Jag kan allt

Alla inlägg den 22 juli 2020

Av Isabella - 22 juli 2020 08:52

God morgon denna härliga onsdag. 

DEtta är nu första veckan jag jobbar efter semestern och jag har nu två lediga dagar framför mig    Jag börjar denna veckan med att jobba helg och det känns faktiskt bra. Man frå som mjuk starta med två dagar jobb och sedan ledig två. 

Som det står i rubriken känns det ungefär. Vakande med selaste lederna i världen idag, ont och blå är jag nu....

   

Blå för att jag äter alvedon, så ingen nu behöver tro att jag blivit slagen. Jag känner mig helt enkelt överrkörs, MEN jag känner mig glad en då över det liv jag har. Lever liksom på ett regnmoln. Det är lite grått ett tag, men det blir bättre hoppas jag snart. 

Även Doris har det lite tufft nu. Hon har fått en inflamation mellan tårna och vi kämpar nu med att behandla tassarna varje kväll med ett shampoo. Hon får ju absolut inte slicka på tassaran och det är ju super svårt för henne. Så hon ska ju ha krage när hon är obevakad. I söndags närä jag gick och la mig satte jag på henne kragen och placerade henne i sängen och sa god natt.

Hon var alldeles stel och bara tittade på mig. Gick och la mig och vaknade typ 2 timmar senare av att hon satt och ylade och gnällde. Gick upp och kollade och där satt hon fortfarade i samma ställning   Så vi la bort kragen och nu lindar vi tassarna när hon är obevakad. 

 

Jag hoppas detta blir bättre i veckan ,för annars måste jag till doktorn med henne. Jag har även börjat misstänka att hon har fått loppor. Hon har som fått något bett på huvudet och jag ser att hon gnuggar ansiktet oftare. Har givitvis sökt med ljus och lyckta i hennes päls flera gånger, men inte hittat något än. Men funderar på OM jag ska behandla henne endå. Detta är ju lite specielt, för jag måste då tvätta allt i tyg som hon rör vid, och damsuga varje dag. Micke tror bara att hon blivit biten av knort eller något annat och att jag ska vänta tills vi ser någon loppa. Jag vet inte och jag gör ju endå som jag vill    

Idag ska spendera i tvättstugan, laga god middag till Micke när han kommer hem och busa lite med min hårboll. 

Så dagaen kommer att spenderas med ljudbok i lurarna och ett lugnt tempo. 

Lyssnade på nyhetera i morse. 

Allså denna amrikanske president...?? Han har en massa jäkla åsikter. Och ganska månag dumma oxå, kan man tycka. Jag undrar VARÖFR han alltid måste twittra om dom? Antingen gillar han att irritera folk, eller så vet han inte hans bästa. I mina ögen framstår han som ganska dum iallafall, ofta med hans inlägg och kommentarer om allt möjligt. 

Sedan undrar jag om man verkligen MÅSTE säga vad man tycker i allt. 

Som jag sagt flera gånger, MAN MÅSTE inte säga allt man tycker eller tänker! 

Corona vviruset fortsätter i världen och just nu känns det somm en resa är en bit bort. Jag hör att endel öppnar gränseran och att man kan flyga, men i dessa tider vet man ju inte om gränserna stängs igen. Ett utbrott kan ju ske över några dagar då stänger ju länderna sina gränser. Vi har en kollega nu som åkt till utlandet och skulle komma hem i veckan, men nu har dom stäng gränsen så kollegna kommer sig inte hem nu. 

Så jag kommer inte att boka några resor förrän jag är säker på att jag kommer mig dit och kommer mig hem då jag planerat det. Känns bara onödigt och dyrt om man skulle bli fast någon stans. 

 

Igår slog det mig att jag snart har varit rökfri i ett år   nu i sommar när solen har lyst, har det varit kämpigt, men jag har ignorerat dessa känslor och det har gått bra. Så nu bestämde jag att på min 1 års dag blir det att fira med en brak middag, någonstans.   

Nu har jag vaknat till och lederna har mjukat uppsig lite. Så nu ska jag ta min hund och promerna, med min satans obehagliga och spännande ljudbok i öronen.

Vill ni lyssna/läsa något OTROLIGT spännade, äckligt oh fruktansvärt så kan jag rekomendera denna bok

Gör vad ni vill, men döda henne inte!  Författare  Bob Snoijink (det är en sann berättelse) 

JÄVULSKT gripande historia och man kan inte tro att det är sant. 

Nu ska jag dra på mig en tjocktröja (pgr av att solen är så varm) och koppla min hund och gå    

Ha en bra dag alla 


Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards