Jag kan allt

Alla inlägg den 25 mars 2013

Av Isabella - 25 mars 2013 07:33

 God morgon på er   

Nu har helgen passerat och vecka börjar som vanligt, med att skit väcker klockan ringer och Micke sträcker sig över mig och trycker en gång fel och sedan trycker han in snozen. Jag ligger då och väntar i nio minuter då han flyger upp igen och säger:

- JA HA DÅ VAR DET DAX IGEN !!!!!

Samma visa varje dag från måndag-fredag

Iallfall så idag börjar jag jobba kl 13. och detta måste jag verkligen utnyttja.

IIgentligen skulle det tvättas i helgen, men tydligen var jag för trött och ingen anna som verkar behöva renakläder så jag har nu (som vanligt) stigit upp kl 6.00 PIP och börjat tvätta, för den är den enda tiden som ingen vill änvända förutom slarv jag   

Ni alla som jag ,som bor i lägenhet och tvättar i tvättstuga, vet ju att detta med tvättstuga är en djungel. DEt finn lagar och regler som nte finns skriva och såm man måste gissa sig till, och det finn sådanna människor som gör som dom vill och just detta med en gemensam sak ger oftas dela och ibland upprörda känslor.

Iallfall så har jag ju ibland gnällt om attj ag INTE vill ta reda på andras KÖNSHÅR som finns i torktummlaren. Detta är nog det vanligaste problemet. Lata jävlar som verkligen inte orka dra fingrarna på filtret(som öröverig är i hand höjd) och ta reda på sitt eget hår och ludd avfall.

SSedan till ett problem i våran tvättstuga. Vi har en maskin som OFTA är trasig. Och är man då både jobbande , lat som jag blir detta förödande när vi bara kan tvätta i EN maskin!   Man har ju inte tid och man sprat ju så himmla mycke tvätt innan man tar sig ut till stugan att man har u typ två berg.

 

 

Men nu gått folk har jag lyckads lura denna maskin !!!   Jag har upptäckt med lite exprementering att om jag tvättar tvätten på 60 grader  STRYKFRITT så fungerar den!! VAAAA !! så underbart. Jag är så jävla nöjd över detta!   

Inte illa va äsare .....ibland är man jävligt smart !!

Idag börjar oxå förberedelserna för helgens "Halvåtta hos oss" Jag måste sätta mig ner och skriva en hadlingslista, planera hur tallrikarna ska se ut och lite sker runt om denna kväll ska ordnas.

Om man då inte hade jobbat hela veckan, då hade man ju haft tid att plnera i lugn och ror. I helgen provlagade vi lite skaer och nu har vi helt klart för oss hur menyn ska se ut. OCh vi var överens till och med !   

Sedan till det mest roliga av allt.

Jag har köpt mig ett löp-band och en fantasktisk kompis ska fixa upp det till mig, det finns i Umeå. Så på torsdag blir det att försöka komma igång med lite motion på HEMMAPLAN! Jag ska fösöka veckovis att lägga upp ett träningspogram för mig själv och kanske försöka avgifta mig godis begäret!

Nu i morgon har jag varit rökfri i två veckor och JAAA det går bra, men sötsakerna blir som ett måse för mig och jag måste kommaigång med lite motionering nu.

Jag fundera oxå på att lägga undan 600 kr varje månad och lyxka till med att gå ut och äta en lyx middag med Micke varje månad. Eller så skiter jag i det och sparar i hop till en utlandsresa hem till Chile.......tåls att tänka på!

Nä mina läsare nu har jag inte tid att slöa längre.

Tvätten skriker :

-VIK MIG SNÄLLA.......!!!!!!!


Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards