in lediga dag slut och jag känner mig rätt nöjd en då, men väntar mig lite tränings värk i armarna i morgon.

Sista jobbar veckan inna rean och innan Rebbe fylle myndig.......

På fredag smäller det och våran lilla blir stora damen.

natti natti så syns vi en anna dag !


Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards