Jag kan allt

Direktlänk till inlägg 25 augusti 2020

Jag siktar med pilen och hoppas på att träffa

Av Isabella - 25 augusti 2020 07:27

God morgon på er 


Fan, vaknade med illamånde idag oxå. Hade det hela dagen igår oxå. Först tänkte jag ...TÄNK om jag är med barn......men jag kan ju inte bli det längre, så jag skakade av mig den otroligt dumma tanken snabbt    Jag mår illa och är som hungrig men endå inte. Nu på morgonen mådde jag skit illa och idag förstår jag att det är ju maggatarren som har kommit som en super paket på posten. Inte förvånande nu när jag käkat pronaxen snart i 4 veckor. Sedan lever jag väl kanske inte det nyttigaste livet.

Helt enkelt lever jag lite syndigt med, godmat, fest och kanske 2 mys kvällar för mycket. 

Men jag vill då absolut inte klag över det, utan bara ta fram orsaken i ljuset. Detta ligger på mig själv till 60% och kanske medicin till 40%. 

Jag har iallfall lyckats fika nu och just nu känns det okej. 

Helgen som var sprang ifrån mig. Fredag blev det bara slappa framför tv. Vi såg "Morden i Sandhamn", as bra svensk serie om man gillar svenskt. 

Lördag blev det städa, motionera med Ida och Wille på vitberget lång in i skogen. Är är ju rädd för skogen lite. Typ om det kommer älg eller björn. Älgen har ju kalvar nu och då är dom inte snälla. Men Ida övertygade mig att hundarna känner ju långt före om det är något djur i skogen. 

Det fick hon äta upp   Vi kommer och går och hör hur det låter konstig i skogen. Både jag occh Ida börjar snurra på skallarna  och ser att typ 6 meter in i skogen står det ett rådjut. 

Hundarna visade inga tecken alls på att dom kände av detta   varken i lukt eller hörsel. 

På kvällen blev jag spontan bjuden till Ann-Karin (mina granne) och Therers för en kväll, där vi kunde diskutera igenom livets stora gåta. KARLAR !!!     Nä jag skojade halverst med er nu. Men vi hade en super trevlig kväll och slutade som vanligt med att jag och Ann-karin tar en lite rastning med hundarna. Går sedan hem och känner mig super nöjd med kvällen.

 

Ska just hoppa i sängen då jag ser ett paket ligga i mina säng. Ja givetsvis så hade min man då varit världens snällaste och fixat en "bröllops present" för vi hade ju 12 årig bröllopsdag i söndags. Så jag fick lite små gotta  och en middag kl 17.00 på Texas Longhorn. 

Så gulligt och snällt av han , men detta ställde till det attjag själv stod där nu utan en tanke på hur jag skulle styra upp detta. 

Iallfall så tog jag mig ut kl 12 med Doris. Ska nämna att det inte var helt lätt som en plätt. Var rätt trött. Men tog min hund och gick, för att ordna upp detta till Micke. 

Efter 1 tinnes snurrande så blev det , bakelse och ett peresent kort på att få spela på "kafe på bit"  och en fri lunch den dagen vi ska och spela. 

Så söndagen skred fram, vi hade det mysigt och vi åt en jätte god middag. 

Nu ska jag rekomendera en AS bra serie på Netflix som heter "Dirty John" ! Det finns två säsonger av denna serie och vi har redan börjat på den andra. Men den först handlar om en meddelålders kvinna som träffar en dröm prins. Han är snygg, perfket och är läkare. Men rätt snabbt börjar det hända saker runt denna karl och det framkommer att denna man inte är det han ut ger sig för. Vill inte skriva mer , men se den. 

Nu ska jag ta mig en välbehövlig dusch och sedan ta mig ut med Doris. Lovade i ett trött tillstånd igår att jag skulle skriva handlingslista och fara och handla idag oxå. 

Känns just nu som jag vill inte se mat överhuvet taget. Men det ger väl med sig. 

Ha en bra dag nu på er så hörs vi sedan någon dag. 


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Isabella - Söndag 28 april 13:07


God dag min läsare  I dag är det söndag och helgen drar  mot sitt slut. Vi har haft en bra helg. I fredags så blev det inte alls så mycket efter jobbet. Vi tvättade och åt en hemma gjord hamburge tallrik. Kan ha varit den godate tallrik jag gjort h...

Av Isabella - Måndag 22 april 21:01


God morgonIgår var det varit dagen D. Igår var det dagen jag har fått börja jobba lite. Jag har fått andra arbetsuppgifter som jag klarar av att göra utan att andvända min arm. Jag ska lära mig samordnar jobbet. Som samordnare samordnar man dagen för...

Av Isabella - Onsdag 17 april 09:33


God morgon     Onsdag har börjat och jag har idag sparkat mig själv i röven och klev upp vid 7 och ställde mig på löpbandet för att göra bort mina 3,5km. Jävligt mottvilligt kan jag lover er det var, men jag gjorde det.  Jag har nu väntat i ca 4,...

Av Isabella - Tisdag 16 april 19:18


Allså man blir ju fundersam och irriterad, när man hör hur människor gnäller och ser problem i saker som inte är problem. Nu går Kommunal ut i strejk! Dom gör det för att vi alla som jobbar inom vården (med äldre) och dom som jobbar med barn ska få v...

Av Isabella - Måndag 8 april 10:10

Förra veckan vaknade jag och kände jag var irriterad över vissa saker som inte har fallti på plats för mig. Lite saker som inte har återkopplat till mig, lite saker som man kan känna sig besviken på. Så jag tänkte att jag skulle göra ett "gnäll inläg...

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards