Jag kan allt

Alla inlägg den 13 juli 2020

Av Isabella - 13 juli 2020 08:40

Egentligen är jag skit jäkla glad idag, MEN idag går jag in på min sista vecka semester och jag är JÄVLIGT missnöjd med värdret! Oftas när någon frågar (som typ alla gör, när dom hör att jag snart börjar om) hur det känns att inte ha haft så bra väder. 

Så försöker man lugna sig och låta tacksam för att man endå har fått vara ledig. Men inners inne så skriker min ego själ ut att jag är JÄVLIGT besviken på värdret. 

För just denna sommar i pandemin så var det just uteaktiviterter man skulle utöva, sola , bada, picknikar och grillningar. 

Man har fått stress grilla om man nu mot alla odds hinna mellan regnskurarna. 

Så JA , jag är besviken på denna semester och väder. 

Så nu har jag sagt det ! 

Hur har min semester dett ut då. 

Ja vi har spelat lite mini golf, disc golf, vi har ätit en räkmacka, ätit ut på resturang, haft två bar rundor, grillat med några kompisar vid älven, käkat lunch med dottern och sambon, haft en spel kväll med kompisarna, färdig ställt  min balkong och köpen en ny telefon. 

Ja , jag fick ihop en liten lista endå, och visst har jag haft en bra sommar och det har varit skönt att vara ledigt. Men det hade faktiskt varit lite roligare om vädret hade varit lite varmare och lite mer soligt.   

 


 


Förra veckan var vi ute på en lite shoping runda och då snubblade jag över denna grej. 

 

Ett vitt bulldog ansikte. Så jag köpte, utan att veta vart jag egentligen skulle sätta det. Men när jag kom hem föll polleten ner och jag säg exakt vart den skulle sitta. På fram sidan. Istället för att ha en skylt "här bor jag" så sätter jag upp den. Nu har jag ju typ aldrig främmande och alla som kommer VET och HÖR att det bor en hund inne hos oss. Men endå så vart jag SÅ nöjd över mitt fynd. 

Förra veckan vr vi till Piteå och gick på Dollarstore. Hittade hårfärg och vart sjukt glad över priset. Så Micke sa men KÖP flera, du ska ju lix hålla på och färga håret. Jag köpte två(som tur var). 

I går var det dags att färga håret. Jag äste instruktionen ordentligt och började smeta in i håret. Något som slog mig rätt fort var att mina handskar vart om nte röda. Inte heller blev jag röd i panna eller på öronen ???    Jag förstod rätt snabbt att detta kommer inte att bli något. Men fullföljde  alla steg och vart skit förbannad. Vattnet blev inte ens ljusrosa när jag duschade ut det???? Så vilken tur att jag BARA köpte två paket. Nu ligger den andra i soporna och jag ska idag gå och köpa mig en vanlig dyr färg. 

 

Idag ska jag bara nörda ner mig i någon ny serie. Jag kan lungt säga att denna sommar har gett en tid till att titta igenom en massa serier. Tven har liksom gått varm. Så nu måste man börja leta upp dom här serierna som inte är så kända. Nu sk jag jaga upp killen och se till att han får kläder på sig och ta ut han på en mindre shopping runda. 

OCH hoppas på att solen kanske kommer under kvällen. 




Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards