Jag kan allt

Alla inlägg den 28 juli 2020

Av Isabella - 28 juli 2020 08:02

God morgon 

Behöver vi säga att det är inte så bra väder idg ? Näää alla vet och alla ogillar. Det var en som sa förra veckan, att gå runt och vara irriterad på vädret är det mest meningslösa man kan göra. Och det r ju sant. Det är som inte lönt. 

Så jag skiter i det och ser till att sätta på mig bra kläder när jag går ut. 

Gårdagen var det min lediga dag efter jobbar helgen. 

Allså dessa dagar behöver man aldrig oroa sig för att man blir förslappad. På mitt schema stod det  tvätta, städa, storhandla, promenera, veterinärs besök och en middag med kollegor. 

Så hela dagen flöt på från 7.00 till 22.00. 

På dagen var det varmt igår. Som vanligt blir jag överraskade oh tog min promenad i långärmad tröja och höll på att svettas ihjäl    Helt normalt för att vara jag nuförtiden. Jag vill liksom vara säker på att jag inte fryser. Jag har fryst klart. När jag var tonåringa var jag aldrig klädd som man borde ha varit och lekte cool och förståss frös OFTA. Det är det slut med. Så nu är det lite mer som att jag svettas mig igenom vissa dagar   Jag kallar det en mognas fas ...hahahah

Igår besökte vi djurdoktorn med Doris tassar. Förra veckan vart vi beordarade att tvätta dom i ett speciellt shampoo och se till att hon inte slickar på dom. Har gått bra, men inflamationen mellan tårna ville inte riktigt ge med sig. Bättre har det blivit ,men inte bra.

 

Så nu har hn fått pencelin och en salva jag ska smörja 2 gånger per dag. så jag ska hämta ut det idag och beörja behandla henne i 2 veckor. Hoppas hon blir bättre, för annars kanske hon behöver äta en mindre dos kortison en längre tid. 

Sedan gör visst dom här små bölderna rätt onte tydligen, och jag har märkt att hon går ganska sakta ibland när jag gått lite längre. 

Men jag hoppas på bättring snart och att vi kan återgå till bus promenader. 

Efter alla grejor på dagen så var jag och några kollegor bjudna till paradis "mini" hos Idha på surströming. 

Satan så mysig och gott. Idha hade oxå lyckats med att baka ihop VÄRLDENS godaste annanaspaj. Nu tänker ni att jag ljuger, men det lovar jag att jag inte gör. 

Jag vart mun knullad. Känner att det behövs ett sådant starkt ord , så ni förstår att det var den. Jag ät så mycket ströming och efterrätt att jag finner INGEN hunger idag. 

Jag är troligen full i hela systemet. 

   

Tack snälla Idag för den tevliga skvaller och ät stunden. Vi pratade ju om att man skulle ha en "mat partner" , tänker kanske att ni kan vara mina? Vi kanske kan göra ett fler gifte? Tämkt på det. 

Idag är det tråkigaste dagen på veckan TISDAG ...ni hör ju själva ....tisdag, låter platt och det är långt till helg. 

Jag jobbar kväll, så börjar kl 12. Så jag har redan hunnit varit och köpt på "köp och sälj" på facebook en nytt hundspel till Doris, fikat frukost och ska ta mig en kortare promenad med henne till apotektet för att hämta ut medicinen till henne. 

Sedan ska jag nog försöka klä mig och cykla till jobbet. MEN reservation för omm det ös regnar. DEt värsta som finns är att gå runt en dag och var blöt eller fuktig... det är jobbigt. Men små duggar det så tar jag cykeln. 

Haa nu en bra dag på er alla  

 

Presentation


Livet är vad man gör det till.

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards