Jag kan allt

Direktlänk till inlägg 22 juli 2015

Klokan tickar på .. . . . . . .

Av Isabella - 22 juli 2015 08:32

God mrogon på er läsare.

Nu har det varit lite tyst från mig en stund. Tro mig att tanken har funnit för att blogga, men tiden har inte räckt till.

I lördags hade jag turen och tog ut en semester dag för att fara på en SLÄKT TRÄFF.

Så roligt och träffas.

Det var på pappas sida. Herre gud vad många vi egentligen är. Typ så har pappa 5 syskon, som alla har minst två barn(nästan tre ligger snittet på), som alla har minst 2 barn var oxå. Så det blir en del folk.

Vi hade super tur med  vädret och kunde vara ut och äta lunch och umgås.

               

I söndags så började jag min nedräkning till SEMESTER !

Herregud vad jag börja längt nu och visserligen tickar klockan på men ibland för sakta   

I veckan har jag försökt att öva på vara hungrig. Har väl kanske gått sådär. Direkt man har tagit med sig 1 lite frukt och tänkt att NUUUU ska jag BARA fika denna, så har någon kollega fläska till med go fika   Som igår tex.

Tog med mig en hårig persika och tänkte flera gånger under dagn att det är det jag ska fika på kvällen. När jag är på g in till fika ringer min kollega Donna och säger att hon köpt fika . . . .

Ja okej tänker jag, men hon gillar frukt och sådan så det går nog bra. När jag stiger in på lokalen så är det uppdukat någpt jävla buffe bord   

Ostboll, munkar,kanelbullar, godis och melon 

Hahahah snask djävulen hoppade direkt upp på axeln och viskade i örat.. . . . .

-Men fika och njut. Hålla igen kan du göra en anna dag. . . . .du har ju lix snart semester och det ska lix ätas en del gott då....... du behöver detta .. . . . .

Ja alla som vet hur suget pratar till en förstår. Så ja vi alla fikade oss i koma och när vi sedan skulle ut och jobba igen så höll jag och Donna på att få  en infarkt innan vi var framme.

Man mådde  illa och var stinn. Men det lustiga är att efter två timmar när dénna känsla lagt sig så kan man mata igen ???

Hur är hjärnan byggd????

Ja men iallfall så i måndags så tog jag mig broarna runt med inslag av joggin då och då. Det känndes bra. Tänkte ju älga iväg igår oxå, men då hejdade jag mig och tänkte. . .

-Näää nu ska jag inte börja vålds träna, utan typ tre dagar i veckan och sedan öka när min kondis förbättras.

Så vila igår och nu ska jag bege mig ut i prommis spåret. Jag har slutat lyssna på musik när jag går. Jag lyssna på olika poddar    Roligt intresant och promissen blir så mycke mer intressant och kort (känns det som) ! Ett litet tips till er som HATAR att gå som jag.

Igår gjorde jag oxå något som fick mig att koka över.

När var på g in till fika på kvällen så tänkte jag att jag måste ju köpa en dricka. Cyklar in på OK och handlar. Tänker sedan att jag skulle kanske ha tankat lite luft i mina små cykeldäck. Jämt när jag pumpar fiser jag på med luft för att jag är så rädd att jag ska spränga däcket. Oftas blir det lite för lite luft . Så igår tänkte jag att jag ska inte vara så jävla feg.

Hur tror ni det gick ??????

Jo jag sprängde däcket !!!!!   

Herre gud vlken smäll, och självklart skrattade någon stackare åt mig......

Så jag fick gå med pinsamma steg från OK och inbordes kokade jag.

Så nu har jag ingen cykel, men vad gör det när jag har en super snabb "Moppis"   

Så nu blir det prommis, tanka Moppis och sedan dra mot stan för att lucha med Maria och Maria.

Nu vill jag avsluta detta inlägg med att minnnas två fina indevider som har somnat  in.

Först den otroligt gulliga och fina männsika Bosse som var med i Glada Huddiks teatern, som har somanat in och sedan den fina lill kisse Sina.

Men tänker att om dom somande in nu tillsamman kanske dom kan vara med varandra ? Allså Sina kommer att få så många kramar av Bosse.

Nu tickar klockan på och jag närmar mig min semester med storm steg. 2/½ arbets dag kvar!




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Isabella - Söndag 28 april 13:07


God dag min läsare  I dag är det söndag och helgen drar  mot sitt slut. Vi har haft en bra helg. I fredags så blev det inte alls så mycket efter jobbet. Vi tvättade och åt en hemma gjord hamburge tallrik. Kan ha varit den godate tallrik jag gjort h...

Av Isabella - Måndag 22 april 21:01


God morgonIgår var det varit dagen D. Igår var det dagen jag har fått börja jobba lite. Jag har fått andra arbetsuppgifter som jag klarar av att göra utan att andvända min arm. Jag ska lära mig samordnar jobbet. Som samordnare samordnar man dagen för...

Av Isabella - Onsdag 17 april 09:33


God morgon     Onsdag har börjat och jag har idag sparkat mig själv i röven och klev upp vid 7 och ställde mig på löpbandet för att göra bort mina 3,5km. Jävligt mottvilligt kan jag lover er det var, men jag gjorde det.  Jag har nu väntat i ca 4,...

Av Isabella - Tisdag 16 april 19:18


Allså man blir ju fundersam och irriterad, när man hör hur människor gnäller och ser problem i saker som inte är problem. Nu går Kommunal ut i strejk! Dom gör det för att vi alla som jobbar inom vården (med äldre) och dom som jobbar med barn ska få v...

Av Isabella - Måndag 8 april 10:10

Förra veckan vaknade jag och kände jag var irriterad över vissa saker som inte har fallti på plats för mig. Lite saker som inte har återkopplat till mig, lite saker som man kan känna sig besviken på. Så jag tänkte att jag skulle göra ett "gnäll inläg...

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards