Jag kan allt

Direktlänk till inlägg 13 maj 2016

Nu var jag tvungen göra något av mig själv

Av Isabella - 13 maj 2016 13:24

Oliver var begravd och jag själv var i en dvala. Skolan hade ingen förståelse och dom hade bestämt sig att jag skulle måsta börja något. En praktikplats upprättades för mig på en lunch resturange. Min ork och mina tankar var inte  direkt att jag ville jobba och jag var inte där så väldigt ofta. På hemma fronten där jag och Lennart helt plötsligt skulle vara tonåringar igen vart svår. Vi hade nog redan glidit ifrån varandra under detta år med Oliver.

Vi levde för Oliver och det fanns inte jätte mycke tid för att vårda våran kärlek. Efter 6 månader blev det dax för Lennart att tas in i lumpen och jag tyckte det var en jätte bra ide.

Vi skulle flytta till en mindre lägenhet och vi gjorde upp en plan.

Han skulle ju in i lumpen och detta skulle ge oss möjlighet att känne efter om det verkligen fanns kvar något förhållande mellan oss.

Mina vänner var väldigt duktiga att ta ut mig på fester och saker och detta gjorde oxå att jag komme  i kontakt med Michael. Genom gemensamma kompisar så träffade vi på fester och han hade dessutom en raggarbil som vi åkte med i flera gånger.

Jag vart BLIXT kär i denna karl.  Micke hade en tjej han bodde med och jag bodde fortfarande med Lennart.

En kväll när jag vait ut och åkt med dom så tar jag hem Micke till oss. Är det något jag ångrar i mitt liv är det hur jag behandlade Lennart denna gång.

Från och med denna dag var det jag och Micke. Hans tjej vart givetvis inte jätte glad över att han sov bort och än mindre när hon fick reda på vem han sov hos.

Micke bodde vid denna stund i en lägehet på Nyckelgatan och jag och Lennart var just på g att flytta till en två på Skiftesgatan.

Allt gick väldigt snabbt. På en veckan hade jag och Micke flyttat ihop i tvåan och Lennart köpte Mickes lägenhet.

Nu var jag sambo med min drömprins som oxå var 6 år äldre än mig.

 

Hur skulle det bli nu. Han jobbade ju men jag gjorde ju ingeting. Skolan frikvotade in mig på en linje, med ungdomar som var 3 år yngre än mig och näääää jag ville inte gå skola. Tor jag var på skolan i tre veckor och sedan sa jag nej jag vill inte.

Det hade inte gått mer än 8 månader sedan Oliver dog men det känndes lite att jag inte rikgit fick sörja, utan jag skulle sätta in i samhället ganska direkt. Tillslut fick jag gå pratikt och jobba istället på Pizzeria Pompei.

Jag och Micke levde ett rätt ungdoligt liv där helgerna bestod av fester och veckorna av jobb.

 

Två år in i vårat förhållande blir jag med barn och Micke blir glad och vi bestämer för att behålla det.

 

Även denna graviditet var lite jobbig. Rebecca var planerad att komma i mars, men redan i december så håller jag på att föda och vi får åka akut ner till Umeå. Och tur nog fick dom stopp på värkarn, men jag fick rörelse förbud och hels ville dom jag skulle vara sängliggande fram till förlossnigen.

Under min graviditet så tar jag mig i kragen och tar körkortet. Jag njuter av magen och allt känns verkligen bra. Men visst fanns rädslan för att något skulle gå snett.

Den 19 februari kl 5.40 på morgon födds lilla Rebecca. Nu var jag mamma igen och åter igen startade ett nytt kapitel i mitt liv.


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Isabella - Söndag 28 april 13:07


God dag min läsare  I dag är det söndag och helgen drar  mot sitt slut. Vi har haft en bra helg. I fredags så blev det inte alls så mycket efter jobbet. Vi tvättade och åt en hemma gjord hamburge tallrik. Kan ha varit den godate tallrik jag gjort h...

Av Isabella - Måndag 22 april 21:01


God morgonIgår var det varit dagen D. Igår var det dagen jag har fått börja jobba lite. Jag har fått andra arbetsuppgifter som jag klarar av att göra utan att andvända min arm. Jag ska lära mig samordnar jobbet. Som samordnare samordnar man dagen för...

Av Isabella - Onsdag 17 april 09:33


God morgon     Onsdag har börjat och jag har idag sparkat mig själv i röven och klev upp vid 7 och ställde mig på löpbandet för att göra bort mina 3,5km. Jävligt mottvilligt kan jag lover er det var, men jag gjorde det.  Jag har nu väntat i ca 4,...

Av Isabella - Tisdag 16 april 19:18


Allså man blir ju fundersam och irriterad, när man hör hur människor gnäller och ser problem i saker som inte är problem. Nu går Kommunal ut i strejk! Dom gör det för att vi alla som jobbar inom vården (med äldre) och dom som jobbar med barn ska få v...

Av Isabella - Måndag 8 april 10:10

Förra veckan vaknade jag och kände jag var irriterad över vissa saker som inte har fallti på plats för mig. Lite saker som inte har återkopplat till mig, lite saker som man kan känna sig besviken på. Så jag tänkte att jag skulle göra ett "gnäll inläg...

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards