Jag kan allt

Alla inlägg den 3 maj 2020

Av Isabella - 3 maj 2020 14:53

Hej bloggläsare 


Nu var det ett tag sedan jag bloggade. Har lixom inte hittat energin till att blogga. DEt är ganska lustigt. Ibland händer det saker som jag verkligen skulle vilja blogga om och tänker, detta kan fan bli ett roligt blogg inlägg. Jag ska sätta mig sedan och göra det, MEN jag kommer som aldrig till SEDAN    Men nu hittade jag tiden innan jag ska på börja dagens middag som blir "Plankstek" alla home. 

Veckan har flytit på. Vi har utbildat en massa männsikor och jag har varit och jobbat på mitt vnliga jobb torsdag och fredag. Nu snart harvi utbildat klart. Vi har denna vecka som kommer och halva veckan där på. Sedan är vi klarar. Vi har utbildat ca 2300 personer ...... helt galet många. Tiden har barar sprungit iväg. 

Det har varit jätte roligt och det har varit OTROLIGT bra för mina leder att få kombinera jobbet med att utbilda. Vi får se vad som händer efter semestrarna, om det blir något annat vi kommer att sättas in på. Men tills dess så kommer jag att återgå till mitt jobb och åter igen börja jobba kvällar och helger. Känns helt okej.

Veckans skämt: 

Jag for på onsdag glad som fan upp till Solbacken och bytte mina däck på "Däckskiftarna". Sedan direkt till jobbet nöjd över att jag tog mig i kragen och gjorde det. Berättar och ska skryta lite att jag fixat detta nu. Min kollega Marie...

-Ja ha var du på Däckia? 

-Nä jag var på solbacken, det  var extra pris på både byte och balasering av däcken 500kr.

-Ja ha.... hade du varit på Däckia så hade dom bytt dom grattis för att du är vådpersonal   

Men vad fannnnnn! Kändes som jag ville att dom skulle byta tillbaka mina vinterdäck och få tillbaka mina perngar och åka till Däckia! 

Så där vart ma nsnuvad på 500kr. Men vad gör man ??

Så när jag kom till mitt jobb så upplyste jag varanda själ att har dom inte bytt däck, så kan dom göra det där. 

Helgen har varit en vanlig sitta lugn helg. Fredag så blev det bara tv och soffläge.

Lördag så åkte vi på Ikea. Jag små handlade lite saker till köket och lite andra små saker. Sedan strosade vi omkring på Avion och jag inhadlade en ny 3 meters lång laddnings sladd. Min jag har här hemma har nämligen börjat glappa. Ibland när man vaknar på morgonen så har telefonen inte laddat och det är skit jobbigt, tlefon beronde som man är. 

Men nu har jag en sprillans ny i mina ägor. 

Igår kväll blev det bara soffläge och Micke tvingade mig att se en super dålig serie. Jag såg stundvis och sov stundvis. Doris hade vi lämnat i Burträsk, så hon var inte heller hemma. 

Idag har jag städat, möblerat om lite i mina lådor oh hyllor i köket. satt om två blommor och varit och handlat. Sedan begav jag mig till Burträsk för att hämta hem lilla hunden. Det är verkligen tomt när hon inte är hemma med mig i soffan. 

 

Valborgs afton firade vi hos Idha och Björn i Bergsbyn. Det var en lugn kväll, med korvgrillning och läsk. Jag jobbade ju på fredagen. 

Väl hemma så försökte jag duscha mig värme. Men så fort jag la mig i sängen så tryckte Micke sig mot mig med hans kalla kropp, så värmen försvann direkt   

   

Jag har oxå förvanlat mig själv till rödhårig denna vecka. Jag har länge funderat på att färga håret, men har tvekat lite. Men nu gjorde jag det och blev rätt nöjd. Men tror jag ska lägga till en till färg. Blev lite ojämt på vissa ställen. Det är inte så lätt att se baksidan skallen. 

 

Nu ska jag börja med maten. Rebbe och Oliver kommer så vi får lite sällskap idag till middagen. 

Ha en trevlig söndag på er allihopa. 

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards