Jag kan allt

Alla inlägg den 6 mars 2013

Av Isabella - 6 mars 2013 18:35

Hellå hellå mina läsare!

Nu har vi hunnit fram till 4 mars och jag har tydligen hunnit fylla år. HELA 35 år är jag nu och det känns kanske precis som det gjorde för tre veckor sedan.   

På jobb fronten är det ingent nytt, utan jag traskar runt på Moröbacke och ser cool ut!  

Helgen har passerat och vilken helg det har varit.

Vi har haft start skottet på "Halv åtta hos oss" . Vi började denna första kväll hos Stina och Nicke den 1 mars, På min fördelsedag allså.

Och vilka gulliga vänner man har. Jag fick pressenter !!!!   

Av Stina och Nicke fick jag super lyxig duschkräm,tvål,body butter och scrub från Body Shop. I lovit   

Jag är super egenyttig om dom här producterna här hemma och vill verkligen inte att dom ska komma i min dotter händer......för då tar dom slut så fort.

Och sedan fick jag och Micke tillsammans av Jörgen och Emeli en flaska Fisherman Frind shots    mmummsss!

Kvällen började med en förrätt i räkans tecken, som följdes av en varmrätt i köttet tecken och avslutades med en efterrätt i vitchokladmouss. Allt var gudomligt gott och man var mätt som en proppad valross.

Ni vet när man ser naturpogram om valrossar hur dom ligger och jäser på klipporna och knapt tar sig fram. Så känndes det ungeför.

Och så här såg alla ut efter denna brak middag.....

   

STINA OCH NICKE

   

EMELIE OCH JÖRGEN

   

MICKE OCH JAG !

Så ni fattar själva att detta ver mer än nog. Sedan över gick middagen till en ända stor spelkväll, med många skratt,misstänksammheter och en massa gagande och allt detta fortsatte fram till klockan 03.00 pipp!

Hem fort som böveln och HOPP i sängen, för att kliva upp igen vid sju för att dela ut bröd.

Jag hade naturligtvis ställt klockan på telefonen så jag INTE skulle försova mig. När telefonen ringde tittad jag på den och fattade inte riktigt vad den ville mig....

Jag höll den i handen en stund och tänkte.....

VAD BÖVELN VAR DET NU DÅ JAG SKULLE GÖRA????

Till slut rammlade poletten ner och jag hoppade upp som en lärka och i kläderna. Min underbara gammle kollega Ingalill agerade chafför till mig och jag upptäcker inte förrän jag kliver utan för min dörr att jag FÖRMODLIGEN var något berusad fortfarande.

Tur var väl kanske det, för under resten av dagen mådde man inte så bra så man hade kunnat dela något bröd. Man mår som man förtjänar, men roligt hade vi och jag ser verkligen fram i mot nästa middag som kommer att gå av stapeln hos mig och Micke.

Söndag hade jag planerat att slöa och se film på kvällen , men vart ut ringd på jobb på kvällen. Så det var att promenera hela kvällen och sedan hem och sova.

Nu har vi redan hunit till onsdag och ikväll blir det tv och förbereda sig för en ny dag i morgon men jobb,kanske tvättning och jaa ni vet ju...matlagning som man måste varje skit dag    Vardags mat är verkligen skit tråkigt att laga, man vill det ska vara super gott,gå super snabbt att laga och vara lätt att göra. Alla dom där önskemålen ågr inte riktigt ihop!

Nä nu vänner blir det att kasta upp stumparna i soffan och dra filten över sig.

Chao mi amigos, hasta pronto!



Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards