Jag kan allt

Direktlänk till inlägg 1 februari 2016

Ett mindre sjukhus

Av Isabella - 1 februari 2016 18:54

God afton mina läsare.

Sitter nu här vid datorn och nyser som en besatt dåre. Troligen är mitt tangentbord fullproppad med baciller just nu. Rent ut av hälsofarligt.

Igår började jag känna mig lite förkyld och i natt blev jag jätte förkyld. Inte konstigt direkt när Micke har varit super förkyld en hel vecka och har sovit här några dagar    Huvud värk ont i bihållorna och troligen kommer febern snart för jag fryser nu som en isbit.

Idag har jag försökt göra bort det som har varit viktigas innan jag KANSKE måste ligga i sängen och vila upp mig.

På schemat stod det först att få till Doris mage. Hon har nu i fyra dagar haft diarre på nätterna. Men inte på dagarna? Så under 3 dagar har vi tillfört extra mycket vatten, små portionerat ut maten under dagen, men inget har riktigt hjälpt.

Så idag ringde jag veterinären och nu ska hon äta fisk och ris ca 6 msk idag, få diarre pasta och mycke vatten, pluss att jag har avmaskt henne idag oxå.

   

Mamma hjärtar lider lite faktiskt när man förstår att hon är troligen jätte hungrig och sitter och kolla på oss med sina hund ögon. Men måste hålla mig stark och övervinna hennes blickar.

I dag har jag plågat mig ut på en promenad till hockey plan och kastat boll åt Doris. Fast man är sjuk så behöver ju hon sin motion och hon tyckte det var roligt.

   

På efter middag har jag och med hjälp av Rebbe handlat så vi klarar oss i två veckor och herregud vad jobbigt det var. Att handla med sata dukande huvudvärk och rinnande näsa är en pers. Eller hur alla karlar! Har snytit mig redan så jag har fått en torröverläpp och det svider som fan.

Så i morgon är man förmodligen lite clown likande. Ikväll har jag oxå fixat världens godast middag.


SURSTRÖMING !!!!


Nu har jag gjort bort alla måsten så nu kan jag lägga mig ner och bli sjuk på riktigt och det tänker jag oxå. Jag har laddat upp med cola och chips och ska krypa ner med hungriga Doris i sängen och slå på Vikings och dregla och snora om vart annant .

Nu öppnar portarna till mini sjukhuset för både männsikor och undar......



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Isabella - Söndag 28 april 13:07


God dag min läsare  I dag är det söndag och helgen drar  mot sitt slut. Vi har haft en bra helg. I fredags så blev det inte alls så mycket efter jobbet. Vi tvättade och åt en hemma gjord hamburge tallrik. Kan ha varit den godate tallrik jag gjort h...

Av Isabella - Måndag 22 april 21:01


God morgonIgår var det varit dagen D. Igår var det dagen jag har fått börja jobba lite. Jag har fått andra arbetsuppgifter som jag klarar av att göra utan att andvända min arm. Jag ska lära mig samordnar jobbet. Som samordnare samordnar man dagen för...

Av Isabella - Onsdag 17 april 09:33


God morgon     Onsdag har börjat och jag har idag sparkat mig själv i röven och klev upp vid 7 och ställde mig på löpbandet för att göra bort mina 3,5km. Jävligt mottvilligt kan jag lover er det var, men jag gjorde det.  Jag har nu väntat i ca 4,...

Av Isabella - Tisdag 16 april 19:18


Allså man blir ju fundersam och irriterad, när man hör hur människor gnäller och ser problem i saker som inte är problem. Nu går Kommunal ut i strejk! Dom gör det för att vi alla som jobbar inom vården (med äldre) och dom som jobbar med barn ska få v...

Av Isabella - Måndag 8 april 10:10

Förra veckan vaknade jag och kände jag var irriterad över vissa saker som inte har fallti på plats för mig. Lite saker som inte har återkopplat till mig, lite saker som man kan känna sig besviken på. Så jag tänkte att jag skulle göra ett "gnäll inläg...

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards