Jag kan allt

Alla inlägg den 28 januari 2021

Av Isabella - 28 januari 2021 08:55

Hej hopp alla läsare.

Torsdag i dag och jag har min andra lediga dag för denna vecka. Jag ska jobba i helgen så har nu varit ledig ons och torsdag. 

På tisdag eftermiddag gjorde jag bort att städa, skura och dammtorka så jag skulle slippa det dom här två dagarna. Det är konstigt att dagaran alltid fylls med något. 

Igår började jag med min egen  motion för dagen. Sedan blev det en promenad med Stina vid 9 tiden. Hann inte mer än hem så ville dottern att jag skulle följa henne och lämna in hennes bil på verkstan. När jag kom hem därifrån så käka de jag lunch. Spagetti och köttfärssås    Sedan begav jag mig efter lunch till Bureå (Mickes jobb) och lånade bil hallen. Jag städade bilen grundligt och sedan åkte jag tillbaka till stan och tvättade den i en biltvätt. Så nu skinner pärlan och en ny luktgran sitter runt backspegeln. Medans jag satt i kön till biltvätten messade dottern igen om att hon behövde hjälp med att hämta sina förlovnings ringar. Så direkt efter tvätten bar det av till henne och sedan ner på stan. Vi hämtade ringarna och vi tvärr handlade lite. Så jag klev in i dörren här hemma 15.30 typ    Då var det bara att börja med middagen och invänta Micke. Efter middagen tog vi oss en promenad och sedan landade min röv i soffan ca 19.00. 

Det finns alltid något att göra allså, det behöver man inte vara orolig över. 

Igår hade jag oxå en jäkla tur med mitt bruk sammlande. För er som följer mig kanske kommer ihåg att jag skrivit om att jag ska börja sammla burkar när jag är ute och går. Inte för att jag behöver pengarna, MEN jag är intresserad av att veta hur mycket pengar jag kan få ihop av att plockka upp dom burkar jag ser bara när jag är ute och går efter vägen. Det har gått jäkligt trökt ska ni veta nu  i januari, 2 st endast fram till igår. Igår hittade jag hela 3 st, var av en fick jag plumsa ganska rejält i snön för att få. Jag ser det som att jag jag naturen en extra hjälp. Jag skäms inte för att jag plockar upp burkar även om någon ser mig. Men där imot gör min man det. Han tycker det är intressant att oxå veta vad jag kan plocka ihop på ett år, men han vill inte att det ska synas att jag gör det    Så igår kväll när jag skulle plumsa ut i snödrivan för att nå ena burken, så fick jag uppmaningen att skynda mig för att det kom någon längre fram. Jag bara skrattade åt han .Men iallfall så har jag nu 5 st. 


Igår morse sa peppade jag mig och tänkte att jag gör bort min jogging runda och mina övningar här hemma innan frukost. Detta var då dag 3 denna vecka som jag gjort detta. Men fan vad tungt det gick att jobba igår. Var så himmla nära att stanna upp och gå. Men jag slog bort tanken och fortsatte. Jag klockar mig för att se om jag blir snabbare. Och när jag kom hem så ser jag ju att jag har joggat på ca 40 sek snabbare än måndagen. Så det var ju därför det gick tyngre. Men i det stora hela så har jag tänkt på detta tal 3. Jag tror att det talet är ett skit tal. Om man ska sluta röka är dag tre, veccka 3 typ värst, man pratar om 3 års trotsen, 3 års krisen. Är tal 3 ett oturstal, eller inbilla jag mig? 

Idag har jag tagit mig lite sovmorgon. Så nu har vi stökat bort här hemma och bara myser under filten. Joggingen tar jag ikväll. Jag ska knopa ihop en ny matlista och sedan fara och handla. Tyvärr så har jag en propp full sopsäck med pant som måste pantas. Det bukar vara Mickes jobb, men idag blir det mitt. 

Har i veckan varit och leta lite nya recept, för att få lite omväxling, men det är inte lätt   Hur ni alla andra för att hitta på nya recept eller är ni som mig och i princip äter samma saker varje vecka? 

Nu ska jag skriva ner listan och förska handla innan lunch. Så att jag bara kan njuta av eftermiddagen med promenad och soff häng. 

     

Hej på er alla ! 


Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards