Jag kan allt

Direktlänk till inlägg 26 juli 2015

Känns ofattbart allt ihop . . . . .

Av Isabella - 26 juli 2015 19:08

........det slog mig i morse i min bakis ångest att i morgn sk ajag inte och jobba. . . . .. och inte degen efter det och inte dagen efter det . . . . .för jag har ju SEMESTER NU !   

Känns helt jätte konstigt och att vi är lediga alla tre, att jag kan sova eller bara pilla på hur mycket jag vill i ganska exakt 4 veckor från och med i morgon . . . . Hahahahaha jag dör vad lyxit.

I allafall så har jag då firat in semestern REJÄLT !

Jag började i fredags med att ha turen att bli bjuden till Carro på taco. En super trevlig kväll och vi hann ju med en del pubar, åka kundvagn, välta med kundvagn, träffa folk och äta kebab på natten.

Tack Frida,Carro, Bea och Donna för att ni följde med ut.

     

Jag är ju ingen vin drickare men Bea hade handlat detta vin och det var nästan gott. Tror jag ska ge mig på en fin fylla snart. Måste ju prova och detta går nog få ner efter strupen.

 

Lördag morgon vaknade jag bakis och tänkte . . . . fan fan fan fan ......måste he mig upp så jag blir frisk innan bröllopet. Klädde mig och for på Coop och ingandlade go frukost.

Jag älskar och göra lite mysigt på morgon och att vi kan fika allihop   

Frukost tillsammans HELA sommaren ska jag försöka fast slå!

Sedan slöade vi till vi fick stressa så klart. Men vi hann till bröllopet och jag hann locka håret.

 

Solen skon och bättre dag kunde dom inte ha fått. Jag älskar att gå på bröllop. Alla är så fin klädda, alla är så glada och det är som bara lycka hela dagen. Sara Micke tog bröllopet till en ny nivå oxå. Mitt i en psalm när dom står där upp vid altaret så tar han fram mobilen och knäååen en selfi på han och Sara    Jag tror prällen vart lite ställd av hans trix. Men roligt var det.

Kvällen bestod av god mat, trevliga människor och fest i allmenhet.

                                      

Vuxen som man är så bokade vi skjudts hem  kl halv ett. Och det vart alldeles lagom.

Idag när man vakande förstor man att åldern har betydelse. Kudd av  trycket i ansiket satt i 20 min efter jag klev upp. En två dagars festande är max vad min kropp klarar av. Egentligen ville jag bara kravla mig från säng till soffa, men Rebbe puffade på att vi kulle på stan och handla mack så jag tänkte att friskluft  gör mig kanske gott.

NÄÄÄ jag höll på dö och det började regna när vi skulle hem.

Men jag måste väl erkänna att det var bra en då för jag handlad allt jag behövde till middagen.

Jag har idag gjort Club Sandwish by home stayle    

Allså så jävla gott det blev.

Jag ska lägga ut reeptet på den så ni andra kan njuta av en sådan macka oxå.

Nu mina läsare tar jag en paus några dagar och återkommer troligen efter helgen. Vi åker mot stockholm och blir borta några dagar.

Ha nu en bra vecka så hörs vi sedan !



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Isabella - Söndag 28 april 13:07


God dag min läsare  I dag är det söndag och helgen drar  mot sitt slut. Vi har haft en bra helg. I fredags så blev det inte alls så mycket efter jobbet. Vi tvättade och åt en hemma gjord hamburge tallrik. Kan ha varit den godate tallrik jag gjort h...

Av Isabella - Måndag 22 april 21:01


God morgonIgår var det varit dagen D. Igår var det dagen jag har fått börja jobba lite. Jag har fått andra arbetsuppgifter som jag klarar av att göra utan att andvända min arm. Jag ska lära mig samordnar jobbet. Som samordnare samordnar man dagen för...

Av Isabella - Onsdag 17 april 09:33


God morgon     Onsdag har börjat och jag har idag sparkat mig själv i röven och klev upp vid 7 och ställde mig på löpbandet för att göra bort mina 3,5km. Jävligt mottvilligt kan jag lover er det var, men jag gjorde det.  Jag har nu väntat i ca 4,...

Av Isabella - Tisdag 16 april 19:18


Allså man blir ju fundersam och irriterad, när man hör hur människor gnäller och ser problem i saker som inte är problem. Nu går Kommunal ut i strejk! Dom gör det för att vi alla som jobbar inom vården (med äldre) och dom som jobbar med barn ska få v...

Av Isabella - Måndag 8 april 10:10

Förra veckan vaknade jag och kände jag var irriterad över vissa saker som inte har fallti på plats för mig. Lite saker som inte har återkopplat till mig, lite saker som man kan känna sig besviken på. Så jag tänkte att jag skulle göra ett "gnäll inläg...

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards