Jag kan allt

Direktlänk till inlägg 4 januari 2020

Tid och rum i olika världar

Av Isabella - 4 januari 2020 08:11

Jag förstår att folk som spelar på datorer olika spel glömmer tid oh rum. Förra helgen så var min dotter så snäll med sin mamma. Vi började prata om ett spel som jag spelade på ps1 för en herra massans år sedan. Då nämnde hon för mig att det finns ett liknade på datorn. 

Jag var på direkt och ville ta hem och köpa. Men då hejdade hon mig och sa att min dåliga dator troligen inte klarar av det.

-MEN om du vill mamma kan du få min gammla dator som är en speldator/laptop    Va ?? men ar du det. 

Ja du får den ,då kan du ta hem spelet och spela. Så nu sitter jag här med en STOR och fin dator. Har även spenderat pengar i en ny trådlösmus. 

 

Iallfall så redan på måndag kväll så tog jag hem spelet och provad. Men fannnnn ...... ni som har följt mig genom åren har nog uppmärksammat att jag tidigare spelade ett spel på telefonen som hette HAY DAY. Det gick ju ut på att bygga upp och driven en bondgård. Jag tog ju bort det spelet till slut för det gick överstyr, när jag vaknade på natten för att skörda och sätta igång produktion på olika livsmedel.

Detta spel jag spelar nu är samma princip. Fast nu ska jag driva sjukhus och bygga sjukhus, utbilda personal och rädda liv. Allså jag älskar sådanna här typer av spel   Fördelen med detta är att det finns på datorn. Så att kliva upp på natten och starta datorn kommer jag inte att göra   

Men jag förstår nu att dom som spelar saker tid och rum. Igår hade jag suttit tydligen i ca 2 timmar och för mig känndes det som 10 min ...... Helt galet vad man uppslukas av den virutuella världen. 

Idag har jag turen att Micke har åkt ut med några kompisar och pimpla. Så jag har en hel dag med bara massa spelande om jag vill ,utan att någon tycker jag är tråkig.

Jag har just nu rastat Doris, fikat frukost. Jag har oxå gjort mig en dricka i min nya sodastream.

Verkligen ett super bra köp. Åhhh så mycket godare drickorna blir när man får ha glasflaskor. Kalla och goda. Detta var ett köp jag tror är värt till varje krona, för jag andvänder den näst in till varje dag. 

 

Sen att "livet dryck" har kommit som smak är ju typ "erfori" för mig   Nu efter julen så har man ju typ landat. Men skulle vilja visa mina super jävla snygga ljusstakar jag fått av min dotter. Jag är absolut ingen märkes person, men visst är det roligt att ha några saker som är lite klass på. 

 

Nu gäller det att jag fixa någon stor fin middag så jag får ta fram dom från vitrinskåpet. Tur är väl att mitt vitrinskåp har glas dörrar så dom syns när dom står där inne. 

Nu mina vänner ska jag ta två stor alvedon och hoppas denna ihållande huvudvärk lättar. Har i en vecka nu haft bultande huvudvärk. Nacken värker som en malande ångvält som bara kör fram och tillbaka ,fram och tillbaka. Trots att jag käka pronaxen nu så ger det sig inte. Helst skulle jag vilja hänga upp och ner och sätta en jävligt tung tyngd i huvudet så nacken sträcks ut i alla kotor. Det känns lite som någon sitter på huvudet och trycker ihop nacken. Så finns det någon som kan hjälpa mig att hänga upp mig säg bara till. 

Nu ska jag mysa ner mig med Doris en stund och ladda för kvällen middag. 

Ha en bra dag på er alla 


 
 
Carmen

Carmen

4 januari 2020 13:26

Hejsan :-).
Jag såg dig på Coop i Torsdags. Jag hade tänkt komma fram och säga hej men min sambo stressade på mig. Jag ber om ursäkt för att jag bara tittade på dig utan att säga något. Jag tror att Micke tittade på mig med ett leende, men kan tänka mig att det blev lite konstigt för honom när jag bara tittade på er utan att säga något.

Jag har följt din blogg länge och absolut älskar den. Jag bloggar själv dagligen men min blogg är lösenordsskyddad. Hojta om du vill ha lösenordet.

Du verkar vara en superfin tjej så jag vill bara be om ursäkt om det blev en konstig situation för er. Jag önskar er en god fortsättning på det nya året :-).

Med vänlig hälsning/ Carmen.

http://thatsmylife83.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Isabella

5 mars 2020 08:15

Vad roligt du följer mig och gillar min blogg. Du behöver inte be om ursäkt, jag är väldigt fokuserad när jag handlar så jag märkte då inget. Men jag följer gärna din blogg om jag får.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Isabella - Söndag 28 april 13:07


God dag min läsare  I dag är det söndag och helgen drar  mot sitt slut. Vi har haft en bra helg. I fredags så blev det inte alls så mycket efter jobbet. Vi tvättade och åt en hemma gjord hamburge tallrik. Kan ha varit den godate tallrik jag gjort h...

Av Isabella - Måndag 22 april 21:01


God morgonIgår var det varit dagen D. Igår var det dagen jag har fått börja jobba lite. Jag har fått andra arbetsuppgifter som jag klarar av att göra utan att andvända min arm. Jag ska lära mig samordnar jobbet. Som samordnare samordnar man dagen för...

Av Isabella - Onsdag 17 april 09:33


God morgon     Onsdag har börjat och jag har idag sparkat mig själv i röven och klev upp vid 7 och ställde mig på löpbandet för att göra bort mina 3,5km. Jävligt mottvilligt kan jag lover er det var, men jag gjorde det.  Jag har nu väntat i ca 4,...

Av Isabella - Tisdag 16 april 19:18


Allså man blir ju fundersam och irriterad, när man hör hur människor gnäller och ser problem i saker som inte är problem. Nu går Kommunal ut i strejk! Dom gör det för att vi alla som jobbar inom vården (med äldre) och dom som jobbar med barn ska få v...

Av Isabella - Måndag 8 april 10:10

Förra veckan vaknade jag och kände jag var irriterad över vissa saker som inte har fallti på plats för mig. Lite saker som inte har återkopplat till mig, lite saker som man kan känna sig besviken på. Så jag tänkte att jag skulle göra ett "gnäll inläg...

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards