Jag kan allt

Direktlänk till inlägg 13 november 2015

Vilken valp !

Av Isabella - 13 november 2015 09:44

Hej hej .....

Bloggandet har legat lite ner sista veckan. Detta beror ju på att lilla Doris tar  en massa tid och jobb.

Nu har hon varit hos oss nästan 1½ vecka och gud vilken vecka.

Jag har som jag skrev förr, förvandlats till en bäbis pratande tant som duttar och pluttar med henne. Hon har själv nu börjat trotsa sina mammor.

Att ha valp är en utmaning och består av att säga ordet NEJ typ 4000 gånger per dag. Även ordet BRAAAAA är ett ord som jag säger och 5000 gånger.

Mina fickor är fulla med foder och bajspåsar, så varje gång jag ska ta upp en cigg följer det med foder och påsar...  

Men när jag reflekterar på denna lilla tid vi har varit med varandra så måste jag säga att hon lär sig snabbt.

Visseligen är hon mycket busigare nu och har börjat gnaga på mer saker och börjat jaga Tussan mer, men det finns saker hon börjar fatta oxå.

Tex detta med soffan. Visst ställer hon sig nedanför och gnäller eller hoppar upp, men nu räcker det att man säger nej 8 gånger, än tidigare då jag gjorde det 200 gånger innan hon la sig.

Hon har börjat gå i koppel   i veckan. Förra veckan hade vi henne mest löst, men i bland hade vi koppel och det var en kamp. Hon satte sig och bara stirrade på oss som vi var djurplågare. Nu har hon fattat galoppen, och har börjat tycka det är roligt att gå ut.

Bajset och kisset lämnar hon fortfarande ut OM nu inte mammorna har vait för sen och för lite uppmärksam på henne.

Hon är en super duktig valp för det mesta och jag kan inte ångra något med att vi skaffade henne trots att jobbet får lida lite.

Tur att man har en förstånde chef,så till veckan har jag fått semester hela veckan för att träna Doris i att vara själv.

Vi har redan börjat lite lätt med 1 min här och en min där och det går rätt okej. Hon gnyr lite ett tag men blir tyst efter en stund.

Så till veckan blir det hård träning och mycke beröm.

Nästa vecka ska vi oxå till djurdoktorn och ta 12 veckor sprutan och efter det kanske hon kan få leka med någon hund. Hon blir så glad när hon ser hundar och håller på att veva sönder lilla stumpen på rumpen.

Nu ska jag mysa ner mig i soffan med ena handen på lilla Dottan som ligger nedanför soffan och snarkar.

Idag ska hon få vara med Stina och Nicke en sund så jag kan fara och jobba.

Min älskade vän Stina har varit fantastiskt snäll och ställt upp att sköta, jag är så tacksam för det.

Tack älskade Stina det är super värdefullt   

 


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Isabella - Söndag 28 april 13:07


God dag min läsare  I dag är det söndag och helgen drar  mot sitt slut. Vi har haft en bra helg. I fredags så blev det inte alls så mycket efter jobbet. Vi tvättade och åt en hemma gjord hamburge tallrik. Kan ha varit den godate tallrik jag gjort h...

Av Isabella - Måndag 22 april 21:01


God morgonIgår var det varit dagen D. Igår var det dagen jag har fått börja jobba lite. Jag har fått andra arbetsuppgifter som jag klarar av att göra utan att andvända min arm. Jag ska lära mig samordnar jobbet. Som samordnare samordnar man dagen för...

Av Isabella - Onsdag 17 april 09:33


God morgon     Onsdag har börjat och jag har idag sparkat mig själv i röven och klev upp vid 7 och ställde mig på löpbandet för att göra bort mina 3,5km. Jävligt mottvilligt kan jag lover er det var, men jag gjorde det.  Jag har nu väntat i ca 4,...

Av Isabella - Tisdag 16 april 19:18


Allså man blir ju fundersam och irriterad, när man hör hur människor gnäller och ser problem i saker som inte är problem. Nu går Kommunal ut i strejk! Dom gör det för att vi alla som jobbar inom vården (med äldre) och dom som jobbar med barn ska få v...

Av Isabella - Måndag 8 april 10:10

Förra veckan vaknade jag och kände jag var irriterad över vissa saker som inte har fallti på plats för mig. Lite saker som inte har återkopplat till mig, lite saker som man kan känna sig besviken på. Så jag tänkte att jag skulle göra ett "gnäll inläg...

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards