Jag kan allt

Alla inlägg den 1 juli 2020

Av Isabella - 1 juli 2020 15:37

Hej hopp på er alla 


Semestern är här och vi har typ aldrig varit still. Var just hos min kollega Marie en stund och vi konstaterade att det bor en liten rastlös jävel i oss. 

Dirket det blir semester och man bör vila som man tänker att man ska göra innan semestern, så börjar man pirra runt i lägenheten och tänker att jag måste göra nått....det ska som hända något och man ska som passa på när man är ledig.

Vi har iallfall hunnit med en del saker på 1 och ½ vecka. 

Vi har varit till Örnselsvik och Umeå och ätit gott, spelat minigolf och glänst i solen. 

På hemma plan har vi hunnit med räksmörgås, grillat och ätit mjukglass. Prommenerat en jäkla massa mer än vad vi brukar. Badat både männsikor och hund. 

Jag har fått köp manin och köpt mig en ny mobil. En samsung S20, super nöjd. Men om dsaningen ska fram så ser jag typ ingen skillnad från min förra. Men jag är ju en hemlig pryll männsika som gillar teknink. 

Doris har lärt sig nu att var med lill Elmo och hon accepterar att han är hos oss. Så nu kommer det går bättre att sköta han. 

Förra helgen provade vi "helgkassen" från Coop. 

Vill väl säga direkt att jag var inte super imponerad öv maten oh efterrätten. Men det var inte dåligt, men inte något jag ska köpa igen. 

I söndags så fick vi äntligen träffa Sofis små tvillingar Hope och Nova. Det är inte enägg tvillingar, men nu hade domm samma klder på sig och mössa och jag sg ingen skillnad på dom. Men det spelar ju ingen roll just nu, söta var dom. 

Jag har även lyckats fixa till min altan. Efter 14 år så har jag nu en möbelgrupp där. Har köpt lite kuddar, lampor och ljus så det ska bli lite mysigt. 

Så nu hoppas jag att på lördag ska det bli sol så vi kan inviga den med lite sommar drinkar. 

Igår så provade vi på discgolf. Var väl roligt , men när man är sämst jämt i allt som heter kasta lång, är det väl knske inte något jag kommer att ta till en ny nivå. Men för motionen skull ska kan jag absolut tänka mig att fara och göra det igen OM myggen blir lite mindre av. Allså det var ASSSSS många mygg och alla blev vi jävulskt bitna. Så idag ser jag att mitt ena ben är alldeles bulligt av alla bett. 

Nu ska jag ut och kasta boll med Doris ,så hon kan vara själv en stund för vi ska ut och äta en bit mat med jonas och Whan. 

Ha en tevlig kväll på er alla och låt semester hetsen fortsätta 

       

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards