Jag kan allt

Alla inlägg den 23 juli 2020

Av Isabella - 23 juli 2020 11:07

Nu igår kväll när jag gick och la mig såg jag att jag hade fått ännu mer blåmärken på kroppen    Micke sa att han tyckte jag skulle sluta med alla mediciner jag käkar. Min första reaktion då var ju att, jag kommer att ha värk JÄMT och det vill jag absolut inte. Sedan började vi prata om att lägga om kosten och kolla vad man bör äta för mot ledvärk. Så där såddes ett litet frö fram.

Så idag har jag ägnat till att goggla runt lite om hur man kan äta saker som är bra för leder och kropp. Jag känner väl att om det finns mer saker jag kan göra själv för att må lite bättre bör jag väl för böveln göra det. 

Nu var det så att det finns tips vad som kan vara bra , men ingen säker vetenskap på att det är så.

Men något som r testat är att man ska laga mat från grunden och försöka låta bli alla fabrikats mat och tillsatser.

Blåbär, annanas och brocoli verkar vara dom grönskerna som rekomenderas. Fetfisk rekomenderas för att få i sig omga3.

Så jag ska bege mig idag till Coop och inhandla annanas och brocoli. Jag ska försöka äta fisk en gång i veckan och hålla mig ifrån fabrikatsmat. 

Jag är så jäkla trött på att vara trött. 

Jag ska även köpa nypon tablettter och käka. Har hört många med olika led problem säger att dom är jätte bra. Så nu är det dags för mig att börja exprimentera lite.   

Har även funderat lite (men det är bara lite) på att kanske åter ta gym besöken. Jag vet att när jag har varit i träningsfas så har kroppen oxå mått bättre. Fast jag är ute och gå två gånger varje dag , så skulle det vara bra att få hjärtat att slå lite fortare.


Sedan är jag så att när jag ska göra något  måste jag göra det till 100%. Så jag måste programera om hjärna nu och jag tänkte att jag bara ska besöka gymet dom dagar jag är ledig. Vill säga ca två till tre dagar i veckan. 


Hösten kommer att bli lite lugnare för mig, då jag kommer att fortsätta utbilda några veckor. Så det kommer att bli spännade och välbehövligt. 

Nu ska jag värma min lunch som bestär av kycklinspett, ungsrostad potatis,paprika och morötter marinernade med lite black pepper & onion . 


Nu vill jag gå vidare och jag vill gå långt   




Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards