Jag kan allt

Alla inlägg den 25 maj 2020

Av Isabella - 25 maj 2020 14:22

....Den där garderoben, förrådet eller rummet som man bara ställer in saker i. Saker man tänker att detta ska jag fixa sedan. Men "sedan" 4 år senare står sakerna där än och man har bara klivit över dom och tänkt att jag fixar det där till veckan. Men idag så här 4 år senare så tog jag tag i att städa min "stoppa in saker" garderob.    Jäklig nöjd känner jag mig när det var klart och jag kunde tittulera med att jag faktiskt fick gå med en hel soppåse till soprummet. Och jag har till och med varit till återvinningsstationen och lämnat gammalt spackel och tapetlim. Ordning och reda lönning på fredag!

Så nu kan jag ta ut saker ur den utan att det alltid faller ut 4 till saker till.

Och var ett tag sedan jag skrev. Jag har inte hittat rätta modet att sätta mig ner. Sedan är det väl oxå så att man vill hitta något att berätta om, när man ska blogga. För mig som är en vanlig männsika händer det ju inte så mycket saker. Vi har inte heller varit bortbjuda ,så min vardag har lixom bara rammlat över mig. Och hur roligt ar det att skriva att man varit ute med hunden jämt? För er allså.... det är väl förböveln en självklarhet att man är om man har hund.  Nu i helgen har det börja stömma in lite värme över oss här uppe i Norrland. Så jag ser nu ett hopp om att lägga bort vinterjackan och raka benen och ta fram sommar tofflorna. I Lördag så hade vi bjudit hit Jonas och Whan på grillat. En kväll i vänner sällska som slutade i Ursviken hos andra vänner. Mycket trevlig   Nu egentligen så skulle vi har varit Grekland   denna veckan. Men detta skit virus satte stopp för det och vem vet nästa gång man kan resa? Tror själv att när viruset har lagt sig runt om i världen så kommer det att bli ASSS dyrt att resa till en början. Så det gäller att spara pengar till reseförbudet blir nerlagt. 

Jag har även passat på att göra om lite i min hall. Jag hade ju en tanke att jag skulle klä in en hel vägg med olika ramar i kopparfärg och sätta upp minnen från allt man gör. Detta har då lett till att jag har köpt på mig jäkligt många ramar och några hade jag satt upp, men många har bra legat och skräpat och väntat på att bli sprayade. Som ni säkert förstår så har inte det blivt och nu tog jag bestutet att ta bort alla ramar. Men jag gillar minnen och foton så jag löste det med att köpa svart kompostgaller på Rusta. Guldig klämmor på ICA Maxi och jag hittade en super fin hylla på Coop Bygg. Allt matchade väldigt bra och jag tog tag i detta i fredags. 

   

Så nu kan jag sätta upp foto utan att måsta spraya och dona. Enkelt och lätt. 

Rebbe har ju köpt sig en bebis valp. Lilla Elmo. Han är söt som socker, men busig som jävulen   Men hon är så duktig med han och kämpar för att han ska bli rumsren. Idag har vi varit på Björkis och köpt hans första sele. Hon är som mig.

 

Har man en hund som är lite dragig så vill man inte ha halsband på dom. Att dra dom i halsen känns inte okej tycker jag. Jag har bara halsband på Doris när vi ska ut och kort kissa. Alla andra promenade har hon alltid haft sele. 

Jag råkade snubbla över en sida hos en dam som gör halsband till hundar. Hittade där ett as gulligt med rengbågsbajsar på. Så självklart var jag tvungan att beställa det. Det kommer troligen nu i veckan, så nu kommer hon att ha så fint halsband när hon ska bajsa och kissa.    

 

Jag har varit ledig nu sedan torsdag och idag är min sista lediga dag. Micke kommer att vara hemma hela veckan. Han hade inte tagit bort sin semester, så jag kanske kan vänta mig serverad middag varje dag jag kommer hem från jobbet.....eller .......? 

Nu är kl snart 15 och jag har det stora bekymret kvar. VAD SKA VI ÄTA idag?? Samma fråga varje dag och jag blir lika sur varje gång jag går till frysen. Detta problem är nog bland det vanligaste problem vi har allihopa. Förr var vi så duktiga på att göra matlista och skriva upp varje dag vad vi skulle äta. Den frågan var inte så ofta på tapeten då. Så man får väl säga att man skyller sig själv när man har det bekymret. Det går ju att åtgärda med en lite matlisa. 

Oftas poppar det upp samma mat i skallen vecka efter vecka. Så jag skulle vara ASSS glad om någon hade något gott och enkelt recept ni ill dela med er av. Lite nya ider så att säga. 

Ha nu en bra kväll på er. Här hemma blir det att bygga lite pussel, ut och leka med Doris och förbereda mig för morgon dagen som består av jobb. 



Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards