Jag kan allt

Direktlänk till inlägg 22 augusti 2023

Bara att konstatera.......

Av Isabella - 22 augusti 2023 20:45

God afton folket. Sitter nu här i soffan och känner att livet är nog rätt bra. Har ikväll haft turen att få träffa mina två fd kollegor Marie och Idha och bjudit dom på mat ?? så jävla roligt att träffas och skvallra och bena ut vissa saker.
Idag är det oxå 27 år sedan jag och Micke börja följas. Åhhh vad länge vi vandrat bredvid varandra. Detta glömdes ju bort lite, men vi får väl fira det en annan dag.
Jag har konstaterat idag att om 2 och 1/2 vecka åker vi utomlands. Känns fortfarande overkligt, men jag längtar massor. Till den varma luften och kanske få lite färg på sig igen.
Fast sommaren har varit sisådär så har den gett spår efter sig information av "god" kilon. Så nu förra veckan satte jag igång och tänkte att mina bikini trosor inte skulle vara lika snäva utomlands.
Jag konstaterar att jag troligen är lite eller så mycket i övergångs åldern.
Det är svårare nu att bli av med kilon än för. Kroppen lixom lagrar allt jag tar in. Jag måste som jobba lite hårdare för att skaka av mig dessa "goda" kilon. Men det är inte omöjligt och jag fortsätter framåt. 0 7 på en vecka är helt okej för mig och det är bara att trava på.

Övergångs ålder vad är det?
Ja för oss främst kvinnor innebär det förändringar i kroppen.
Vallning är något alla förknippar med det, men det finns så många andra symtomer.
Nedstämdhet
Viktuppgång
Sötsug och saltsug
Trötthet
Ingen sexlust
Dålig sömn
Ledvärk
Humörsväningar
Och säker några till.....
Det är inga roliga symtomer, och jag känner att jag har ganska många av dessa. Hur länge ska man vara i övergångs ålder? Och blir man helt återställd efter man kommit ut på andra sidan?
Visst är det tur att vissa saker går att medicinera bort. Men otroligt störigt att man ska måsta gå igenom denna period utan att egentligen veta när man kommer it på andra sidan, eller kommer man ens ut någon gång. Hade jag haft kvar min biologiska mamma hade man kanske kunnat fråga hur det såg ut för henne och fått något hum om vad man har att vänta sig, men nu får man leva i ovisshet.
Men detta är ju något dom flesta kvinnor ska gå igenom och även jag.
Konstaterar att detta är kvinnans lott i livet.

Onsdag i morgon och jag har en ledig dag helt plötsligt i mitt schema. Känns sjukt jävla lyxigt och jag ska ägna den åt att tvätt och börja träna med Doris och finns det någon tid över skulle verkligen min bil behövas städa. Men jag ska inte stressa för att hinna så mycket som möjligt utan jag ska göra det jag hinner och hinner jag inte, gör det en annan dag.
Stressa är något jag ska sluta med på mina lediga dagar.
Nu ska jag rasta och mata Doris och sedan krypa i säng för att få skicka iväg Micke I morgon och själv bara ligga kvar och mysa.
Sov gott på er

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Isabella - Måndag 22 april 21:01


God morgonIgår var det varit dagen D. Igår var det dagen jag har fått börja jobba lite. Jag har fått andra arbetsuppgifter som jag klarar av att göra utan att andvända min arm. Jag ska lära mig samordnar jobbet. Som samordnare samordnar man dagen för...

Av Isabella - Onsdag 17 april 09:33


God morgon     Onsdag har börjat och jag har idag sparkat mig själv i röven och klev upp vid 7 och ställde mig på löpbandet för att göra bort mina 3,5km. Jävligt mottvilligt kan jag lover er det var, men jag gjorde det.  Jag har nu väntat i ca 4,...

Av Isabella - Tisdag 16 april 19:18


Allså man blir ju fundersam och irriterad, när man hör hur människor gnäller och ser problem i saker som inte är problem. Nu går Kommunal ut i strejk! Dom gör det för att vi alla som jobbar inom vården (med äldre) och dom som jobbar med barn ska få v...

Av Isabella - Måndag 8 april 10:10

Förra veckan vaknade jag och kände jag var irriterad över vissa saker som inte har fallti på plats för mig. Lite saker som inte har återkopplat till mig, lite saker som man kan känna sig besviken på. Så jag tänkte att jag skulle göra ett "gnäll inläg...

Av Isabella - Tisdag 2 april 10:30

Ja men nu gott folk har vi gått in i April månad. Detta innebär att jag har nu haft vägning igår. Blev inte som jag tänkte mig. Vågen har gått upp 1,7kg. En jävuls besvikelse infann sig. Men så ser sanningen ut. Jag vet att denna månad så har vi ha...

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards