Jag kan allt

Alla inlägg den 6 juli 2015

Av Isabella - 6 juli 2015 10:56

Hej hopp på er glad semestrare oh vi andra som jobbar.

Måndag oh en helg har passerat. Så jävla roligt jag hade. I fredag så gik start skottet för Saras möhippa. Stressade hem från jobbet och duscha paka grejor och klä sig lite snyggare än i kommun kläder   

Seddan mot Eddahallen. Där började lekandet. Vi vart ca 7 st och det var alldeles lagom. Sara anlände på en motorcykel med ett stort lende   

    

Efter vi samlats så bar det iväg på den första utmaningen hon skulle gå föra. Vi gick och gick och gick och plötsligt komme vi fram till en lägenhet. Sara rinde på och späningen steg.

Och hipps vipps så öppnade denna kille . . . . . .   

       

Ja ingen mindre än Pär Lindholm    En mycket trevlig och glad kille. Kanske lite orolig vilka tanter som skulle rulla in hos han. Han hade sökt stöd i Arvid Lundberg. Men förta tävlingen bestod av att fiska. . . . . . . .

Sara var kung och vann med 11 mot 9 fiskar.

Sedan tackade vi Pär för titten lånade hans toa och gick vidare. Ner mot våran lokat dom hade fixat.

Mat serverades och det var verkligen behövligt. Under kvällen så var Sara tvungen att delta i flera tävlingar. Vi andra bidrog oxå , men mest skrattade vi åt Sara.

Det var potatis staffet, ballong pangning, pings boll bollande, pil kastning och biljard bollande    Väldigt enkla men roliga lekar.

Maten hade Saras syster gjort och det är första gångnen jag äter en kall matpaj. Men satan i gatan vad god den var. Har fått receptet. Så jag ska bara försöka tyda det och göra en.

Recept kommer på bloggen senare.

               

Efter vi tävlat, snackat igenom livet stora frågor och fnittrat så bestämde vi oss för att gå in till stan. Som sist men inte minst fick Sara bära 7-10 västen hela vägen. Efter som hon var varselklädd så var det ju lika bra hon bar med sig "väg jobbar skyllten" !

Vi estämde oss för att gå på det splitter nya discot i stan. Men det var nog första och sista gången för mig. Det var dyrt, ölen var dyr och dom sålde ett maximun på typ 8 olika drinkar. Männsikorna som var där var stela, inte en ända som skrattade hysteriskt. Bara två killar som ägde dansgolvet själva och jag tror dom hade roligt. Dom danskade typ sönder sina tröjor och jag kännde väl kanske att det var inte lönt att ens inta dans golvet. Saras syrra vart typ rädd när hon kulle på toan, för hon var då tvungen att passera dom dansande killarn. . ..   

 

Efter en liten stun när jag tvingat i mig den dåliga ölen jag köpte, så bestämde jag att jag går vidare. Sara och Sofie följde med och vi entrade Kalles. Det var trevligt och ,mer min stil. Men klockan var rätt mycket så det vart inte länge där.

Väl hemm kring 2.00 tiden så var Micke vaken och väntade.

Men hela kvällen var super rolig och jag hoppas Sara var nöjd.

Lördag blev en bra dag. Det var ganska konstig att vakna inte bakis fast jag inte var bakis. Jag hade inte ont i huvudet, mådde inte dåligt och varinte full fortfarande.. . .

Så vi for ut och handlade, hämtade hem dottern, jag bakade efterättspaj som ingen tyckte om, såg film och small av i soffan typ 20.30

Igår blev det fira Kally, smaka på förgammal smörgåstårta, hem äta pizza, kolla in resor och inse att dom har höjs över helgen, ta mod till sig och fara ut och köra med Rebbe.

   

Vi började på Leos parkerings plats. Vi började med att puttra frampå ettan och lära oss hurman stannar. Koppling och broms. Hon fick oxå känna på att växla fran 1 tll 2. Sedan var det dags att öka lite. Så vi åkte upp till värmeverket. Med lite övning så islutet körde gumman kring 50-60 km och hon fixade att växla, bromsa, halla si rätt på vägen.

Nu jäklar blir det att köra minst fyra gånger i veckan och snart sliper jag köra bil     Roligt. . . . .

Nu vänner så ska jag fara och jobba och hoppas på att jag får motionera på jobbet idag.

Kram på er så hörs vi i morgon

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards